Bu konuda ben kimseyi zorlamadım
D
Depiedra
. Çalışmak zorundayım çünkü düğünü kendi imkanlarımızla yaptık. Yetmedi, düğünden sonra düğün masrafımızdan daha fazla borç yüklediler omuzumuza. Ödemeler bu nedenle çok ama buna rağmen ben çocuğumun daha iyi şartlarda büyümesini istediğim için kreşe verecektim. Bunun için çalışmaya başladım. Ama kayınvalidem kocamın aklına girip daha çok küçük vs dedi, şimdi de o kadar masrafa ne gerek var ben götürür bakarım diyor. Dün akşam da tekrar söyledi olmaz dedim. Misafirimiz var yatıya kaldı yoksa kestirip atacaktım artık. Bakalım bugün ne olacak.
Üzülecek bir şey yok
@buneyahuuu . Bu dünya sınav yeri ve ben de sağlığımla sınanıyorum. Ve evet, doğumdan sonra rahim ameliyatı oldum alındı. Ondan 1 ay sonra da 2.kalp ameliyatımı oldum çok büyük bir riskle. Ama çok şükür hayattayım ve oğlumun gül yüzüne doya doya bakıyorum her an. Bunun için Rabbime sonsuz şükürler olsun.
@akidem haklısınız, ama ben kimseye zorla gel benim evladıma bak demedim. Kreşlerle görüştüm hatta verecektim ama kayınvalidem oğlumun daha çok küçük olduğunu söyleyip eşimin aklına girdi. Biz bakarız dedi. Şimdiler de de çok para kreşler, vermeyin yazık, ben götürür bakarım diyor. Eşim de olur diyor. Durum böyle ne yazık ki. Anlayacağınız baskı altında olan benim malesef.
Maripositaa
kayınvalidem bana böyle bir şey söylese ben zorla almadım istemiyorsa geri gelebilir derim.
Bitter sever
, ben kimseden böyle bir istekte bulunmadım. Bakamayacağım çocuğu elbette doğurmam. Bana kalsa çoktan düzenimi kurmuştum ancak kayınvalidemin kocamın aklını her seferinde farklı bir söylemle çelmesi yüzünden bu durumu yaşıyoruz. Emin olun ben de memnun değilim bu durumdan. Ki onların yüzünden çalışıyorum. Borç harç edip evlendik düzenimizi kurduk derken bir o kadar borç da onlardan geldi. Şimdi söyleyin lütfen 2 yiyeceğine 1 yiyen biz miyiz yoksa onlar mı??