Kayınvalidem ve Temizlik Takıntısı Yardım

Bence hiç kafana takma , sen kafana takıp eşine dillendirdikçe veya kaynanaya duygularını hissettirdiğinde daha çok üzerine gelirler birde kaynanan kendinde karışma hakkı bulur , eğer kaynanan sana birşey derse gül umursamadan deki sanane anneciğim ev benim evim istediğimi yaparım bizim düzenimiz bu de
kadın akılsızmı iş akşam kurs o kadar yorgunluktan sonra eve gelip sabaha kadar temizlikmil yapacaksın
diğer gelini çok temizmiş çalışıyormu ev kadınıdır kesin

evime girilmesine ve dokunulmasına asla tahammül edemem, ne kadar sinirlendiğini tahmin edebiliyorum canım.
eşinle aranı bozma, kaynanayla sen konuş, şöyle diyebilirsin:
anne sağol toplamışsın ama zahmet etme bir daha,ben kendi işimi yaparım,
ne kadar yoğun olduğumu biliyorsun,keşke evime daha çok vakit ayırabilsem ama olmuyor işte çok sağol falan dersin.
kaynananda şaşırır,sen tepki verirsen belki kavga çıkar,sakin ol.

ben şuan işyerindeyim, benim eve girse biri ödü kopar geri çıkar koltuk örtüleri dağınık, mutfakta bulaşık, makinanın içi temiz ama Allah var: yatak odası desen yatk örtüsü yerde hiç sermeyiz h.içi kim uğrşcak sbh sbh:) Vallahi zerre kadar takmıyorum napim canım benden önemli mi h.sonu yapıyorum işte temizliğimi h.içi bu kdar dağınıklıkta çalışan kadına normal yani..Napalım robot değiliz ya yorgun oluyoruz, ya canımız istemiyo vs.
Kaynanan gene pis derse benim yazımı göster bak ne gelinler var de:)
Birtek annemde anahtarım var bırak ben yokken gitmeyi, ben varken bile gelmezler rhtsız etmemek için.
K.valideye anhtar vermedik bi yerde var yetr diye nitekim olsa o da gelmezdi zannımca, gelipte pis desede valla umrumda bile olmazdı.
desin dursun boşşşvvveeerrr..derdine bak şekerim..

Esim anlayisli bir insan gerci ben kursa baslamadan once ona sordum zaten zar zor yetistiriyorum ama kursa gidince hersey biraz daha aksiyacak sorun olurmu senin icin dedim sen daha onemlisin bencede kursa gitmelisin deyip onere etti beni ondan yana bi derdim yok cok sukur

bu durum benimde başıma geldi çalışırken kv lere bi yedek anahtar vermiştik bişey falan olursa diye bi iki kere eve girdiğini farkettim ve bigün kapıda kaldım numarasıyla anahtarı aldım.gerçi benim kv dem art niyetli deildir öyle temizliğime falan karışmaz ama yinede rahatsız edici bi durum.sonuçta çalışıyorsun bi özelini falan ortada unutmuş olabilirsin hoş bişey deil yani.tam tersi bi durumda yaşandı bende eşim bekarlık anahtarını yanında getirmiş gelirken bende çekmeceye koydum duruyor kayın validenin evde bişey kayboluyor bana soruyor senmi aldın diye yani bununda kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum hani kaybolan şeyler deterjan falan ama ya daha büyük bişey kaybolsa aynı şekilde o anahtarıda iade ettim.

Bu durumda onun bi suçu yok, eşin demiş uydu için geleceklerini..

Ama eger kvaliden ev pisti dağınıktı diye bişey derse hiç açıklama yapma h.içi yapamıyorum yorgunum falan diye..

Sadece orası bizim ewimiz, zahmet edip yıkamasaydınız keşke bulaşıkları demen yeterli olur heralde..

Ayrıca ne demek kendiyle, diğer geliniyle kıyaslama yapıyoR herkesin düzeni kendine..Akşama kadar ewde olsan yapmasan neysede bu durumda hiçbişey diyemez..

ayyyy kızlar benımde 83 yasında bı anneannem var geldıgı zaman 5 dk oturtmaz kı ınsanı bısey yapılcaksa hemen yapılcak
ertesı gune kalmak ne demek sen yapmazsan sınırlenır gıder kendı yapar
ıstersen damatlarına hürmet etme yanında
valla öldürür benii
ay yaslı ınsanlar ıste ole gormusler
kusuruna bakmamamız lazım

İle önce anahtarınızı geri almakla başlayın.
Mahremiyetin neresini anlamamışlar acaba.

Ayrıca öyle düşünüyorsa bile bunu etrafa sizi kötülüyerek reklam etmesi doğru mu.
Siz onun için takıntılı, dedikoducu diye konuşuyor musunuz etrafta hayret bir şey.
Ev hali herşey olabilir.
Çalışan insansınız biraz daha esnek düşünmek lazım.
Kim ne derse desin siz evinizdeki huzura bakın. Ve o huzuru sağlamak için kısa zamanda uzak bir yere taşının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…