- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Eee bu durumda kp esinden de (yani kv den) de nafaka alabilir. Siz de boyle soyleyin kendisine biz de arastirdik dersiniz.Kv arastirmis. Yasal olarak bakmak zorundaymis. Adamin birisi dava acmis cocugum bana baksin diye amada maas baglamislar diye anlatip duruyor.
Kv arastirmis. Yasal olarak bakmak zorundaymis. Adamin birisi dava acmis cocugum bana baksin diye amada maas baglamislar diye anlatip duruyor.
Soyledim ben. Senden nafaka alir dedim. Bisey demedi.Eee bu durumda kp esinden de (yani kv den) de nafaka alabilir. Siz de boyle soyleyin kendisine biz de arastirdik dersiniz.
Tabiki bize danismak zorunda degil ama bize guvenmek neden? Kendi aralarinda halledemeyip esime atmak neden? Bunca yildir guya esimi korumus. Ama esimin yasamadigi kotuluk kalmamis. Simdi de yillarca esime hem psikolojik hem fiziksel siddet uygulamis babasini esimin basina atmaya calisiyor. Belki cok ofkeli oldugum icin boyle dusunuyorum ama huzurumuzu kacirmaya calisiyorlar. Ne zaman yuzumuz gulse hep bi aksilkk cikartiyirlar. Bu hep boyle oldu.
Esim maalesef anaci. Ona gore annesi yillarca eziyet kahır cekmis gunyuzu gormemis. Annesi herseyin iyisini hakediyor. Tatillerin gezmelerin evlerin herseyin en iyisini hakediyor. Bu cok cok buyuk bir sorun.
Soyledim ben. Senden nafaka alir dedim. Bisey demedi.
Geçen de bir konunuz vardı...Kv bosanmaya karar verdi!
Inanilir gibi degil ama gercek. Yillarca cektim daha da cekemem dedi evi terkedip kizinin yanina gecti.
Kp ile konustuk. Bahane ariyor diyor. Tamam kp geecekten iyi birisi degil ama yillarca esime ve kardeslerine eziyet etmesine kv goz yumdu. Bosanmis kadin olamam dedi. Simdi herkes evlendi duzenini kurdu kv bosancam diyor. Hatta uzaklastirma karari aldirdi kp yi evden cikarma planlarinda.
Sorun ne derseniz anlamiyorlarmis. Kp ilgi bekliyormus. Psikolojim bozuk diyormus. Esim ve diger iki kardesi babalarini sevmezler. Simdi herkes kv nin yaninda.
Kp nin maasi yok kv nin var. Ama kv esime diyor ki babana bakmak zorundasin. Maas baglarlar senden ona!
Sokakta mi kalsin. Eve de almayacagina gore mecvur vereceksin. Ben katlanamiyorum artik sen verirsin diyor.
Ben ise basladigimdan beri tum aileye bir haller oldu. Surekli maddi istekleri var. Gorumcem esime alisveris sutesinden link gondermis. Yegenin bundan istiyor diye. Esim eksik birakmaz. O da ben de fazla fazla hediye aliriz ama bu arsizlik neden. Suna ihtiyaci var de yada cocuk sunu istiyorum desin. Link gondermek nedir. Istedikleri sey de oyuncak.
Her giydigime bakarlar nerden kaca aldim. Suzerler. Evimde yeni birsey varsa didik didik sorarlar. Nereye gittik ne yaptik nerde gezdik ne yedik ne ictik. Hersey onlar icin merak konusu. Size yemin ederim kiskanilacak bir hayatim filan yok. Ortalama bir hayat yasiyoruz. Ama evimizde yaptigimiz herseyi taklit ederler.
Simdi ben eminim ki kv basimiza musallat olacak. Her tatile bizimle gelmek isteyecek. Her planimiza acitasyonla dahil olacak. Iste bu sebeple olaya bile konsantre olamiyorum.
Bu arada kv ogluna asiri asiri duskun. Ama gostermelik gibi de. Soyle ki ben tum hafta balikesirde calisiyorum haftasonu istanbula donuyorum. Tum hafta gorusmezler. Haftasonu olunca kv arar hemen oglen olmadan ne yapiyorsunuz goruselim diye. Daha olmadi yolu kesin bizim eve duser ve gelir. Benim yanimda sarilmalar opmeler ama abartmiyorum sevgili gibi. Tisortunu acar sirtindan oper esimin benim yanimda. Yada yolda elinden tutar yurur. Esim de annesine cok duskun ama bu asiri davranislardan rahatsiz olur sadece. Gecenlerde asansorden iniyoruz esimin is yerinde uzumuz. Esimin boynuna atlayip boynundan opmeye basladi. Opup birakmak gibi degil ama yapisti resmen defalarca opuyor. Esim dur anne dur birisi gorecek is yeri burasi ayip dedi de zorla uzaklastirdi. Ne olcak ki diyor kv. Gorseniz eminim bana hak verirdiniz. Biz yilda bir yada iki kere uc bes gunluk tatile cikariz esimle. Her seferinde kv derki baban olmasa ben de gelmek isterdim de gelemiyorum iste.
Soyleyin kizlar beni cok mu zor gunler bekliyor.
Yemin ediyorum işim şişti :) aacaip gerildim hatta aynı sey olsa ben nabardım dye kv smdiye kdr herkes okusun evlensn dye beklemis anlasılan snrada basmıs tekmeyi adama ama adam evden cıkarsa nolacak maası yoksa size mi gelecekKv bosanmaya karar verdi!
Inanilir gibi degil ama gercek. Yillarca cektim daha da cekemem dedi evi terkedip kizinin yanina gecti.
Kp ile konustuk. Bahane ariyor diyor. Tamam kp geecekten iyi birisi degil ama yillarca esime ve kardeslerine eziyet etmesine kv goz yumdu. Bosanmis kadin olamam dedi. Simdi herkes evlendi duzenini kurdu kv bosancam diyor. Hatta uzaklastirma karari aldirdi kp yi evden cikarma planlarinda.
Sorun ne derseniz anlamiyorlarmis. Kp ilgi bekliyormus. Psikolojim bozuk diyormus. Esim ve diger iki kardesi babalarini sevmezler. Simdi herkes kv nin yaninda.
Kp nin maasi yok kv nin var. Ama kv esime diyor ki babana bakmak zorundasin. Maas baglarlar senden ona!
Sokakta mi kalsin. Eve de almayacagina gore mecvur vereceksin. Ben katlanamiyorum artik sen verirsin diyor.
Ben ise basladigimdan beri tum aileye bir haller oldu. Surekli maddi istekleri var. Gorumcem esime alisveris sutesinden link gondermis. Yegenin bundan istiyor diye. Esim eksik birakmaz. O da ben de fazla fazla hediye aliriz ama bu arsizlik neden. Suna ihtiyaci var de yada cocuk sunu istiyorum desin. Link gondermek nedir. Istedikleri sey de oyuncak.
Her giydigime bakarlar nerden kaca aldim. Suzerler. Evimde yeni birsey varsa didik didik sorarlar. Nereye gittik ne yaptik nerde gezdik ne yedik ne ictik. Hersey onlar icin merak konusu. Size yemin ederim kiskanilacak bir hayatim filan yok. Ortalama bir hayat yasiyoruz. Ama evimizde yaptigimiz herseyi taklit ederler.
Simdi ben eminim ki kv basimiza musallat olacak. Her tatile bizimle gelmek isteyecek. Her planimiza acitasyonla dahil olacak. Iste bu sebeple olaya bile konsantre olamiyorum.
Bu arada kv ogluna asiri asiri duskun. Ama gostermelik gibi de. Soyle ki ben tum hafta balikesirde calisiyorum haftasonu istanbula donuyorum. Tum hafta gorusmezler. Haftasonu olunca kv arar hemen oglen olmadan ne yapiyorsunuz goruselim diye. Daha olmadi yolu kesin bizim eve duser ve gelir. Benim yanimda sarilmalar opmeler ama abartmiyorum sevgili gibi. Tisortunu acar sirtindan oper esimin benim yanimda. Yada yolda elinden tutar yurur. Esim de annesine cok duskun ama bu asiri davranislardan rahatsiz olur sadece. Gecenlerde asansorden iniyoruz esimin is yerinde uzumuz. Esimin boynuna atlayip boynundan opmeye basladi. Opup birakmak gibi degil ama yapisti resmen defalarca opuyor. Esim dur anne dur birisi gorecek is yeri burasi ayip dedi de zorla uzaklastirdi. Ne olcak ki diyor kv. Gorseniz eminim bana hak verirdiniz. Biz yilda bir yada iki kere uc bes gunluk tatile cikariz esimle. Her seferinde kv derki baban olmasa ben de gelmek isterdim de gelemiyorum iste.
Soyleyin kizlar beni cok mu zor gunler bekliyor.
En temizi bu aslında.İsle ilgili durumunu bahane edip her haftasonu gidip gelemediğini söyleyip orada kalması.Yoksa yakinda kayınvalide/kayinoederden biri zaten yerleşecek onun evine ....haftasonunu da onlara hizmet ederek gecirecekGeçen de bir konunuz vardı...
Bence sizin için en mantıklısı Balıkesir'e taşınmak..
Zaten haftaici işte haftasonu kv ve görümce ile geçiyormuş, bir onceki konuda vardı, daral geldi okurken...En temizi bu aslında.İsle ilgili durumunu bahane edip her haftasonu gidip gelemediğini söyleyip orada kalması.Yoksa yakinda kayınvalide/kayinoederden biri zaten yerleşecek onun evine ....haftasonunu da onlara hizmet ederek gecirecek
Kv aradi biraz once beni. Saka gibi. Uzaklastirma karari cikarmamis. Dava da acmaktan vazgecmis kp magdur olmasin diye ama kp ac davayi dedigi icin yarin acacakmis. Kocasina kiralik ev bakmis. Kiralik bakarken 40 bine ev bulmus. Sana bunu alalim demis de kp de olmaz 80 bine buldum ben onu alin oglum kredi ceksin demis. Ben sinirlendim telefonda. Cık cık deyince kv toparlamaya calisti. Senin icin mi calisiyor bu cocuklar. Benden icin gelinim isi icin evinden uzak kaldi senin icin mi filan demis güya. Sabahtan beri de esimi ariyormus babasi. Kv basimiza bela etti resmen. Esim eve gidemiyor babasi kapida bekliyormus. Resmen esegin aklina karpuz kabugu dusurmek bu. Ev alacakmisiz aylik 1500 de maas bagliyacakmisiz kv nin istedigi bu anladigim.Tum cocuklari bakmak zorunda sadece oglu degil
Oglu bakarsa diver kardeslere dava acip onlrdan ucret alabilir bunuda soyleyin
Neyapicaksiniz bu saatten sonra kpi evlatlik mi alacaksiniz ?
Kvniz kocaniza oyle opmesi bitince sizde dudagindan opun kazan gibi patlasin
Kv aradi biraz once beni. Saka gibi. Uzaklastirma karari cikarmamis. Dava da acmaktan vazgecmis kp magdur olmasin diye ama kp ac davayi dedigi icin yarin acacakmis. Kocasina kiralik ev bakmis. Kiralik bakarken 40 bine ev bulmus. Sana bunu alalim demis de kp de olmaz 80 bine buldum ben onu alin oglum kredi ceksin demis. Ben sinirlendim telefonda. Cık cık deyince kv toparlamaya calisti. Senin icin mi calisiyor bu cocuklar. Benden icin gelinim isi icin evinden uzak kaldi senin icin mi filan demis güya. Sabahtan beri de esimi ariyormus babasi. Kv basimiza bela etti resmen. Esim eve gidemiyor babasi kapida bekliyormus. Resmen esegin aklina karpuz kabugu dusurmek bu. Ev alacakmisiz aylik 1500 de maas bagliyacakmisiz kv nin istedigi bu anladigim.Yemin ediyorum işim şişti :) aacaip gerildim hatta aynı sey olsa ben nabardım dye kv smdiye kdr herkes okusun evlensn dye beklemis anlasılan snrada basmıs tekmeyi adama ama adam evden cıkarsa nolacak maası yoksa size mi gelecekama babadan yana olmazsa esn kabul etmez eve ozmnda kp baskasıylada evlenemez evlenr ama para lazım kv masallah ogullarına fazla guveiyor anlasılan ya bu ne iş srttan opme elini tutma felN b garip cidden ne denirki
Kv aradi biraz once beni. Saka gibi. Uzaklastirma karari cikarmamis. Dava da acmaktan vazgecmis kp magdur olmasin diye ama kp ac davayi dedigi icin yarin acacakmis. Kocasina kiralik ev bakmis. Kiralik bakarken 40 bine ev bulmus. Sana bunu alalim demis de kp de olmaz 80 bine buldum ben onu alin oglum kredi ceksin demis. Ben sinirlendim telefonda. Cık cık deyince kv toparlamaya calisti. Senin icin mi calisiyor bu cocuklar. Benden icin gelinim isi icin evinden uzak kaldi senin icin mi filan demis güya. Sabahtan beri de esimi ariyormus babasi. Kv basimiza bela etti resmen. Esim eve gidemiyor babasi kapida bekliyormus. Resmen esegin aklina karpuz kabugu dusurmek bu. Ev alacakmisiz aylik 1500 de maas bagliyacakmisiz kv nin istedigi bu anladigim.Git balıkesire yerleş diyeceğim ama sen beni dinleme canım bekara boşamak kolaydı. en iyisi biraz yapabiliiyorsan onlardan uzak bir yerde 1 ay kadar kafanı dinle
Keske ama imkansiz. Bundan bosanip bize ayri ayri musallat olmasinlar da ben baska bisey istemiyorum.Çok itici geldi bana kadın anlattıklarından Allah yardımcın olsun belki evlenir kaynanan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?