Kayınvalidem yüzünden altüst olmak üzere olan hayatım.

Kv arastirmis. Yasal olarak bakmak zorundaymis. Adamin birisi dava acmis cocugum bana baksin diye amada maas baglamislar diye anlatip duruyor.
Eee bu durumda kp esinden de (yani kv den) de nafaka alabilir. Siz de boyle soyleyin kendisine biz de arastirdik dersiniz.

Valla işiniz zor dik durmazsanız çok çekersiniz mesafeli olun düzeninizi de bozmayın

Size güvenmek mi neden? Babası o farkında mısınız? Ne yaşanmış olursa olsun tabii ki oğlu ona sahip çıkacak.

Ayrıca bence kendinizi bu kadar ciddiye almayın, dünyanın merkezi gibi görmeyin. Kayınvalidenizin hadi o zaman gidip biraz gelinimin başına ekşiyeyim, diye boşanacak hali yok ya. Kadın kendi hayatıyla ilgili kararlar veriyor, sonucunun sizi de etkilemesi gayet normal çünkü annesi.

Eşinize karşı abartılı davranışları konusunda haklı olabilirsiniz ama ben gerisinde yanlış bir şey görmedim. Rahatsız oluyorsanız mesafe çizmek sizin işiniz.

Ayrıca farkındaysanız görümceniz de eşinizin kardeşi. Kendi kardeşi ona yeğenin bu oyuncağı istiyor diye şımarıklık yapmayacak da kime yapacak? Ne önemi var ki? Aralarında bunun mu lafı olacak? Alt tarafı bir oyuncak. Bence gereksiz her şeyi büyütüyorsunuz.

Kp isterse nafaka alır kvden. Çocuklar da yardım eder tabi ama adamın hakkı var nafakaya. Yok öyle, ben veremem siz mecbur vereceksiniz diyip kurtulmak malesef.

Esim maalesef anaci. Ona gore annesi yillarca eziyet kahır cekmis gunyuzu gormemis. Annesi herseyin iyisini hakediyor. Tatillerin gezmelerin evlerin herseyin en iyisini hakediyor. Bu cok cok buyuk bir sorun.

kiz analari bostan korkulugu cunku,
ya bu erkek analarinin cilekesligi cok komik geliyor bana,
e senin annen de sana analik yapti buyuttu, o da en iyisini hak etmiyor mu?
onu da alin goturrun tatile, cumbur cemaat, e onlarin analari da var, maaile gidin yani.

Soyledim ben. Senden nafaka alir dedim. Bisey demedi.

Tum cocuklari bakmak zorunda sadece oglu degil
Oglu bakarsa diver kardeslere dava acip onlrdan ucret alabilir bunuda soyleyin
Neyapicaksiniz bu saatten sonra kpi evlatlik mi alacaksiniz ?
Kvniz kocaniza oyle opmesi bitince sizde dudagindan opun kazan gibi patlasin

Geçen de bir konunuz vardı...

Bence sizin için en mantıklısı Balıkesir'e taşınmak..

Yemin ediyorum işim şişti :) aacaip gerildim hatta aynı sey olsa ben nabardım dye kv smdiye kdr herkes okusun evlensn dye beklemis anlasılan snrada basmıs tekmeyi adama ama adam evden cıkarsa nolacak maası yoksa size mi gelecek ama babadan yana olmazsa esn kabul etmez eve ozmnda kp baskasıylada evlenemez evlenr ama para lazım kv masallah ogullarına fazla guveiyor anlasılan ya bu ne iş srttan opme elini tutma felN b garip cidden ne denirki

Git balıkesire yerleş diyeceğim ama sen beni dinleme canım bekara boşamak kolaydı. en iyisi biraz yapabiliiyorsan onlardan uzak bir yerde 1 ay kadar kafanı dinle

Boşanması kendi seçimi engel olmaya çalışmayın sizin hayatına ne kadar müdahale edebileceği eşinizin seçimi

Geçen de bir konunuz vardı...

Bence sizin için en mantıklısı Balıkesir'e taşınmak..
En temizi bu aslında.İsle ilgili durumunu bahane edip her haftasonu gidip gelemediğini söyleyip orada kalması.Yoksa yakinda kayınvalide/kayinoederden biri zaten yerleşecek onun evine ....haftasonunu da onlara hizmet ederek gecirecek

Zaten haftaici işte haftasonu kv ve görümce ile geçiyormuş, bir onceki konuda vardı, daral geldi okurken...

Kv aradi biraz once beni. Saka gibi. Uzaklastirma karari cikarmamis. Dava da acmaktan vazgecmis kp magdur olmasin diye ama kp ac davayi dedigi icin yarin acacakmis. Kocasina kiralik ev bakmis. Kiralik bakarken 40 bine ev bulmus. Sana bunu alalim demis de kp de olmaz 80 bine buldum ben onu alin oglum kredi ceksin demis. Ben sinirlendim telefonda. Cık cık deyince kv toparlamaya calisti. Senin icin mi calisiyor bu cocuklar. Benden icin gelinim isi icin evinden uzak kaldi senin icin mi filan demis güya. Sabahtan beri de esimi ariyormus babasi. Kv basimiza bela etti resmen. Esim eve gidemiyor babasi kapida bekliyormus. Resmen esegin aklina karpuz kabugu dusurmek bu. Ev alacakmisiz aylik 1500 de maas bagliyacakmisiz kv nin istedigi bu anladigim.

Kv aradi biraz once beni. Saka gibi. Uzaklastirma karari cikarmamis. Dava da acmaktan vazgecmis kp magdur olmasin diye ama kp ac davayi dedigi icin yarin acacakmis. Kocasina kiralik ev bakmis. Kiralik bakarken 40 bine ev bulmus. Sana bunu alalim demis de kp de olmaz 80 bine buldum ben onu alin oglum kredi ceksin demis. Ben sinirlendim telefonda. Cık cık deyince kv toparlamaya calisti. Senin icin mi calisiyor bu cocuklar. Benden icin gelinim isi icin evinden uzak kaldi senin icin mi filan demis güya. Sabahtan beri de esimi ariyormus babasi. Kv basimiza bela etti resmen. Esim eve gidemiyor babasi kapida bekliyormus. Resmen esegin aklina karpuz kabugu dusurmek bu. Ev alacakmisiz aylik 1500 de maas bagliyacakmisiz kv nin istedigi bu anladigim.

Git balıkesire yerleş diyeceğim ama sen beni dinleme canım bekara boşamak kolaydı. en iyisi biraz yapabiliiyorsan onlardan uzak bir yerde 1 ay kadar kafanı dinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…