- 30 Ekim 2018
- 377
- 165
- 18
- 36
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Esimin isi istanbulda cakili. Benim yanima gelebilme sansi olmadigi icin mecburen ben donecegim istanbula yakin bir zamanda kesin donus yaoacagim. Ama uzaktayken bile hayatimi bu kadar etkiliyorsa dondugumde ne olur kestiremiyorum bile. Kv su an bize ev aldirma derdine dusmus ko otursun diye. Ama bize aldiracak diger cocuklarin lafi bile gecmiyor.En temizi bu aslında.İsle ilgili durumunu bahane edip her haftasonu gidip gelemediğini söyleyip orada kalması.Yoksa yakinda kayınvalide/kayinoederden biri zaten yerleşecek onun evine ....haftasonunu da onlara hizmet ederek gecirecek
Kadındaki gevseklik adamı kanser eder vallaha allah yardımcın olsn bazı ana babalar ole cdden cocuklar ilerde guvencemz olsn dye doguruyorlar ic amadolu dogu hep bu kulturde bizim oralardads bu cok var benm babamda senelerce anasına destek cıkdı evini duzdu derken bz b halt sahibi olamadık smdı bize yukleniyorlar ev aldılsr odeyemeynce evlatlara yuklenme basladı masallah kv ye b zahmet bosadıgı adamı da dusunmesn ne hali varsa gorsun herkese yazık ya siz ne dye odyceknsz esin yumusak davranırsa skın haaa izin verme canm sen kahır cekmek icin mi evlendinKv aradi biraz once beni. Saka gibi. Uzaklastirma karari cikarmamis. Dava da acmaktan vazgecmis kp magdur olmasin diye ama kp ac davayi dedigi icin yarin acacakmis. Kocasina kiralik ev bakmis. Kiralik bakarken 40 bine ev bulmus. Sana bunu alalim demis de kp de olmaz 80 bine buldum ben onu alin oglum kredi ceksin demis. Ben sinirlendim telefonda. Cık cık deyince kv toparlamaya calisti. Senin icin mi calisiyor bu cocuklar. Benden icin gelinim isi icin evinden uzak kaldi senin icin mi filan demis güya. Sabahtan beri de esimi ariyormus babasi. Kv basimiza bela etti resmen. Esim eve gidemiyor babasi kapida bekliyormus. Resmen esegin aklina karpuz kabugu dusurmek bu. Ev alacakmisiz aylik 1500 de maas bagliyacakmisiz kv nin istedigi bu anladigim.
Esim asla diyor. Almaz da. O topa girmez biliyorum ama ortada o kadar sacma bir durum var ki. Ben ne yapacagimi nerde duracagimi sasirdim. Esimin canindan korkar oldum su anda. Sokaga atilmis bir adam var bi tarafta. Kv bizden ne kurtaririmin derdinde. Madem bosuyorsun sanane demi. Sanane ne ev bakip yok sana ev alalim diyorsun. Ne beklenti olusturuyorsun. Adam oglum kredi cek diye kapida bekliyormus. Hey Allahim ya. Resmen yasadiklarima hayretle bakiyorum. Inanilir gibi degil.Kadındaki gevseklik adamı kanser eder vallaha allah yardımcın olsn bazı ana babalar ole cdden cocuklar ilerde guvencemz olsn dye doguruyorlar ic amadolu dogu hep bu kulturde bizim oralardads bu cok var benm babamda senelerce anasına destek cıkdı evini duzdu derken bz b halt sahibi olamadık smdı bize yukleniyorlar ev aldılsr odeyemeynce evlatlara yuklenme basladı masallah kv ye b zahmet bosadıgı adamı da dusunmesn ne hali varsa gorsun herkese yazık ya siz ne dye odyceknsz esin yumusak davranırsa skın haaa izin verme canm sen kahır cekmek icin mi evlendin
Yok diyemedim oyle de dert yanmaya basladi cocuklar okuyor dedim psikolojileri bozulmasin diye bosayamadim zamaninda dedi. Simdi ne degisti hepimizin hayati altust oldu bize sardi esim eve gidemiyor dedim. Bisey demedi. Ev mevzuna geri dondu. Maas baglayacakmisiz aylik bir de. Dinleri imanlari para.K Kalenderender kayinvaliden neden seni arıyor ki?"Banane babam değil...kocam değil...sizin probleminiz !!Bana niye anlatıyorsun bunları" desene
Bsey deymmi danısıklı dövuste olablr bak kp kapıda yatıyor ev al dye kv desteklyır adamı sana ev alsınlar dye bunlar skın oyun kurup bosanıyrouz ayagına sizi gaza getirip kendilerine ev aldıırp barısmasnlar vallaa amac bu olablr cnku brden konu eve gelmis b garip geldi banaEsim asla diyor. Almaz da. O topa girmez biliyorum ama ortada o kadar sacma bir durum var ki. Ben ne yapacagimi nerde duracagimi sasirdim. Esimin canindan korkar oldum su anda. Sokaga atilmis bir adam var bi tarafta. Kv bizden ne kurtaririmin derdinde. Madem bosuyorsun sanane demi. Sanane ne ev bakip yok sana ev alalim diyorsun. Ne beklenti olusturuyorsun. Adam oglum kredi cek diye kapida bekliyormus. Hey Allahim ya. Resmen yasadiklarima hayretle bakiyorum. Inanilir gibi degil.
Vallaha sizin probleminiz diyip kenara gecmelisin.Kayinvaliden ortak evleri satılmasın diye seni ortaya sürüyor.Sizin üzerinizden "eski eşine" nafaka da baglatiyor ev de aldırıyor.Yani bunu organize eden ,eşinin kafasına sokan kayinvaliden.Bence büyük bir rest çekme zamanın gelmiş.Esin açısından endişe etme...ona birşey olmaz...gider yigenlerine biraz daha hediye alır mutlu olur da sen kendini KP e ev almak için bankadan kredi çekerken bulmaYok diyemedim oyle de dert yanmaya basladi cocuklar okuyor dedim psikolojileri bozulmasin diye bosayamadim zamaninda dedi. Simdi ne degisti hepimizin hayati altust oldu bize sardi esim eve gidemiyor dedim. Bisey demedi. Ev mevzuna geri dondu. Maas baglayacakmisiz aylik bir de. Dinleri imanlari para.
Kv nin evi var zaten. Esimle konustuk annem nerden cikardi ev mevzusunu dedi. Evet durduk yere bu cikti aklina dusurmus baban da daha pahalisini istemis dedim. Ama annem sokakta kalip bize musallat olmasin diye yapmistir diyor. Allah askina soyleyin esimin gozundeki pembe gozlukleri nasil cikartabilirim. Bi annesine bakarken takiyor o gozlukleri.Bsey deymmi danısıklı dövuste olablr bak kp kapıda yatıyor ev al dye kv desteklyır adamı sana ev alsınlar dye bunlar skın oyun kurup bosanıyrouz ayagına sizi gaza getirip kendilerine ev aldıırp barısmasnlar vallaa amac bu olablr cnku brden konu eve gelmis b garip geldi bana
Evet resmen derdi bu kvnin. Adam bosanma davasi ac diyor cunku mal bolusulecek. Kv de evi elden gitmesin diye bize ev aldirma derdinde. Bosanma olayi nasil oldu da babaniza ev alina dondu aklim almiyor.Vallaha sizin probleminiz diyip kenara gecmelisin.Kayinvaliden ortak evleri satılmasın diye seni ortaya sürüyor.Sizin üzerinizden "eski eşine" nafaka da baglatiyor ev de aldırıyor.Yani bunu organize eden ,eşinin kafasına sokan kayinvaliden.Bence büyük bir rest çekme zamanın gelmiş.Esin açısından endişe etme...ona birşey olmaz...gider yigenlerine biraz daha hediye alır mutlu olur da sen kendini KP e ev almak için bankadan kredi çekerken bulma
Oldular bile. Kv kocasina ev almamizi istiyor kendi evi elden gitmesin diye. Maas da baglayacakmisiz. Kp de kapida bekliyor kredi cekin diye.Umarım düşündüğün gibi düşündüğümüz gibi olmaz. Biraz mesafe koy gerekirse konuş açık açık. Kendini tatillere götürtmek çok çirkin. Umarım başınıza mısallatlar olmazlar karı koca.
Böyle insanlar insanı hasta eder işten çıkartır...Oldular bile. Kv kocasina ev almamizi istiyor kendi evi elden gitmesin diye. Maas da baglayacakmisiz. Kp de kapida bekliyor kredi cekin diye.
Bu ne yahu?Oldular bile. Kv kocasina ev almamizi istiyor kendi evi elden gitmesin diye. Maas da baglayacakmisiz. Kp de kapida bekliyor kredi cekin diye.
Aynen oyle. Ben onlar daha rahat yasam sursunler ayri eve ciksinlar diye mi bunca derdi cekiyorum evimden uzak yasiyorum. Sayet kv iyi bir beyin yikamaya girmezse esim asla ikna olmaz bu isteklere. Her durumda cok zor gunler bekliyor bizi.Böyle insanlar insanı hasta eder işten çıkartır...
Ama işte ev aldırma olayı nedir az buz da deil su ulkenn su pahalılıgında bide kredi cekdirip kendi evinden de olmak istemiyor adamı bosasa adam sokakta kalcak ama gdiip mal paylasımı istemeyeck mi adam ? Okdrda cirkinleseblr yani kv gercekden cok akıllı nyse sen esinin kesnlkle bole b borca grmemesi icin elinden geleni yap ha bundan eminsen kp bize gelemez k bakma ben kmseye bakamam de onuda b kesnlestir once yoksa gderm bak de esine once cocugunu kendini dusun de dine yor dinde kesnlkle ilk oncelk eş ve cocuklardır ac goster hadisleri anlasın bi kyınvalideye soyle acık acık olmadı anne siz bzden ne istiyorsunuz huzuurumuz kacınxa mtlumu olcaksınız dye konus korkma cok sacma b durum cnku bu kv akıllıysa kbkmasın ama kmseye ole musallat olamaz keyfi yereKv nin evi var zaten. Esimle konustuk annem nerden cikardi ev mevzusunu dedi. Evet durduk yere bu cikti aklina dusurmus baban da daha pahalisini istemis dedim. Ama annem sokakta kalip bize musallat olmasin diye yapmistir diyor. Allah askina soyleyin esimin gozundeki pembe gozlukleri nasil cikartabilirim. Bi annesine bakarken takiyor o gozlukleri.
Kv cok buyuk bir acitasyona girip maduru oynamazsa esim asla ev filan almaz. Kv esine tepkili gibi anlatip yer yapiyor bir taraftan da. Ev cocuklarin olacak ben olup gidince zaten diyormus kp güya. Siz alin babaniz otursun diyor yani. Diger cocuklardan tek bir cop istemiyorlar bu arada. Kv esini kimin uzerine salacagini da cok iyi biliyor.Bu ne yahu?
Çık işten otur evinde kocan da anasına danasına aldanıp kredi falan çekemesin.
EŞinizle aranızı bozmayın oda istemez böyle bi durumda olmak. Siz sakin sakin anlatın dertlerinzii sizi tanımayan bunca imsan hak veriyosa oda anlayacaktır.Aynen oyle. Ben onlar daha rahat yasam sursunler ayri eve ciksinlar diye mi bunca derdi cekiyorum evimden uzak yasiyorum. Sayet kv iyi bir beyin yikamaya girmezse esim asla ikna olmaz bu isteklere. Her durumda cok zor gunler bekliyor bizi.
Benim sindiremedigim sey kv kendi rahati icin bizim huzurumuzu kaciriyor. Onun istediklerini yaparsak kp icin aylik 4 bin civari en az para harcamamiz gerek. Bana zerre hayri dokunmamis insana niye maasimi veriyim. Esim annesine toz kondurmuyor. Annesinin gercek yuzunu esime gostermenin bir yolu yok mu ya. Resmen iki gunde hayatimizin icine etti. Bu bahsettiklerimiz maddi konular. Asil sorun duygu somuruleri yapiskan haller pesimizden ayrilmamasi daha cok korkutuyor beni.Ama işte ev aldırma olayı nedir az buz da deil su ulkenn su pahalılıgında bide kredi cekdirip kendi evinden de olmak istemiyor adamı bosasa adam sokakta kalcak ama gdiip mal paylasımı istemeyeck mi adam ? Okdrda cirkinleseblr yani kv gercekden cok akıllı nyse sen esinin kesnlkle bole b borca grmemesi icin elinden geleni yap ha bundan eminsen kp bize gelemez k bakma ben kmseye bakamam de onuda b kesnlestir once yoksa gderm bak de esine once cocugunu kendini dusun de dine yor dinde kesnlkle ilk oncelk eş ve cocuklardır ac goster hadisleri anlasın bi kyınvalideye soyle acık acık olmadı anne siz bzden ne istiyorsunuz huzuurumuz kacınxa mtlumu olcaksınız dye konus korkma cok sacma b durum cnku bu kv akıllıysa kbkmasın ama kmseye ole musallat olamaz keyfi yere
Esimle aramizin bozulmasina sebep olavak tek sey annesinin gercek yuzunu gorememesi. Iki gun sonra annesi pesimize yapistiginda dur demeyecek. Ve asil sorun o zaman baslayacak. Oyle bir maduru oynuyor ki cefakar ana cocuklari icin katlanmis hemen sesini titretiyor konusurken. Cildiriyorum ya.EŞinizle aranızı bozmayın oda istemez böyle bi durumda olmak. Siz sakin sakin anlatın dertlerinzii sizi tanımayan bunca imsan hak veriyosa oda anlayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?