Kayınvalidem yüzünden altüst olmak üzere olan hayatım.

Harikasınız öldüm gülmekten

Perşembe'nin gelişi Çarşambadan bellidir hemde davul çalarak geliyorum diyor hazır ol Allah yardımcın olsun inşallah şimdiden

55 yasinda. Ki esiyle bosanmadan daha boyle. Bosandiklarinda olacaklardan korkuyorum ben. Size yemin ederim uzaktan biri gorse sevisiyorlar der yada bu kadin saldiriyor adama sapik derler. O kadar irenc bir manzaraydi.
böyle okuyunca ilk evlendiğini zaman benim için de böyle yapıyordu onlar geliyor aklıma sinirleniyorum okuduğum yerde Allah bunlara akıl fikir versin

Ay tobe tobe. Benimde oğlum var 1 buçuk yaşında opmelere doyamıyorum suanda ama koskoca adam olduğunda ulu orta yerde niye abuk subuk yerlerinden öpeyim. Hele de karısı dururken yaninda neden elinden tutayım ( ay böyle konuşunca bi tuhaf oldum muruvetinide görürüm inşallah yavrumun). Senin kv değişik ve boşanırsa başına bela olacağı belli. O yüzden aman huzursuzluk olmasın diye sessiz kalmaman lazım. Ama sanmıyorum ya bu saaten sonra bosanmanmazlsr bence. Evliliklerine renk katiyolar gibime geldi :)

Yanlış hatırlamıyorsam her haftasonu sizin eve gelip balık pişiren görümce kv değil mi? Eğer konuları karistirmadiysam siz baştan hatalisiniz önce haftasonlari gelmelerini engelleyin mesafe koyun ki herkes yerini bilsin eşiniz haftasonu bile hayır deyip mesafe koyamıyor o yüzden iş sizde yoksa geri kalan evliliği ya kp ya da kv ile sürdürmek zorunda kalacaksınız

0çkağıtçı kaynanaa

Öncelikle Allah sabır versin.Evet zor günler bekliyor gibi ama başa çıkma yöntemi bulun pes etmeyin.

Ne değişik insanlar var ya. O nasıl bir öpmekmış o öyle. Eşinize rahatsız oluyorum kıskanıyorum filan deseniz acaba tavrı ne olur?

Ben kendi kv yapış yapış bulurdum yazdıklarını okuyunca şaşırdım beterin veteriner varmış boyundan sırtdan öpmek nedir herkes yerini bilicek sanki kocasını öpyor oğlu kocaman adam ayıp ya boşanmasın kv başına kalır gibi görünüyor

Kv ne şunu diyeceksin... "eşim kp ev almak icin kredi çekecekse bende maaş kartımı kendi aileme vereceğim"....bak nasıl tutusuyorlar sonra

Kv ne şunu diyeceksin... "eşim kp kredi çekip ev alacaksan bende maaş kartımı kendi aileme vereceğim...."
Nasil alttan alta halen bizi dusunuyor gibi yer yapiyor. Bir de buldugu yer siteymis adini veriyor bana telefonu kapatinca bak cok uygun diye. Kiralik bakiyormus da satililiklar uygun diye almaya karar vermis. Adamin aklinin ucunda yoktu boyle birsey. Zorla aklina duauruyor. Uzaktayim zaten cildirtti beni. Bi donsem evime konusacagim zaten. Maas baglayacakmisiz bir de hey Allahim ya.

Cok zor canm daha evliliğin basından yapamadıysan onu sonrası hic kolay deil illaki anacı erkek degismiyor babamdan bliyorum kac sene gecdi hala varını yogunu anasına yedirir ne mal ne mulk sahibi zavallı anam o yzden allaha havale edtik değişmedi hiç sende resti eşine cekeblrsn ben calısıyorum kbkma ama annene yediremem diye rest cekmedigin surece esin senn evinin degerini anlamaz malesef esinin brz gozunun korkması laızm

Öptüğü kişi evladı farkındasınız değil mi?
Cocuklari bile sevmemin bi adabi vardir. Bahsettigim esim 30 yasinda koca adam. Tisortunu siyirip opmek mi normal asansorde boynuna yapisip emerek opmek mi. Yemin ederim abartmiyorum. Yolda elinden tutup yurumesi mi normal. Esinin yerine koymaya calisiyor esimi. Hastalikli bir ruh hali. Bunda anlayamadiginiz ne acaba.

Haftasonu esim kiz kardesini aradi annesi acti telefonu. Annem benim telefonum acik neden kardesinden aradin oldu ilk cunlesi. Kardesini aradi esim halbuki. Bunu bile kabul edememeyecek kadar takintili kv.
Bak şöyle düşün kayınvaliden belli ki zor dönemler geçiriyor. Bir an kendini onun yerine koy ..Eşinden kimbilir neler yaşadığını.
Çocuklarının elden ayaktan çıkmasını bekledi,belki o dönem tepkiler farklıydı, kimseden destek göremedi ve şimdi çocukları büyüdü kimseye muhtaç olmayacaklarını biliyor .Şimdide kendi hayatını boşanarak kurtarmak istiyor.

Evet sende haklısın artık rahat etmek istiyorsun ama bir kadın olarak o kadını anla..
Bence dönem dönem hepinizde kalacak yapacak bir şeyi yok .
Yok öptü, geldi,gittiyi sorun yapmayın.
Elinizden geldiğince o kadının arkasında durun.
Şimdi gençsiniz olgunlaşinca beni daha iyi anlayacaksınız.

Burda ki fevri cevaplara bakmayın herkesin aile yapısı, görmüş-gecirmislikleri farklı,yaşam kalitesi,gelenekleri,olgunluklari farklı. .

Bakın siz burdan kadın oğlunu boynundan öptü diye yazıyorsunuz burdan cevap: Oooo sapık kadın diyorlar.O bir anne unutmayın.
Sizde belki annesiniz belki olacaksınız.
Çocuğunuzun kakali donunu değiştirirken onu her yerinden oöpeceksiniz.
Büyüyünce de öpeceksiniz.

Bence burda emerek öpüyor diye abartıyorsunuz. Bunu sizde biliyorsunuz ..

Bu durumu acilen eşinizle açık açık konuşmanız lazım, mesafeyi eşiniz korumalı siz kötü olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…