- Konu Sahibi Kalenderender
-
Harikasınız öldüm gülmektenTum cocuklari bakmak zorunda sadece oglu degil
Oglu bakarsa diver kardeslere dava acip onlrdan ucret alabilir bunuda soyleyin
Neyapicaksiniz bu saatten sonra kpi evlatlik mi alacaksiniz ?
Kvniz kocaniza oyle opmesi bitince sizde dudagindan opun kazan gibi patlasin
Perşembe'nin gelişi Çarşambadan bellidir hemde davul çalarak geliyorum diyor hazır ol Allah yardımcın olsun inşallah şimdidenKv bosanmaya karar verdi!
Inanilir gibi degil ama gercek. Yillarca cektim daha da cekemem dedi evi terkedip kizinin yanina gecti.
Kp ile konustuk. Bahane ariyor diyor. Tamam kp geecekten iyi birisi degil ama yillarca esime ve kardeslerine eziyet etmesine kv goz yumdu. Bosanmis kadin olamam dedi. Simdi herkes evlendi duzenini kurdu kv bosancam diyor. Hatta uzaklastirma karari aldirdi kp yi evden cikarma planlarinda.
Sorun ne derseniz anlamiyorlarmis. Kp ilgi bekliyormus. Psikolojim bozuk diyormus. Esim ve diger iki kardesi babalarini sevmezler. Simdi herkes kv nin yaninda.
Kp nin maasi yok kv nin var. Ama kv esime diyor ki babana bakmak zorundasin. Maas baglarlar senden ona!
Sokakta mi kalsin. Eve de almayacagina gore mecvur vereceksin. Ben katlanamiyorum artik sen verirsin diyor.
Ben ise basladigimdan beri tum aileye bir haller oldu. Surekli maddi istekleri var. Gorumcem esime alisveris sutesinden link gondermis. Yegenin bundan istiyor diye. Esim eksik birakmaz. O da ben de fazla fazla hediye aliriz ama bu arsizlik neden. Suna ihtiyaci var de yada cocuk sunu istiyorum desin. Link gondermek nedir. Istedikleri sey de oyuncak.
Her giydigime bakarlar nerden kaca aldim. Suzerler. Evimde yeni birsey varsa didik didik sorarlar. Nereye gittik ne yaptik nerde gezdik ne yedik ne ictik. Hersey onlar icin merak konusu. Size yemin ederim kiskanilacak bir hayatim filan yok. Ortalama bir hayat yasiyoruz. Ama evimizde yaptigimiz herseyi taklit ederler.
Simdi ben eminim ki kv basimiza musallat olacak. Her tatile bizimle gelmek isteyecek. Her planimiza acitasyonla dahil olacak. Iste bu sebeple olaya bile konsantre olamiyorum.
Bu arada kv ogluna asiri asiri duskun. Ama gostermelik gibi de. Soyle ki ben tum hafta balikesirde calisiyorum haftasonu istanbula donuyorum. Tum hafta gorusmezler. Haftasonu olunca kv arar hemen oglen olmadan ne yapiyorsunuz goruselim diye. Daha olmadi yolu kesin bizim eve duser ve gelir. Benim yanimda sarilmalar opmeler ama abartmiyorum sevgili gibi. Tisortunu acar sirtindan oper esimin benim yanimda. Yada yolda elinden tutar yurur. Esim de annesine cok duskun ama bu asiri davranislardan rahatsiz olur sadece. Gecenlerde asansorden iniyoruz esimin is yerinde uzumuz. Esimin boynuna atlayip boynundan opmeye basladi. Opup birakmak gibi degil ama yapisti resmen defalarca opuyor. Esim dur anne dur birisi gorecek is yeri burasi ayip dedi de zorla uzaklastirdi. Ne olcak ki diyor kv. Gorseniz eminim bana hak verirdiniz. Biz yilda bir yada iki kere uc bes gunluk tatile cikariz esimle. Her seferinde kv derki baban olmasa ben de gelmek isterdim de gelemiyorum iste.
Soyleyin kizlar beni cok mu zor gunler bekliyor.
böyle okuyunca ilk evlendiğini zaman benim için de böyle yapıyordu onlar geliyor aklıma sinirleniyorum okuduğum yerde Allah bunlara akıl fikir versin55 yasinda. Ki esiyle bosanmadan daha boyle. Bosandiklarinda olacaklardan korkuyorum ben. Size yemin ederim uzaktan biri gorse sevisiyorlar der yada bu kadin saldiriyor adama sapik derler. O kadar irenc bir manzaraydi.
Kv bosanmaya karar verdi!
Inanilir gibi degil ama gercek. Yillarca cektim daha da cekemem dedi evi terkedip kizinin yanina gecti.
Kp ile konustuk. Bahane ariyor diyor. Tamam kp geecekten iyi birisi degil ama yillarca esime ve kardeslerine eziyet etmesine kv goz yumdu. Bosanmis kadin olamam dedi. Simdi herkes evlendi duzenini kurdu kv bosancam diyor. Hatta uzaklastirma karari aldirdi kp yi evden cikarma planlarinda.
Sorun ne derseniz anlamiyorlarmis. Kp ilgi bekliyormus. Psikolojim bozuk diyormus. Esim ve diger iki kardesi babalarini sevmezler. Simdi herkes kv nin yaninda.
Kp nin maasi yok kv nin var. Ama kv esime diyor ki babana bakmak zorundasin. Maas baglarlar senden ona!
Sokakta mi kalsin. Eve de almayacagina gore mecvur vereceksin. Ben katlanamiyorum artik sen verirsin diyor.
Ben ise basladigimdan beri tum aileye bir haller oldu. Surekli maddi istekleri var. Gorumcem esime alisveris sutesinden link gondermis. Yegenin bundan istiyor diye. Esim eksik birakmaz. O da ben de fazla fazla hediye aliriz ama bu arsizlik neden. Suna ihtiyaci var de yada cocuk sunu istiyorum desin. Link gondermek nedir. Istedikleri sey de oyuncak.
Her giydigime bakarlar nerden kaca aldim. Suzerler. Evimde yeni birsey varsa didik didik sorarlar. Nereye gittik ne yaptik nerde gezdik ne yedik ne ictik. Hersey onlar icin merak konusu. Size yemin ederim kiskanilacak bir hayatim filan yok. Ortalama bir hayat yasiyoruz. Ama evimizde yaptigimiz herseyi taklit ederler.
Simdi ben eminim ki kv basimiza musallat olacak. Her tatile bizimle gelmek isteyecek. Her planimiza acitasyonla dahil olacak. Iste bu sebeple olaya bile konsantre olamiyorum.
Bu arada kv ogluna asiri asiri duskun. Ama gostermelik gibi de. Soyle ki ben tum hafta balikesirde calisiyorum haftasonu istanbula donuyorum. Tum hafta gorusmezler. Haftasonu olunca kv arar hemen oglen olmadan ne yapiyorsunuz goruselim diye. Daha olmadi yolu kesin bizim eve duser ve gelir. Benim yanimda sarilmalar opmeler ama abartmiyorum sevgili gibi. Tisortunu acar sirtindan oper esimin benim yanimda. Yada yolda elinden tutar yurur. Esim de annesine cok duskun ama bu asiri davranislardan rahatsiz olur sadece. Gecenlerde asansorden iniyoruz esimin is yerinde uzumuz. Esimin boynuna atlayip boynundan opmeye basladi. Opup birakmak gibi degil ama yapisti resmen defalarca opuyor. Esim dur anne dur birisi gorecek is yeri burasi ayip dedi de zorla uzaklastirdi. Ne olcak ki diyor kv. Gorseniz eminim bana hak verirdiniz. Biz yilda bir yada iki kere uc bes gunluk tatile cikariz esimle. Her seferinde kv derki baban olmasa ben de gelmek isterdim de gelemiyorum iste.
Soyleyin kizlar beni cok mu zor gunler bekliyor.
Adam baksın kendine,55 yaşında ki kadının kocası 80lik değldir herhaldeKv arastirmis. Yasal olarak bakmak zorundaymis. Adamin birisi dava acmis cocugum bana baksin diye amada maas baglamislar diye anlatip duruyor.
0çkağıtçı kaynanaaKv cok buyuk bir acitasyona girip maduru oynamazsa esim asla ev filan almaz. Kv esine tepkili gibi anlatip yer yapiyor bir taraftan da. Ev cocuklarin olacak ben olup gidince zaten diyormus kp güya. Siz alin babaniz otursun diyor yani. Diger cocuklardan tek bir cop istemiyorlar bu arada. Kv esini kimin uzerine salacagini da cok iyi biliyor.
Kv ne şunu diyeceksin... "eşim kp ev almak icin kredi çekecekse bende maaş kartımı kendi aileme vereceğim"....bak nasıl tutusuyorlar sonraEsim asla diyor. Almaz da. O topa girmez biliyorum ama ortada o kadar sacma bir durum var ki. Ben ne yapacagimi nerde duracagimi sasirdim. Esimin canindan korkar oldum su anda. Sokaga atilmis bir adam var bi tarafta. Kv bizden ne kurtaririmin derdinde. Madem bosuyorsun sanane demi. Sanane ne ev bakip yok sana ev alalim diyorsun. Ne beklenti olusturuyorsun. Adam oglum kredi cek diye kapida bekliyormus. Hey Allahim ya. Resmen yasadiklarima hayretle bakiyorum. Inanilir gibi degil.
Nasil alttan alta halen bizi dusunuyor gibi yer yapiyor. Bir de buldugu yer siteymis adini veriyor bana telefonu kapatinca bak cok uygun diye. Kiralik bakiyormus da satililiklar uygun diye almaya karar vermis. Adamin aklinin ucunda yoktu boyle birsey. Zorla aklina duauruyor. Uzaktayim zaten cildirtti beni. Bi donsem evime konusacagim zaten. Maas baglayacakmisiz bir de hey Allahim ya.Kv ne şunu diyeceksin... "eşim kp kredi çekip ev alacaksan bende maaş kartımı kendi aileme vereceğim...."
Cok zor canm daha evliliğin basından yapamadıysan onu sonrası hic kolay deil illaki anacı erkek degismiyor babamdan bliyorum kac sene gecdi hala varını yogunu anasına yedirir ne mal ne mulk sahibi zavallı anam o yzden allaha havale edtik değişmedi hiçBenim sindiremedigim sey kv kendi rahati icin bizim huzurumuzu kaciriyor. Onun istediklerini yaparsak kp icin aylik 4 bin civari en az para harcamamiz gerek. Bana zerre hayri dokunmamis insana niye maasimi veriyim. Esim annesine toz kondurmuyor. Annesinin gercek yuzunu esime gostermenin bir yolu yok mu ya. Resmen iki gunde hayatimizin icine etti. Bu bahsettiklerimiz maddi konular. Asil sorun duygu somuruleri yapiskan haller pesimizden ayrilmamasi daha cok korkutuyor beni.
Öptüğü kişi evladı farkındasınız değil mi?Kayınvalidenizin libidosu tavan yapmış,sapık mıdır nedir? Boynuna yapışmak ne demek yahu? Başınıza çok bela olacak gibi.
Cocuklari bile sevmemin bi adabi vardir. Bahsettigim esim 30 yasinda koca adam. Tisortunu siyirip opmek mi normal asansorde boynuna yapisip emerek opmek mi. Yemin ederim abartmiyorum. Yolda elinden tutup yurumesi mi normal. Esinin yerine koymaya calisiyor esimi. Hastalikli bir ruh hali. Bunda anlayamadiginiz ne acaba.Öptüğü kişi evladı farkındasınız değil mi?
Haftasonu esim kiz kardesini aradi annesi acti telefonu. Annem benim telefonum acik neden kardesinden aradin oldu ilk cunlesi. Kardesini aradi esim halbuki. Bunu bile kabul edememeyecek kadar takintili kv.Öptüğü kişi evladı farkındasınız değil mi?
Bak şöyle düşün kayınvaliden belli ki zor dönemler geçiriyor. Bir an kendini onun yerine koy ..Eşinden kimbilir neler yaşadığını.Haftasonu esim kiz kardesini aradi annesi acti telefonu. Annem benim telefonum acik neden kardesinden aradin oldu ilk cunlesi. Kardesini aradi esim halbuki. Bunu bile kabul edememeyecek kadar takintili kv.
Bence burda emerek öpüyor diye abartıyorsunuz. Bunu sizde biliyorsunuz ..Cocuklari bile sevmemin bi adabi vardir. Bahsettigim esim 30 yasinda koca adam. Tisortunu siyirip opmek mi normal asansorde boynuna yapisip emerek opmek mi. Yemin ederim abartmiyorum. Yolda elinden tutup yurumesi mi normal. Esinin yerine koymaya calisiyor esimi. Hastalikli bir ruh hali. Bunda anlayamadiginiz ne acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?