- 5 Şubat 2011
- 1.869
- 2.376
- 358
- Konu Sahibi damla_damla
-
ben eşinin annene neden tepkili olduğunu anlamadım ???Eşimle konuştum söz birdaha ailenle ilgili konuları konuşmucam seninle diye..
O da tamam hayatım ben seni seviyorum ama sen beni önem verdiğim konularda üzmeye devam ediyosun dedi fatma anne de bizde sorulmaz dedi annem kötü niyetli olmuş oldu dedi ( burası için yorum yapın lütfen) belliki anneme kızmış.. O yattı ben bebeğimşe salona geçtim ve konsoldan anne babamın çerçeveli fotosunu kaldırmış onu farkettimanneme tepki duyuyor sanırım annesine en ufak eleştiriyi kabul etmiyor gördüğünüz gibi kimden gelirse grlsin ve bben asla kürek çekmiceö artık boşa olack hep bu nasıl bi anne aşkı
ah tatlım bu insanların istediği de bu zaten evinde huzuru bozmak başka bir şey değil,, kavga çıkartmak ailenin ayağını evden kesmek,,,,,Eşimle konuştum söz birdaha ailenle ilgili konuları konuşmucam seninle diye..
O da tamam hayatım ben seni seviyorum ama sen beni önem verdiğim konularda üzmeye devam ediyosun dedi fatma anne de bizde sorulmaz dedi annem kötü niyetli olmuş oldu dedi ( burası için yorum yapın lütfen) belliki anneme kızmış.. O yattı ben bebeğimşe salona geçtim ve konsoldan anne babamın çerçeveli fotosunu kaldırmış onu farkettimanneme tepki duyuyor sanırım annesine en ufak eleştiriyi kabul etmiyor gördüğünüz gibi kimden gelirse grlsin ve bben asla kürek çekmiceö artık boşa olack hep bu nasıl bi anne aşkı
Dipnot:::Anneniz sakin esinizi uyarmaya kalkmasin..Erkekler bu durumu hic istemezler..Anneniz azcik safa yatip olayin magdur kisisini oynasin :)) Oglum sizi de rahatsiz ediyorum falan filan :)) Yaw ben mi ogretiyim kicaman kadina erkek nasil idare edilirValla esin tam idare edilecek adam belki ki...Benim basim agrimasin da onlar naparsa yapsin mantigi var.sakin olup biteni ona yansitma..Kayincalidenle annen arasina da girme..Annen kendi versin cvbini..Ayrica ya gulup gecin annenle birlikte..erkek anneleri kiz annesi az gelir kiz annesi cok gorusmez damat onunla muhattap olmaz mantigindalardir ilk seneler..sonra sonra basarabildikleriyle yetinirler..Nabza gore serbet verin biraz..
Harikasin... :) kesinlikle katiliyorum..Ben neye takildigini halen anlayamadim. Sorsa ne oluyor sanki? Anneni kovuyormu? Laf olsun torba dolsun diye bircok insan konusup soru soruyor. Hani "ne zaman gidiyorsun fatma" denildiginde "bilmiyorum, bakariz daha" demek niye bu kadar zor? Yada "evet, elbette annemde gelecek doguma" demek niye bu kadar zor?
Bana birazda kv'deyi sövmek icin yer ariyormusun gibime geldi. Burda kv'de üzerine bi kac topik okumani tavsiye ederim, senin problemin aslinda problem olmadigini o zaman anlayacaksin.
Ayrica sen her lafa böyle takilacaksan, hep esine sikayet edeceksen, evliligin pek uzun sürmez. Insanlari idare etmeyi, birazda politik olmayi ögrenmen lazim.
Harikasin... :) kesinlikle katiliyorum..
Eşim bu konuyu açtığında annem dedi ya ' mustafa bizde sorulmaz ama ben rahatsız olmadım' diye bu cümleden rahatsız olmuş . Dün akşam konuşurken fatma anneyle ikiniz öyle konuşup annemi kötü niyetli yaptınız dedi ben gidip sinirden ağladım mutfakta . Adamın gözünde asla annesi hatalı değil kim eleştirirse düşman oluyor ki annemin resmini kaldurmış salondanben eşinin annene neden tepkili olduğunu anlamadım ???
Dün annesi aramıştı 5 gibi açmadım sonra da dönmedim ondan bukadar yzaklaşmışken nasıl bişey olmamış gibi davranıcam bilmiyorum ve eşim bu kadar anneciyken sinirlerim bozuldu yaaYa adamla inatlasiyorsun sonra sen mutsuz olacaksin...Resmi tepkiden kaldirmis ne demeye geri koydun...Birqz ara yumusasin guzel bi zamaninda Askim yaa bukadrcik icin cocuk gibi tepki mi verdin resmi sen mi kaldirdin..valla cok guldum cocuk gibisin de arayi bul..bide resim icin gicik gideceksin adaba ara iyice soguyacak...
Politik davranamıyorum politik davranmak o annemin buraya her gelişinde geliş gidişini sorgulasın ben de biley olmamış gibi mi davranayımBen neye takildigini halen anlayamadim. Sorsa ne oluyor sanki? Anneni kovuyormu? Laf olsun torba dolsun diye bircok insan konusup soru soruyor. Hani "ne zaman gidiyorsun fatma" denildiginde "bilmiyorum, bakariz daha" demek niye bu kadar zor? Yada "evet, elbette annemde gelecek doguma" demek niye bu kadar zor?
Bana birazda kv'deyi sövmek icin yer ariyormusun gibime geldi. Burda kv'de üzerine bi kac topik okumani tavsiye ederim, senin problemin aslinda problem olmadigini o zaman anlayacaksin.
Ayrica sen her lafa böyle takilacaksan, hep esine sikayet edeceksen, evliligin pek uzun sürmez. Insanlari idare etmeyi, birazda politik olmayi ögrenmen lazim.
Politik davranamıyorum politik davranmak o annemin buraya her gelişinde geliş gidişini sorgulasın ben de biley olmamış gibi mi davranayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?