Kayınvalidem yüzünden eşimle tartışıyorum sonra bebeğim için üzülüyorum:(

Bu söylediklerinin kayınvalidene de söylemen lazım.
Anneme her geldiğinde bunu soruyorsun biraz ayıp olmuyor mu de mesela?

slm canım hiç çekinme cevabını ver sonra içinde kalıp seni şişiriyo eşine gidip anlatırsalarda öyle bişi sölemedim dersin hem kadınların arasına girme bence bırak aramızda halledelim dersin şunu unutuyosun o annense bende eşin im senin çocugunun annesiyim diceksin bende çok yaşadım ki benim eşim hiç bireşey sölemem kayınvaalidem şişirir di ben cevap vermez ordan uzaklaşırım en sonunda eşim farketti benim cevap vermediğimi siz ne istiyosunuz dedi şimdi herkez haddini biliyoo

dogumdan sonra kaynvalidem eşime şey demiş çocugu kucagım vermedi annesi kucagımdaydı zorla aldı ki eşim bana bunu sölemedi sonra ögrendim zaten dogumda bıraktı gitti k.validem sonra çocuk sarılık oldu telefon açtı geliyim mi dedi bende gelme dedim çok bozuldu . görümcem neden gelme diyosun dedi bende gelmek isteyen kişi atlar otobuse gelir sormaz dedim soruyosan bende gelme derim :)

oha,,,, başka diyecek kelime bulamadım,,,, ayyyy ne kadar tuhaf insanlar bunlar,, gerçi benim görümcelerim de aynen böyle,,
bböyle bırak yapsınlar terbiyesizliği dengesizliği sen ağzını açmmaya kalk,, bütün suç sende kalır,,,,
zor walla böylesi en iyisi hiç yoru yapmamak,, zor ama,,,
annemin lafı vardır bazı insanlar b.k çukuruna benzer kaynar durur sen bir taş atarsaa
oha,,,, başka diyecek kelime bulamadım,,,, ayyyy ne kadar tuhaf insanlar bunlar,, gerçi benim görümcelerim de aynen böyle,,
bböyle bırak yapsınlar terbiyesizliği dengesizliği sen ağzını açmmaya kalk,, bütün suç sende kalır,,,,
zor walla böylesi en iyisi hiç yoru yapmamak,, zor ama,,, yapabilirsin de,,,
annemin lafı vardır bazı insanlar b.k çukuruna benzer kaynar durur sen bir taş atarsın, üstün başın b.k olur der,, buda böyle hesap,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…