Ben o konuda haksız olduğumu kabul ediyorum nişanlım da annemi aramaman gerekirdi biz daha kendi içimizde halledemedik niye aradın dediğinde hiç bi savuncak yanım yoktu yakın bulduğum için dedim sadece..Ne olursa olsun (kendi annem dahi olsa ) ben problemleri aileye özelliklede anneye yansıtmanın doğru olmadığını düşünüyorum.
Size ne kadar sen benim kızımsın dese de nişan atmak istediğiniz için size tavır almış.
Ben olsam alırdım çiçeğimi ,baş başa olacağımız bir ortam oluşturup kendisine sorardım. Problemin ne olduğunu.
Kesinlikle katılıyorum. Zorlama anneler günü kutlaması yapmayın bence. Çok seviyordu madem koruyacaktı siziAynı kayinvalide kaybınız masada sizinle abuk sabuk konuşup aglamaniza sebep olduğu halde, sinirli o biraz deyip olayı kapatan oğluna sen ne biçim konuşuyorsun diyemeyen kayınvalide değil mi?
Siz konunuzda son derece haklıydınız, öyle bal kızım çiçek kızım demekle olmuyor bu işler, laf yerine gelince anne gibi davransaydı o zaman.
Gideceksiniz bile özür falan dilemeyin, öyleyse sandığınız kadar kıymet vermiyor size.
Evet aynı kayınvalide.. fakat al karını git huzur bozmaya yer arama dedi bi tek.. ben annemle de aynı konuyu görüştüm büyüğündür git elini öp ama mesafeli ol Zaten kadın hiç bişeye karışmıyorum demiş sen saygını bozmamış olursun dedi.. gerçekten kimse anne gibi olmuyor kadına sarıldığımda bile o kadar candan ciğerden değildi ama bi olay yansıdı benim için bitti oldu.. ben haksız olduğum noktayı söyler gerekirse özrümü de dilerim gerisi ona kalmış..Aynı kayinvalide kaybınız masada sizinle abuk sabuk konuşup aglamaniza sebep olduğu halde, sinirli o biraz deyip olayı kapatan oğluna sen ne biçim konuşuyorsun diyemeyen kayınvalide değil mi?
Siz konunuzda son derece haklıydınız, öyle bal kızım çiçek kızım demekle olmuyor bu işler, laf yerine gelince anne gibi davransaydı o zaman.
Gideceksiniz bile özür falan dilemeyin, öyleyse sandığınız kadar kıymet vermiyor size.
O zaman oturup konuşup duruma göre hareket ederim gerçekten haklı olduğumu düşünüyorum fakat kayınvalideye yansıtmamam gerekirdi bu konuda onu çok üzmüşüm beni çok seviyormuş bu duruma gelmemize üzülüp hasta olmuş bana da zaten annem hasta keşke söylemeseydin dedi nişanlım şimdi olan bana oldu içim içimi yiyorEski konularınızı tek hatırlamıyorum, ama şu "sen benim kızımsın, tatli gelinim" sözlerini benim. Kayinvalidem de söyler, ama oğlu ve benim aram kötü olsun, beni arka bahceye gömer. Aranız ne kadar iyi olsa olsun, hiçbir anne sizi kendi evladı diye görmez. Düğünden önce böyle fazla iç ice olmayı da doğru bulmuyorum. Arayıp problemleri anlatmakla hata ettiğinizi zaten biliyorsunuz, ama aslında tepki göstermekte haklıysanız öyle özür felan da dilemeyin. Saygısızlık ettiyseniz özür dilersiniz. Kayınvalide bir tarafa, nisanliniz la olan sorunlariniza (iletişim vs) odaklanın derim
Evet ben düğüne 3 ay kala yüzük attım diye bana tavırlı ve kadın kinci biri gözlemlediğim kadarıyla böyle işime geldi arayıp sormamak ama kadına yazık diye bi yandan vicdan yapmaya başladım gitsem niye geldin bile diyebilir yada yüzüme alındığı ne kadar konu varsa söyleyebilir bende altta hiç kalamam daha da üzerim diye korkuyorumKonuyu anlamadım kayınvalide size tavırlı mı şimdi ? Benim için bitti diyen o mu?
Tam da sizin dediğiniz gibi çok güzel cümleler kurdum anne ben dayanamıyorum bana yapılan bu haksızlığa orda hepiniz seyirci kaldınız kimse ağzını açmadı sizi çok seviyorum ama ben çok kırıldım olayların bu şekilde olmasından dolayı hazmedemiyorum ben nişanı atmayı düşünüyorum dedim oda bana bunu x’le kendi aranızda halledin kızım ben karışamam istersen eve gel konuşalım olayın buralara kadar gelmesi beni çok üzer siz oğlumla konuşun kendine iyi bak dedi kapadı.. sonrasında nasıl anlattı bilmem ama bu şekilde oldu kötü kırıcı bi kelime kullanmadım zaten kendime yakıştırmambence özrü kayınvalideden ziyade, aranızdakileri 3. kişilerle paylaştığınız için nişanlınızdan dileyin.
kayınvalideden anne olmaz. ama bu kayınvalide olduğu için kötüdür demek değil.
size usulünce sorun yaşadığınızda üzgün olduğunu söylemiş,
karşılığında ertesi gün arayıp;
bu iş bitti diyip kestirip attıysanız,
en azından onun size söylediği gibi ona söylemediyseniz,
siz de bir annemsiniz, sizi bu şekilde üzmeyi hiç istemem. nişanlımla aramda ne olursa olsun hep sizden iyi muamele gördüm, hakkınızı helal edin, ama daha fazla devam edemeyeceğim,
gibi cümleler kurmadıysanız, kabalık etmişsiniz.
nişan bitti, kadının iyi niyetinin hiç bir kıymeti kalmadı gibi olmuş. kırılmakta haklı.
dileyin özrünüzü, zor bir zamanınızda olduğunuzu söyleyin, bir şey olmaz.
Tam da sizin dediğiniz gibi çok güzel cümleler kurdum anne ben dayanamıyorum bana yapılan bu haksızlığa orda hepiniz seyirci kaldınız kimse ağzını açmadı sizi çok seviyorum ama ben çok kırıldım olayların bu şekilde olmasından dolayı hazmedemiyorum ben nişanı atmayı düşünüyorum dedim oda bana bunu x’le kendi aranızda halledin kızım ben karışamam istersen eve gel konuşalım olayın buralara kadar gelmesi beni çok üzer siz oğlumla konuşun kendine iyi bak dedi kapadı.. sonrasında nasıl anlattı bilmem ama bu şekilde oldu kötü kırıcı bi kelime kullanmadım zaten kendime yakıştırmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?