Aman Allahım kaç kurtul desem şimdi herkes beni topa tutar mı acaba...Açıkçası vicdan yapıyorum kadın herşeyi kafaya takan biri yıllarca eşinden şiddet görmüş adamdan oğulları sayesinde boşanabilmiş şimdi de benim nişanlım ve bi abisi var yanında diğerleri evli bi konuya takıldı mı takıyor bunu öğrenmiş oldum nişanlıma benim annenle bi sorunum yok dedim ama annemin senle bundan sonra olabilir ben herşeye rağmen senin yanındayım dedi.. fırtına öncesi sessizlik gibi
Diğer gelini torununu getirip götürmüyor diye stresten ANti viral rahatsızlık geçirdi zona oldu bi hastalık daha Çıkıpta sebebi ben olmayayım
Aman Allahım kaç kurtul desem şimdi herkes beni topa tutar mı acaba...
Evet ben düğüne 3 ay kala yüzük attım diye bana tavırlı ve kadın kinci biri gözlemlediğim kadarıyla böyle işime geldi arayıp sormamak ama kadına yazık diye bi yandan vicdan yapmaya başladım gitsem niye geldin bile diyebilir yada yüzüme alındığı ne kadar konu varsa söyleyebilir bende altta hiç kalamam daha da üzerim diye korkuyorum
Hayatta karşınıza çıkan tüm sorunlar da risk almak yerine topukluyor musunuz? Kadının geçmişte yaşadıkları yada bi başkasının psikolojisinin yerinde olmaması benim hayatımı ne derece etkiler..? Ben nişanlımın bana olan davranışlarına bakıyorum.Aman Allahım kaç kurtul desem şimdi herkes beni topa tutar mı acaba...
Çünkü ben kayınvalideyim gelinim beni üzdü kafasında sanırım çok tanımadığım için tavrını bilmiyorumYa böyle şeyler olun kin güdecek ne var ki.. Büyük dediğin yapıcı olur. Saçma geldi tavrı. Madem öyle endişeniz var daha beter etmeyin. Hem derdini bana söyle deyip hem de böyle yapmak çirkin.
Bazı sorunlarda topuklamak gerekir sonradan pişman olmamak İçin.seni etkilemeyeceğine inanman İçin işte tam da böyle genç ve tecrübesiz olman gerekir , şartlar olgunlaşmış görüldüğü üzere... Hiçkimse içinde yetiştiği aile ortamından bağımsız karakterde olamaz. İnşallah bunu hissetmez ve yaşamazsın...Hayatta karşınıza çıkan tüm sorunlar da risk almak yerine topukluyor musunuz? Kadının geçmişte yaşadıkları yada bi başkasının psikolojisinin yerinde olmaması benim hayatımı ne derece etkiler..? Ben nişanlımın bana olan davranışlarına bakıyorum.
Her insan kendi tecrübesini ve kaderini yaşar.. ben nişanlımı seviyorum ailesi belki kötü belki iyi ama size de bunu diyen biri olduysa da dinlememişsiniz demek ki bende dinlemicem belki yıpranınca anlıcam ama ben nişanlımdan Eminim o kim haklı kim haksız ayırt edebilen biri onun üzülmemesi için gerekirse özürde dilerim allahı var bana hiç lafını yapmadı ben konuyu açtım diye söyledi bayramda görürler belki seni belki o zaman bile götürmem çok üzdü benim ailem seni demişti bende şimdi annesinin üzülmesine takılıyorum konu bu.. ne yaşarsalar yaşasınlar ben hep mesafemi bilicem yüz göz olmayacağımBazı sorunlarda topuklamak gerekir sonradan pişman olmamak İçin.seni etkilemeyeceğine inanman İçin işte tam da böyle genç ve tecrübesiz olman gerekir , şartlar olgunlaşmış görüldüğü üzere... Hiçkimse içinde yetiştiği aile ortamından bağımsız karakterde olamaz. İnşallah bunu hissetmez ve yaşamazsın...
Çünkü ben kayınvalideyim gelinim beni üzdü kafasında sanırım çok tanımadığım için tavrını bilmiyorum
Uyardı annem çok şeyler yaşadı onunla mesafeni koru çok geliş gidiş yapma huyuna git he tamam anne de ama sen bildiğini oku gönlü olsun dedi.. iyi geçinmeye çalış bile demedi ben bugüne kadar diğer abilerimde sorunları gördüğümden annemle gelinlerini gördüğümden evlenmedim kendi ilişkimde de korktuğum başıma geldi dedi..Bence onu değil de oğlunu üzdünüz kafasında olabilir.. Diğer yorumunuzu da okudum. Kadın belli problem biri. Keşke baştan mesafeli dursaydınız. Nişanlınız uyarmamakla hata etmiş.
Uyardı annem çok şeyler yaşadı onunla mesafeni koru çok geliş gidiş yapma huyuna git he tamam anne de ama sen bildiğini oku gönlü olsun dedi.. iyi geçinmeye çalış bile demedi ben bugüne kadar diğer abilerimde sorunları gördüğümden annemle gelinlerini gördüğümden evlenmedim kendi ilişkimde de korktuğum başıma geldi dedi..
bende ona sen karışma ben aramı düzeltirim sen arada olma dedim
Ben anlaşamayacağımızı hiç düşünmedim çünkü en baştan kadın beni aldı karşısına bak Kızım, bana ne kadar iyi olursan ben sana o kadar iyi olurum, ne kadar uzak olursan bende sana o kadar mesafeli olurum. dedi.. bende sen benim sevdiğim insanın annesi ve benimde artık annemsin beni sevmek zorunda değilsin bende seni ama saygıda mecburiyiz anne eğer iyi anlaşırsak oğlunda mutlu olur dedim oda bende öyle düşünüyorum dedi.. ve mesela ev istedik ona çok uzaktı oda bana ev bulmuştu ben burda oturamam bebek olduğunda bide düşünün işe çok uzak dedim ben o zaman gelemem size yol tutuyor beni midem bulanıyor dedi bende biz sana geliriz anne dedim nişanlım tamam anne gelme o zaman sen bilirsin dedi kızmıştım nişanlıma neden öyle diyip üzüyorsun diye annemi ben tanıyorum üstüne gittikçe kendi dediğine getircek bırak bilerek öyle yapıyorum demişti yani biraz entrikacı gibi allah yardımcım olsunBence biraz kaşınmışsınız o zaman. Adam ne yapsın ki daha. Durumu normale indirip olayı kurtarmanız lazım. Anneler gününde nişanlınla git tatlı tatlı otur bence. Bir şeyler derse de alttan al, tartışma asla. Nişanlın zaten sana destekmiş. Sen ona bak.
Evet öyle yapayım en iyisi en azından içim daha rahat olurİş uzamasın bence böyle bi günü geçiştşrmek arayı daha da açar iyi düşünmüşsünüz her türlü tepkiye açık olup öyle gidin en azından serin kanlı olurdunuz sakin karşılarsınız
Kızlar şimdi kayınvalideme bi tane porselen çaydanlık aldım çok istiyordu ne zamandır paket yaptırdım küçükte bi çiçek yaptırdım iki dirhem bi çekirdek yollara düştüm inşallah beni bozmaz nişanlıma da haber verdim çat kapı git tepkisini ölç ben hiç bişi demicem geliyor falan diye sarılırsa elini öptürürse gönlünü aldın denektir dedi artık hayırlısı
Yaranma çabası yerine kadın hasta sebebi ben olup huzursuzluk olmasın kafasındayım düğün üstü ne gerek var nişanlım üzülüyor Ayrıca kadını arayıp konuştuğum için kendimi haksız buluyorum ne var bunda?Sendeki bu kayinvalideye yaranma cabasi nedir cozemedim.Evlerinde bir dayak yemedigin kalmis,ustune giyabinda ne demis hala bir beni sevsin,aram iyi olsun,aman bozulmayalim.Normal gelmiyor bana bu davranislarin.Bu yapiciliktan öte vericilik artik.
Evet mükemmel gelin olmak gibi gereksiz tescillere ihtiyaç duyan biriyim o yüzden bu ailenin en mükemmeli ben olmalıyım..Hem kadına entrikacı diyosun hem de çiçekle beraber hediye alıyorsun. Bana da ne olursa olsun yaranmaya çalışıyorsun gibi geldi.ayrıca diğer eltin için çocuğu getirmiyor falan yazmışsın. Sen galiba mükemmel gelin olmaya çalışıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?