Kayınvalidem..

Borç konusunda arkadaşların dediklerine katılıyorum kimse kimseye yardım etmek zorunda değil. Diğer konulara gelecek olursak sizin eve aldığınız halıya da üstünüze giydiğiniz kıyafete de karışmamalı onun üstüne vazife değil.

Başlık efsane "kayınvalidem.."
Kayınvalideniz beğenmiyor diye neden elbiselerinizi giymiyorsunuz :)
Ayrıca sizin borcunuz da halınız da elbiseleriniz gibi sadece sizi bağlar, bu kadar büyütmeyin kafanızda ufak tefek şeyleri.

Diğer yorumlardan ilham alarak yaptığım özetleme

1- Kayınvalidemin tarzına uyarsa zaten sıkıntı elbisen. Çünkü eskiler rüküş.
2- Evlenme kararını almış insanlar kendi borcunu ödeyecek bi zahmet.
3- Senin ailen ne miktar destek oldu da aynı oranda kayın aile destek olmadı.
4- 4,5 günlük yemek yenmez.
5- Bileziklerine laf ettiğiniz birisi tabiki halınıza laf eder.
6- Görüşmeleriniz çok sık geliyor olabilir. Ayda 2 kere emek verilmiş akşam yemeği gibi emek verilmiş buluşmalar daha iyi olmaz mı.

Düşünüyoruz tabiiki, evlenirken de destek olmadılar doğru düzgün. Onun kırgınlığı var galiba
bu kadar borcu yaparken planlanmalı
he hastalık vs gibi elzem durumlar olur o zaman kırılmakta haklısınız
yoksa evlenmiş koca koca bireylersiniz kv bilezikleri vs gözünüze batmasın

hee ileride bişey olur anneme babama para vericem vs der karşı çıkabilirsiniz
boşa kendini doldurmayın

Kadının bilezikleri sizi ilgilendirmez. Borcu kendiniz düşünmeyip halı alıyorsunuz. Kocaman insanların düğünlerini yapmak zorunda da değiller .Koşa koşa hamile kalmaya çalışana kadar girin bir işe çalışın da borçlarınız bitsin hem biraz kayınvalideniz dışında başka bir şeylere odaklanırsınız

Bana hakli geldiniz söylemleri pek hos gelmedi bana.Borç konusunda da ne birsey bekleyin ,ne de aldiginızin hesabi verin ona.Borclu da olsaniz sizin hayatıniz ,ne yapacaginızi kendiniz bilirsiniz.

Kaynananın kolunda kalın kalın bilezikleri var bozdurup borcumuzu ödemiyor demeniz terbiyesizlik. Siz de evde yatmayın çalışın ödeyin borcunuzu. Kadın oğlum evlenirken borç yapsın da ben bileziklerimle ödeyin diye yapmamıştır heralde. Hem altınla borç mu ödenir ya.

Düşünüyoruz tabiiki, evlenirken de destek olmadılar doğru düzgün. Onun kırgınlığı var galiba
Hic kirilmayin sizin beklentiniz olmasin ki onlarinda olmasin ilk evlendigim yillar bende oyle dusunuyordum yillar gectikce dedim ki iyi ki yapmamislar siz ayaginizi yorganiniza gore uzatin bu borclarda biter elbet ama gunun sonunda kimseyede minnetiniz olmaz

Bence borç yapmayı bilen, evlenmeyi bilen borcunu ödemeli. KV bilezikleri sizi ilgilendirmez. Sizin anne ve babanız ne yaptı, siz çalışıyor musunuz ki KV bileziği var vermedi diyorsunuz.

4-5 günlük yemek bozulur bence yememeli. Bu konuda haklısınız.

yok hayır çok şükür ama sürekli “sabredin kızım” diyor. Bu insanı üzüyor
Ne desin "banka soyun kızım"mı desin. Beğenmediği şeyleri dile getirmesi neden bu kadar rahatsız etti. Bazı insanlar böyledir he deyip geçeceksin. Evinin temizliği de seni ilgilendirmez. Koca adam, kadın olmuşsunuz evlenmişsiniz bir zahmet borç ödemesini de bilin.

Yeni taşındık o sebeple

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…