Yapmıyor ki zaten var vermiyor diyor. Kolundaki bileziğe mi asılmış. Analık doğurmakla bitmiyor kimse kusura bakmasın herkes çoluğunun çocuğun arkasında durmak zorunda. Kolunda bilezik taşıyıp oğlunu dara düşürmek için mi getirdi dünyaya. Artık bebekleri leyleklerin getirmediğinin hepimiz farkındayız.Borcumuz var sikintidayiz deyip kvnin kolundaki bileziklerin hesabını yaparken hali almayacaklar cok acil ihtiyac degilse ellerinin bollasmasini bekleyecekler
Oğlum var, bu şekilde yapmam belki ama… belli bir yaşa getirmişim. Okuttum ettim, evlenme sorumluluğunu üzerine aldı evlendi, o evi o aile çevirmeli… gören de el kadar bebeği sokağa atmış sanacakYapmıyor ki zaten var vermiyor diyor. Kolundaki bileziğe mi asılmış. Analık doğurmakla bitmiyor kimse kusura bakmasın herkes çoluğunun çocuğun arkasında durmak zorunda. Kolunda bilezik taşıyıp oğlunu dara düşürmek için mi getirdi dünyaya. Artık bebekleri leyleklerin getirmediğinin hepimiz farkındayız.
Çok iyi yapıyor kayınvalide. Koca koca insanlarımız çocuk gibi hala para beklemeyin yahu. Borcunuz varsa ona mı var. Ayağınızı yorganiniza göre uzatın. Yine 3/A sinifindan birinin konusu gibi. Artık insanlar yetişkinlige gecemiyor çocuk Ergen mı kalıyor anlamadım. Sogursan Doğu yani ne saçma. Ayrıca o beğenmiyor diye bazı kiyafetlerinizi giymemebiz de ayrı bir karakter zayıflığı göstergesiSelamlar güzellikler :’)
1 yıldır evliyim, kayınvalidem aslında çok iyi birisi, düşünür eder ama bazı şeyleri bana çok batıyor. Örneğin hiçbir şeyi beğenmez, açıkca da söyler (ay hiç benlik değil gibi). Bazı elbiselerimi sırf o yüzden giymiyorum. Haricinde biraz temizlikten uzak olabiliyor. Mutfağı çoğu zaman darmadağınık ve çoğu zaman gittiğimizde 4-5 gün önce yaptığı yemekleri yiyoruz (tabi israf edilmemeli ama ona göre de yapılmalı). Neyse bunlar ufak kısımlar.
Asıl mesele: biz eşimle maddi anlamda zor zamanlardan geçtik. Kayınpederim asla oralı olmadı, kayınvalidemde koca koca bilezikleri olmasına rağmen sormadı bile. (Evet zorunda değil ama anne yüreği ya ne bileyim) Ki eşimin borçlarını bilmesine rağmen.. Ben çok güler yüzlüyüm bugüne kadar hep yanlarında oldum, bir kez surat asmadım ama çok soğuduğumu hissediyorum.
Not: Geçen gün halı aldık eşim “anneme söyleme kızar” diyorBorcumuz var ya neden aldık diye kızarmış..
ben mi abartıyorum ya?
Ama evlenip barklanmış insanlar ana babaya güvenip hesapsız kitapsız yaşayamazlar. Oğlum borca girer bugün bilezik veririm, yarın arabamı satar parasını veririm, öbür gün evimi satarım... Nereye kadar gidecek bu? Bu adamın maaşı belliyse harcaması ona göre olmalı. 50 kazanıp 60 harcayamaz.Yapmıyor ki zaten var vermiyor diyor. Kolundaki bileziğe mi asılmış. Analık doğurmakla bitmiyor kimse kusura bakmasın herkes çoluğunun çocuğun arkasında durmak zorunda. Kolunda bilezik taşıyıp oğlunu dara düşürmek için mi getirdi dünyaya. Artık bebekleri leyleklerin getirmediğinin hepimiz farkındayız.
borcunuz var neden halı aldınız ? senin ailen size borç için altın verdi mi ? senin annenin de yüreği var ya ? yemek konusunda haklısın diğer yerler falso.Selamlar güzellikler :’)
1 yıldır evliyim, kayınvalidem aslında çok iyi birisi, düşünür eder ama bazı şeyleri bana çok batıyor. Örneğin hiçbir şeyi beğenmez, açıkca da söyler (ay hiç benlik değil gibi). Bazı elbiselerimi sırf o yüzden giymiyorum. Haricinde biraz temizlikten uzak olabiliyor. Mutfağı çoğu zaman darmadağınık ve çoğu zaman gittiğimizde 4-5 gün önce yaptığı yemekleri yiyoruz (tabi israf edilmemeli ama ona göre de yapılmalı). Neyse bunlar ufak kısımlar.
Asıl mesele: biz eşimle maddi anlamda zor zamanlardan geçtik. Kayınpederim asla oralı olmadı, kayınvalidemde koca koca bilezikleri olmasına rağmen sormadı bile. (Evet zorunda değil ama anne yüreği ya ne bileyim) Ki eşimin borçlarını bilmesine rağmen.. Ben çok güler yüzlüyüm bugüne kadar hep yanlarında oldum, bir kez surat asmadım ama çok soğuduğumu hissediyorum.
Not: Geçen gün halı aldık eşim “anneme söyleme kızar” diyorBorcumuz var ya neden aldık diye kızarmış..
ben mi abartıyorum ya?
Siz konu sahibinin yazdıklarını ya okumadınız ya da algılarınız da problem varOğlum var, bu şekilde yapmam belki ama… belli bir yaşa getirmişim. Okuttum ettim, evlenme sorumluluğunu üzerine aldı evlendi, o evi o aile çevirmeli… gören de el kadar bebeği sokağa atmış sanacak
Elimdeki telefon x olsun, her yıl tatile gidelim, evimde dyson süpürgem olsun.. evet paran varsa tabiki olsun, yoksa da borca girme abartma yani…
Üniversite de bir hocamız ya ayağınızı yorganınıza göre uzatın yada ayağınıza göre yorgan bulun derdi. İkincisi çalışmakla oluyor.
Bilezikleri var demişte herkes bileziklerini istediğini anlamış nasıl en kötüsü ise onu anlıyorsunuz zaten hazırda bekliyorsunuz bütün kötü niyetlere. Bilezikleri var durumu iyi diyor yani zor günlerden geçiyoruz diyor. Siz ilerde çocugunuz zor günlerden geçerken kendi ödemen dersiniz o zaman ne diyim. Ayrıca borç belkide düğün borcu kv üstlenmediği görevleri oğluna yıktı belki. Neyi harcadığını biliyor muyuzAma evlenip barklanmış insanlar ana babaya güvenip hesapsız kitapsız yaşayamazlar. Oğlum borca girer bugün bilezik veririm, yarın arabamı satar parasını veririm, öbür gün evimi satarım... Nereye kadar gidecek bu? Bu adamın maaşı belliyse harcaması ona göre olmalı. 50 kazanıp 60 harcayamaz.
Buna hiç katılmıyorum. Kendi parasını kazanabilecek yaşta evlenmeyi düşünebilen kazık kadar adam bir zahmet borç yaparken nasıl ödeyeceğini de düşünsün. Annesinin bileziklerine mi güvendi? Benim erkek kardeşim de böyle. Sürekli borç yapar babam peşinden tutar. Rahat 2 ev parası yemiştir. Borç yaparken arkasını hiç düşünmez. Evlenmeye de kalktı şimdi. Ne yapacağız bilmiyoruz. Yaşlı insanların birikimine parasına göz dikmek işgüzarlık tamamen. Hanenizde böyle birisi olsaydı sanırım daha rahat anlardınız.Yapmıyor ki zaten var vermiyor diyor. Kolundaki bileziğe mi asılmış. Analık doğurmakla bitmiyor kimse kusura bakmasın herkes çoluğunun çocuğun arkasında durmak zorunda. Kolunda bilezik taşıyıp oğlunu dara düşürmek için mi getirdi dünyaya. Artık bebekleri leyleklerin getirmediğinin hepimiz farkındayız.
Kimse kimsenin bileziğine göz dikmemiş zaten hanımefendi. Böyle bişeyi yaşadığınız için direkt önyargıyla yaklaşıyorsunuz ama. Zor günlerden geçiyoruz kimse sormadı üstelik bilezikleri var durumu kötü değil diyor. Hepimiz bi zor zamandan geçebiliriz bunlar hayatta olan şeyler değil mi ? Borcumu bileziklerini satıp tamamen ödesin dememiş. Kimse kimsenin parasına göz dikmemiş. Önyargı ile insanların günahını almayın. Size de geçmiş olsunBuna hiç katılmıyorum. Kendi parasını kazanabilecek yaşta evlenmeyi düşünebilen kazık kadar adam bir zahmet borç yaparken nasıl ödeyeceğini de düşünsün. Annesinin bileziklerine mi güvendi? Benim erkek kardeşim de böyle. Sürekli borç yapar babam peşinden tutar. Rahat 2 ev parası yemiştir. Borç yaparken arkasını hiç düşünmez. Evlenmeye de kalktı şimdi. Ne yapacağız bilmiyoruz. Yaşlı insanların birikimine parasına göz dikmek işgüzarlık tamamen. Hanenizde böyle birisi olsaydı sanırım daha rahat anlardınız.
Vermek zorunda degil o kadinda kim bilir ne sikintilarla yapti belkide kvsinin bilezigine goz dikip hali almadigi icin yapmistir saglik sorunumuz var paramiz cikismadi demiyor esim aniden issiz kaldi kira fatura odeyemedik elektrigimizi kestiler kvdede para vermiyor demiyor ki konu sahibine uzulelim hem kvdeden para bekleyip hemde hali aldim diyor o kadar borcun icinde he kvde konu sahibinin halisina karisamaz o ayri konu konu sahibide kvnin kolundaki bileziklere goz dikemez ama lafinida yapamaz he siz ben yemeyeyim içmeyeyim gelinimin keyfini yapayim diyorsaniz yapin size karisan yokYapmıyor ki zaten var vermiyor diyor. Kolundaki bileziğe mi asılmış. Analık doğurmakla bitmiyor kimse kusura bakmasın herkes çoluğunun çocuğun arkasında durmak zorunda. Kolunda bilezik taşıyıp oğlunu dara düşürmek için mi getirdi dünyaya. Artık bebekleri leyleklerin getirmediğinin hepimiz farkındayız.
Gayette dikmis kolunda kalin kalin bilezik var diyor hatta konu sahibine daha oncede yazdim benimde eskiden boyle dusuncem vardi neden destek degiller diye ama yas aldikca iyikide yapmamislar diyorum kimseye minnetim yok eyvallahim yokKimse kimsenin bileziğine göz dikmemiş zaten hanımefendi. Böyle bişeyi yaşadığınız için direkt önyargıyla yaklaşıyorsunuz ama. Zor günlerden geçiyoruz kimse sormadı üstelik bilezikleri var durumu kötü değil diyor. Hepimiz bi zor zamandan geçebiliriz bunlar hayatta olan şeyler değil mi ? Borcumu bileziklerini satıp tamamen ödesin dememiş. Kimse kimsenin parasına göz dikmemiş. Önyargı ile insanların günahını almayın. Size de geçmiş olsun
Kayınvalidemin bilezikleri var vermiyor demek bence tamamen göz dikmek. Tabiki herkes zor zamanlardan geçebilir ama karşımızdaki insan para vermiyor diye suçlayamayız değil mi? Belki onların da alacak verecekleri vardır ya da oğullarına güvenmiyorlardır. Burda kimse günah almıyor kazık kadar insanlara vermek zorunda olmadığını belirtiyor.Kimse kimsenin bileziğine göz dikmemiş zaten hanımefendi. Böyle bişeyi yaşadığınız için direkt önyargıyla yaklaşıyorsunuz ama. Zor günlerden geçiyoruz kimse sormadı üstelik bilezikleri var durumu kötü değil diyor. Hepimiz bi zor zamandan geçebiliriz bunlar hayatta olan şeyler değil mi ? Borcumu bileziklerini satıp tamamen ödesin dememiş. Kimse kimsenin parasına göz dikmemiş. Önyargı ile insanların günahını almayın. Size de geçmiş olsun
Kvalide de olsa taktığı bilezikler onun, vermek zorunda değil. yemek konusunda yorum bile yapmadım. Ayrıca Bu borç yeni taşındık yazmış. Taşınma masrafı mı , başka ne belli değil.Siz konu sahibinin yazdıklarını ya okumadınız ya da algılarınız da problem varmaddi olarak zor günlerden geçiyorduk diyor şu dünya da tanımadığımız bir insan olsa bile yardım etmeye çalışıyoruz. Siz yardım sever birisi olmayabilirsiniz. Borcu gidip kaptsın mı diyoruz Yani bu dysonlar x telefonlar nerden çıkıyor anlamadım hayal mı kuruyorsunuz Hani evlendirdim büyüttüm diye analık bitmiyor. Gerçi her seferinde 4- 5 günlük yemeği yediren kadından ne olur
Borcunuz sadece sizi ilgilendirir, ayaginizi yorganiniza göre uzatmalisiniz. Isin icinden cikamiyorsaniz güvenilir birinden destek isteyebilirsiniz (ki bu zamanda konu maddiyat olunca kimse kimseye destek olmak istemiyor).Selamlar güzellikler :’)
ben mi abartıyorum ya?
Kimseye minnet etmeyin calışın. Kadın kendi emeğiyle 3-5 bilezik almış o mu gözünüze battı lütfen yapmayın kızlar. Allah el kol bacak vermiş calışın ben yaptım der gururlanırsınız! Başkası size yapsa iyilik başa kakar anca..Selamlar güzellikler :’)
ben mi abartıyorum ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?