Kayinvalidemden inciler

evet ogullarının yanında farklı yalnızken farklı davranabiliyor bazıları onun için ya yalnız kalma ya da konuyu oğlunun yanında da sürdür

Allaha şükür, 8 yılı deviren sevgililik hayatımda yolda görüp selamlaşmak dışında erkek arkadaşımın ailesi ile samimiyet kurma hatasına düşmedim.
bunun avantajlarını hep gördüm.
evliyim, kv şu an bile bana böyle patavatsız konuşamaz.

bu guzel taktikmisde eger ogluda annesi gibi evet annem hakli sen cok sanslisin diyip annesinden taraf olursa is daha kotu olmazmi ?

en azından kv bilir konuları oğlunun yanında devam ettirebileceğini o yüzden gizli sıkıştırmalardan vazgeçebilir belki :)

en azından kv bilir konuları oğlunun yanında devam ettirebileceğini o yüzden gizli sıkıştırmalardan vazgeçebilir belki :)
yok anacim kvnin icinden surekli laf vurmak geliyosa oglunun yaninda bile olsa batmaz igne gibi laf vurmaya devam eder. basimdan gecti gordum. oglunun yaninda tatli dille laf vururdu oglu yokkende bunu boyle sunu soyle yapacaksin oglum boyle ister diye beni begenmezdi. oglunun yanindaykende oglu annem hakli derdi. annesine birak anne istedigi gibi olsun ben onu oyle sevdim diyemezdi.

Taktik falan sokmez arkadas,kv yapisi herkrste farkli,bazi arkdslarimin annesi sandigim kv leri var,bnmki baska dunya.mesafeli davranmama ragmen onun umrunda degildir,lafini koyar cikar kenara.evime geldiler kalmaya daha 2-3 saat gecmeden yemek masasinda seneye bize gelirken duzgun giyin gel ,gecen yilki gibi gelme dedi.esimde ordaydi agzini bile acmadi,siz olsaniz ne yaparsiniz .taktik falan hikaye

valla cok haklisin. taktik ise yaramaz bazi kvlere. anca kendilerini hakli gorurler anca kendileri herseyin iyisini bilir

Bnmkiyle ayni durum arkadasim,cok haklisin

Ustelik insanlari asagi gormek gibi birseyim asla tok tablis anlasilmasin ama kv yanimda biri gorsun istemem kilik kiyafet rezalet,okuma kultur 0 .ben calisan egitimli biriyim ,cevrem akrabalarimda oyle,ben ona bisey demiyorumda o beni begenmiyor ,insanlar kendilerini nerelerde goruyorlar dusunun artik

Aileyide tani ,seversen tamm de.onemli.aileyle uyusmazsan sizin aranizdada sorun olur hemde buyuk sorun

size bir daha oyle derse diyinki kvler istemediklerini almıolar ama gelinlerde istemedikleri kvlere mesafe koyuyorlar herhalde hiçbir anne baba oğluna-gelinine mesafeli olmak istemez...

biz ayrildik zaten nisanlandigim kisiyle. kendisi annesinin sozunu dinlemekten baska bisey yapmadi. bana ana kuzusu dedi durdu. baska sebeplerde vardi. .
Keşke zamanında bende kvnin yüzünü görüp aynısını yapabilseydim ama maalesef nisanliyken goremedim benimde eşim aşırı anne ci

Keşke zamanında bende kvnin yüzünü görüp aynısını yapabilseydim ama maalesef nisanliyken goremedim benimde eşim aşırı anne ci

ben ayrildim ama onlar hiç bi zaman hatalarini kabul etmiyolar. ve ustune bide yalan soyluyorlar Allahtan korkmadan.

Kadın resmen seni istemiyorum demiş laf sokup durmus bu iyi niyetli mi geldi size

nerde demiş ki onu.. kadın bazı kv ler müdahele ediyor demiş.. ama ben öyle değilim ben karışmam demeye getirmiş.. dediğim gibi sözcükleri doğru kullanmamış patavatsız biraz ama seni istemiyorum gibi birşey göremedim ben ..

bakış açısıyla alakalı sanırım iyi bakın iyi olsun sevgiler..

Ben gelinimi istemesemde ki istemiyorum yazmış konu sahibi dikkatli okursaniz görürsünüz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…