evet ogullarının yanında farklı yalnızken farklı davranabiliyor bazıları onun için ya yalnız kalma ya da konuyu oğlunun yanında da sürdürAslinda çözüm anında cevap vermek ama bunu yapamıyorsan kv ile yalniz kalmamaya çalış. Çünkü genelde söyle yapiyorlar. Ogullarinin yaninda canim cicim gelinlerine yalniz kaldiklarinda her lafı söylüyorlar. Ya sen ayni taktiği yapacaksin. Esinin yaninda annecim annecim deyip yalnizken laflari sokacaksin yapamam diyorsan da yukarida yazdigim gibi yalniz kalmayacaksin
bu guzel taktikmisde eger ogluda annesi gibi evet annem hakli sen cok sanslisin diyip annesinden taraf olursa is daha kotu olmazmi ?Bak bu da guzel taktikmis;-)
bu guzel taktikmisde eger ogluda annesi gibi evet annem hakli sen cok sanslisin diyip annesinden taraf olursa is daha kotu olmazmi ?
yok anacim kvnin icinden surekli laf vurmak geliyosa oglunun yaninda bile olsa batmaz igne gibi laf vurmaya devam eder. basimdan gecti gordum. oglunun yaninda tatli dille laf vururdu oglu yokkende bunu boyle sunu soyle yapacaksin oglum boyle ister diye beni begenmezdi. oglunun yanindaykende oglu annem hakli derdi. annesine birak anne istedigi gibi olsun ben onu oyle sevdim diyemezdi.en azından kv bilir konuları oğlunun yanında devam ettirebileceğini o yüzden gizli sıkıştırmalardan vazgeçebilir belki :)
valla cok haklisin. taktik ise yaramaz bazi kvlere. anca kendilerini hakli gorurler anca kendileri herseyin iyisini bilirTaktik falan sokmez arkadas,kv yapisi herkrste farkli,bazi arkdslarimin annesi sandigim kv leri var,bnmki baska dunya.mesafeli davranmama ragmen onun umrunda degildir,lafini koyar cikar kenara.evime geldiler kalmaya daha 2-3 saat gecmeden yemek masasinda seneye bize gelirken duzgun giyin gel ,gecen yilki gibi gelme dedi.esimde ordaydi agzini bile acmadi,siz olsaniz ne yaparsiniz .taktik falan hikaye
Bnmkiyle ayni durum arkadasim,cok haklisinyok anacim kvnin icinden surekli laf vurmak geliyosa oglunun yaninda bile olsa batmaz igne gibi laf vurmaya devam eder. basimdan gecti gordum. oglunun yaninda tatli dille laf vururdu oglu yokkende bunu boyle sunu soyle yapacaksin oglum boyle ister diye beni begenmezdi. oglunun yanindaykende oglu annem hakli derdi. annesine birak anne istedigi gibi olsun ben onu oyle sevdim diyemezdi.
Tıpkı benim KV hiç haksız değildir hep haklıdır off offf :)valla cok haklisin. taktik ise yaramaz bazi kvlere. anca kendilerini hakli gorurler anca kendileri herseyin iyisini bilir
Bnmkiyle ayni durum arkadasim,cok haklisin
Tıpkı benim KV hiç haksız değildir hep haklıdır off offf :)
Keşke zamanında bende kvnin yüzünü görüp aynısını yapabilseydim ama maalesef nisanliyken goremedim benimde eşim aşırı anne cibiz ayrildik zaten nisanlandigim kisiyle. kendisi annesinin sozunu dinlemekten baska bisey yapmadi. bana ana kuzusu dedi durdu. baska sebeplerde vardi. .
biraz patavatsız olmakla birlikte söylediklerinde art niyet göremedim ben.. aklınca ben iyi kv yim size karışmam sende şanslı kızsın demek istemiş ..
Keşke zamanında bende kvnin yüzünü görüp aynısını yapabilseydim ama maalesef nisanliyken goremedim benimde eşim aşırı anne ci
Allah ıslah etsin ne diyelim ozaman :\ben ayrildim ama onlar hiç bi zaman hatalarini kabul etmiyolar. ve ustune bide yalan soyluyorlar Allahtan korkmadan.
Kadın resmen seni istemiyorum demiş laf sokup durmus bu iyi niyetli mi geldi size
Ben gelinimi istemesemde ki istemiyorum yazmış konu sahibi dikkatli okursaniz görürsünüz:)nerde demiş ki onu.. kadın bazı kv ler müdahele ediyor demiş.. ama ben öyle değilim ben karışmam demeye getirmiş.. dediğim gibi sözcükleri doğru kullanmamış patavatsız biraz ama seni istemiyorum gibi birşey göremedim ben ..
bakış açısıyla alakalı sanırım iyi bakın iyi olsun sevgiler..
Ben gelinimi istemesemde ki istemiyorum yazmış konu sahibi dikkatli okursaniz görürsünüz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?