- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
El gördüye sevgi ya es adayı girince kıymete biniyor oğulları hepsinin :) kaybetme korkusu sarıyor sanırım :)Ben o canim oglumlari ilk tanismamizda yasamistim; oglum yakisiklidir, oglum sevilmicek insanmi vb. Art niyetle soylemedigini varsayarak onemsemedim ama hos cumleler degil helede ilk bulusma icin.. Diyecegim o ki hepsi hemen hemen AYNI
bu akılla gidersen daha çok şoklar yaşarsın sen sonrada buraya yazarsin.. daha nisanliyken bunu yapan evlenince huzur verir mi sanıyorsun.. ya ayrılacaksın ya hakkından geleceksin.. baska yolu yok bigun anlarsinBir cok arkadasin yasadigi bir durum belki ama bana fazla geliyor, canimi cok sıkıyor her seferinde ne yapmam gerektigini kestiremiyorum.. Sevgiyle yaklastim deger verdim karsiliginda dislandim ve bana laf sokmasini seyrettim hep, bu arada nisanliyim.
Bende kendimce arama mesafe koyarak cozum buldum ama sonucta illa ki gorustugumuz oluyor, bugun mesela biz nisanlimla bulusmustuk arabada bir dosya kalmis arayip onu istediler, 5dk goruscez derken hadi size iskender ismarlayayim dedi nisanlimin babasi nisanlimda bana sormadan tamam dedi oturduk..
Kayinvalide hadi beraber lavaboya gidelim dedi bana gittim, gitmez olsaydim
22 ocakta yildonumumuzdu nisanlim altin yuzuk hediye etmisti bana diyor ki daha lavaboya varmadan oglum pek zevkli yuzugun goze carpiyor, cocugum altina bogdu seni daha simdiden(oyle bir durum yok aslinda), simdiki kizlar uyanik hersey aldiriyorlar kendilerine dedi o an sok ile devamini duyamadim resmen paramin oglunu yiyorsun demek istedi,, ben sok oldum dilim tutuldu adeta
Sonra lavaboda diyor ki simdi kaynanalar istemedikleri gelinleri aldirmiyor biraktiriyorlar ogullarina, ben gelini istemesem bile istemiyorum oglum birak demem madem oglum sevmis hic istemesemde ses etmem napayim diyor (yani resmen seni istemiyorum ama ses cikartmiyorum demek istedi bana) ben yine sok oldum birsey diyemedim kalakaldim
Kisacasi 5 dk lavaboya gidip gelince benim ustumden kaynar sular dokuldu yine, hep boyle yapiyor bende her seferinde birdaha agzinin payini vericem diyorum ama sok oluyorum sesim cikmiyor adeta
Yemek masasinda ben yokmusum gibi davranip nisanlima begendin mi oglum, bir porsiyon daha yermisin oglumlari hic anlatmiyorum bile ben yokum o masada bana sorulmasi gerekmez ona gore, kayinpederim sorup etti sagolsun
Zorla kendinden nefret ettiriyor, iyi niyetimi iyice bitirdi artik
Sizce ben bu kadina cevap vermelimiyim yoksa boyle dut yemis bulbul gibi susmalimiyim?
Bu yorumunu begendim:) tamamen haklisin.Demek istedigim bu. Yani nisanlinin yaninda magduru sessizi oyna amaa kv ile yalnız kalincaa icindekileri alttan altta laf sokarak söyle;-)
Aynen katiliyorum tatlim. Taviz tavizi doguruyor bu konulardam sustukca basini ezmeye calisirlar. Bence de bigun anlarsin..bu akılla gidersen daha çok şoklar yaşarsın sen sonrada buraya yazarsin.. daha nisanliyken bunu yapan evlenince huzur verir mi sanıyorsun.. ya ayrılacaksın ya hakkından geleceksin.. baska yolu yok bigun anlarsin
E peki eşinizle sorun yaşamadiniz mi yani gizli gizli baş başa laf soktunuz diyelim gidip şikayet etmedi mi ya da esinizin yanında kestirme attınız annemi kiriyosun demedi mi bende de malesef bi tane Aynısından bulunuyor da çok merak ettim :)Tatlim bu modeller en tehlikeli olanlardir. Iyi niyetle patavatsizlikla baslar tepki almadikca yavas yavas avlarini ufleye ufleye yerler. Arada bi cvp verip frenlemedikce ortada ne iyi niyet kalir ne patavatsizlik. Her seyine karisip yorum yapmaya baslar. En son asama evinin icine girisir kocana senin dedikodunu caktirmadan yapmaya baslar. Arada frene basmazsan yokus asagi bosa atar. Bu modeli yakinen bilirim:) ben de o soku yasayip bisey soyleyemeyenlerdenim esimi kirmamak icin bir de. ben yapamadin sen yap yoksa icini kemirir:)
Ben de cevap veremeyenlerdenim tatlim:) benimki biraz sirret ve herseyi ben bilirim diyen cinsten. Bisey soylesem de basa cikamam onunla:))E peki eşinizle sorun yaşamadiniz mi yani gizli gizli baş başa laf soktunuz diyelim gidip şikayet etmedi mi ya da esinizin yanında kestirme attınız annemi kiriyosun demedi mi bende de malesef bi tane Aynısından bulunuyor da çok merak ettim :)
Valla benim ki de gülüp arkadan is cevirenden oglumlari bitmez :)Ben de cevap veremeyenlerdenim tatlim:) benimki biraz sirret ve herseyi ben bilirim diyen cinsten. Bisey soylesem de basa cikamam onunla:))
Ayyy cok tehlikeli:) Allah yardimcin olsun tatlim.Valla benim ki de gülüp arkadan is cevirenden oglumlari bitmez :)
Sağol valla uzaklaştım zaten baya mesafeliydim iyice uzaklaştırdım uzaklaştım :)Ayyy cok tehlikeli:) Allah yardimcin olsun tatlim.
Laf sokma durumu yok mesela bizde komşu oluyo konu akraba oluyo duyrulur modu ona çok kızdım diyip sovuyo adı altında aslında bana komşu sana söylüyorum gelin sen anla yapıyo bende ona aynısını yapıyorumBen de çok laf sokma potansiyeli olan bir ailenin içinde, hiç de hazır cevap olmayan bir gelinim maalesefHuyları böyle, başlarda kendi üzerime alınsam da, baktım ki kendi aralarında da böyleler. Ama birbirlerine cevap verebildikleri için pat pat; çok da sallamıyorlar, iletişimin bir şekli ama bana söylenenler içime oturuyor.
BEnim çözümüm şu oldu; öncelikle baktım olmuyor, eşim yokken yanlarında durmadım. Bana söyledikleri şeyleri de eşime söyledim, o da bir güzel kalayladı. Bu bir kaç kez tekrarlandı. Artık ben de gidiyorum, onlar da geliyor ama bana yapmıyorlar öyle şeyler
Evet haklısınız şimdiki gelinler de kocalar ını anları ile görüstürmüyor. Ama ben yapmam öyle şey anası sonuçta sevmesem de eşime hürmeten Susar ım deseydin ya . Ne yani bana mı dedin dese bile Yooo siz banamı demiştiniz. Siz yeni dönem terbiyesiz kaynanalar dan örnek verince bende yeni dönem terbiyesiz gelinler den örnek verdim allah iyilerle karşılaştırsın deseydiniz. Aba altından sopa gösterene direkt saldırı olmaz haklı iken haksız duruma dusersin aynı metodu uygula :)Bir cok arkadasin yasadigi bir durum belki ama bana fazla geliyor, canimi cok sıkıyor her seferinde ne yapmam gerektigini kestiremiyorum.. Sevgiyle yaklastim deger verdim karsiliginda dislandim ve bana laf sokmasini seyrettim hep, bu arada nisanliyim.
Bende kendimce arama mesafe koyarak cozum buldum ama sonucta illa ki gorustugumuz oluyor, bugun mesela biz nisanlimla bulusmustuk arabada bir dosya kalmis arayip onu istediler, 5dk goruscez derken hadi size iskender ismarlayayim dedi nisanlimin babasi nisanlimda bana sormadan tamam dedi oturduk..
Kayinvalide hadi beraber lavaboya gidelim dedi bana gittim, gitmez olsaydim
22 ocakta yildonumumuzdu nisanlim altin yuzuk hediye etmisti bana diyor ki daha lavaboya varmadan oglum pek zevkli yuzugun goze carpiyor, cocugum altina bogdu seni daha simdiden(oyle bir durum yok aslinda), simdiki kizlar uyanik hersey aldiriyorlar kendilerine dedi o an sok ile devamini duyamadim resmen paramin oglunu yiyorsun demek istedi,, ben sok oldum dilim tutuldu adeta
Sonra lavaboda diyor ki simdi kaynanalar istemedikleri gelinleri aldirmiyor biraktiriyorlar ogullarina, ben gelini istemesem bile istemiyorum oglum birak demem madem oglum sevmis hic istemesemde ses etmem napayim diyor (yani resmen seni istemiyorum ama ses cikartmiyorum demek istedi bana) ben yine sok oldum birsey diyemedim kalakaldim
Kisacasi 5 dk lavaboya gidip gelince benim ustumden kaynar sular dokuldu yine, hep boyle yapiyor bende her seferinde birdaha agzinin payini vericem diyorum ama sok oluyorum sesim cikmiyor adeta
Yemek masasinda ben yokmusum gibi davranip nisanlima begendin mi oglum, bir porsiyon daha yermisin oglumlari hic anlatmiyorum bile ben yokum o masada bana sorulmasi gerekmez ona gore, kayinpederim sorup etti sagolsun
Zorla kendinden nefret ettiriyor, iyi niyetimi iyice bitirdi artik
Sizce ben bu kadina cevap vermelimiyim yoksa boyle dut yemis bulbul gibi susmalimiyim?
Uyguladığı taktiği çözüp aynı taktiği uygulamak en güzeli valla :)Evet haklısınız şimdiki gelinler de kocalar ını anları ile görüstürmüyor. Ama ben yapmam öyle şey anası sonuçta sevmesem de eşime hürmeten Susar ım deseydin ya . Ne yani bana mı dedin dese bile Yooo siz banamı demiştiniz. Siz yeni dönem terbiyesiz kaynanalar dan örnek verince bende yeni dönem terbiyesiz gelinler den örnek verdim allah iyilerle karşılaştırsın deseydiniz. Aba altından sopa gösterene direkt saldırı olmaz haklı iken haksız duruma dusersin aynı metodu uygula :)
Kadın resmen seni istemiyorum demiş laf sokup durmus bu iyi niyetli mi geldi sizebiraz patavatsız olmakla birlikte söylediklerinde art niyet göremedim ben.. aklınca ben iyi kv yim size karışmam sende şanslı kızsın demek istemiş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?