Kayinvalidemden inciler

Birdahaki şoku kv sen yaşat belki kafası dank eder söylerkende kv gözünün içine bak mesaj iyi gitsin diye , eşimi sevdiğim için annesinede katlanmak gerek napalım gülü seven dikenlerine dikkat eder batmasın diye...anlasın seninde onun için can atmadığını aslında ..

Ben o canim oglumlari ilk tanismamizda yasamistim; oglum yakisiklidir, oglum sevilmicek insanmi vb. Art niyetle soylemedigini varsayarak onemsemedim ama hos cumleler degil helede ilk bulusma icin.. Diyecegim o ki hepsi hemen hemen AYNI

Ben o canim oglumlari ilk tanismamizda yasamistim; oglum yakisiklidir, oglum sevilmicek insanmi vb. Art niyetle soylemedigini varsayarak onemsemedim ama hos cumleler degil helede ilk bulusma icin.. Diyecegim o ki hepsi hemen hemen AYNI
El gördüye sevgi ya es adayı girince kıymete biniyor oğulları hepsinin :) kaybetme korkusu sarıyor sanırım :)

bu akılla gidersen daha çok şoklar yaşarsın sen sonrada buraya yazarsin.. daha nisanliyken bunu yapan evlenince huzur verir mi sanıyorsun.. ya ayrılacaksın ya hakkından geleceksin.. baska yolu yok bigun anlarsin

Tatlim bu modeller en tehlikeli olanlardir. Iyi niyetle patavatsizlikla baslar tepki almadikca yavas yavas avlarini ufleye ufleye yerler. Arada bi cvp verip frenlemedikce ortada ne iyi niyet kalir ne patavatsizlik. Her seyine karisip yorum yapmaya baslar. En son asama evinin icine girisir kocana senin dedikodunu caktirmadan yapmaya baslar. Arada frene basmazsan yokus asagi bosa atar. Bu modeli yakinen bilirim:) ben de o soku yasayip bisey soyleyemeyenlerdenim esimi kirmamak icin bir de. ben yapamadin sen yap yoksa icini kemirir:)

bu akılla gidersen daha çok şoklar yaşarsın sen sonrada buraya yazarsin.. daha nisanliyken bunu yapan evlenince huzur verir mi sanıyorsun.. ya ayrılacaksın ya hakkından geleceksin.. baska yolu yok bigun anlarsin
Aynen katiliyorum tatlim. Taviz tavizi doguruyor bu konulardam sustukca basini ezmeye calisirlar. Bence de bigun anlarsin..

E peki eşinizle sorun yaşamadiniz mi yani gizli gizli baş başa laf soktunuz diyelim gidip şikayet etmedi mi ya da esinizin yanında kestirme attınız annemi kiriyosun demedi mi bende de malesef bi tane Aynısından bulunuyor da çok merak ettim :)

Ben de cevap veremeyenlerdenim tatlim:) benimki biraz sirret ve herseyi ben bilirim diyen cinsten. Bisey soylesem de basa cikamam onunla:))

Ben de çok laf sokma potansiyeli olan bir ailenin içinde, hiç de hazır cevap olmayan bir gelinim maalesef Huyları böyle, başlarda kendi üzerime alınsam da, baktım ki kendi aralarında da böyleler. Ama birbirlerine cevap verebildikleri için pat pat; çok da sallamıyorlar, iletişimin bir şekli ama bana söylenenler içime oturuyor.

BEnim çözümüm şu oldu; öncelikle baktım olmuyor, eşim yokken yanlarında durmadım. Bana söyledikleri şeyleri de eşime söyledim, o da bir güzel kalayladı. Bu bir kaç kez tekrarlandı. Artık ben de gidiyorum, onlar da geliyor ama bana yapmıyorlar öyle şeyler

Laf sokma durumu yok mesela bizde komşu oluyo konu akraba oluyo duyrulur modu ona çok kızdım diyip sovuyo adı altında aslında bana komşu sana söylüyorum gelin sen anla yapıyo bende ona aynısını yapıyorum

Evet haklısınız şimdiki gelinler de kocalar ını anları ile görüstürmüyor. Ama ben yapmam öyle şey anası sonuçta sevmesem de eşime hürmeten Susar ım deseydin ya . Ne yani bana mı dedin dese bile Yooo siz banamı demiştiniz. Siz yeni dönem terbiyesiz kaynanalar dan örnek verince bende yeni dönem terbiyesiz gelinler den örnek verdim allah iyilerle karşılaştırsın deseydiniz. Aba altından sopa gösterene direkt saldırı olmaz haklı iken haksız duruma dusersin aynı metodu uygula :)

Uyguladığı taktiği çözüp aynı taktiği uygulamak en güzeli valla :)

Mesafeli ol canım sana abla tavsiyesi söylediklerine de fazla kulak asıp kendini üzme.Hele bir evlenme daha başına neler gelecek malesef ilk yıllar ve nişanlılık döneminde insan çok yıpranıyor.Ben anlatılmaz yaşanır bir kv den ancak dediklerini umursamiyarak ve mesafeli olarak kendimi koruyorum.

biraz patavatsız olmakla birlikte söylediklerinde art niyet göremedim ben.. aklınca ben iyi kv yim size karışmam sende şanslı kızsın demek istemiş ..
Kadın resmen seni istemiyorum demiş laf sokup durmus bu iyi niyetli mi geldi size

işte hep bunlar gereksiz samimiyetten oluyor.

çok gelenecekçi olmasam da, en azından eskiden böyle değilmiş.

erkek kızın ailesine gider tanışır, babadan da bir ayarı yermiş.
işte kızıma iyi bakacaksın feşmekan...
e öyle olunca da kız değerli oluyor tabi.

şimdi kızlar erkek ailesi ile tanışıyorlar, böyle içli dışlı ama kendi ailesi durumdan bihaber.
böyle olunca da yalnız olan ezilir elbette. elbette kv yalnız kızı köşeye sıkıştırır ve hop buralar benim der.

normal yani.
eşitlik istiyorsan, sen de ailenle tanıştır ve senin kv ile görüşme sıklığında erkek arkadaşın da senin babanla takılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…