• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalideme cokmu yanlisndavraniyorumm

Siz fazla rahatsınız insan iş yapmadan nasıl durur yardım etmeden ama kv nin de size söyledikleri yenilir yutulur değil bence orda kalmayın iki tarafta rahat etsin bu durumlara neden çocuklar alet ediliyor yazık o yavrulara
Dedem ev verdi, kiraci var suan yarin cikicak hayirlisiyla biraz tadilat isi falan var

Hepsi alttan alınabilir ama çocuğumu doldurması asla! “Anne ne diyosun sen? Bu çocuk eğer şakaysa söylediklerin şaka yaptığını anlamaz! Ne diye üzüyosun korkutuyosun çocuğumu!” Diyemediniz mi Allah aşkına.

Yok kayinpederim vefat etti. Bunu esimde dedi tam konuyu bilmiyorum ama sen kocami istiyosun artik derdin ne diye bi tartismalari olmustu ki esim annesine bazen cok haksizlik yapiyo konusma tarzinds vs. Ama bugune kadar hic birbirimizin aile iliskilerin karismadik bisey demem bu konuda
yazik kiz kadina sen ezdirme kendinide ezdirme olsun biraz gosteris yap is falan takinti yaparsada kendi bilir boswer

Kadinı evinde 4 kişi yiyip içip yattiktan sonra bi is yapmamanız cok ayıp. Bunu biri benim anneme yapsa kiyamet koparirdim. Uşak mı o kadin yazık.

Tamam onun da uslup ve davranışsal hataları var ama rahat bi insansınız madem takmayin. Bu yastan sonra egitecek haliniz yok kadinı. Çok rahatsizsanız evinize gidin. Ayrica bu kadar uzun niye kaliyorsunuz, eviniz yok mu suzin?

Yani herkes ev işi yapmadığı için yüklenmiş de konu sahibine kayınvalidenin yaptıklarınsan kimse bahsetmemiş.
Ben evlensem benim kayınvalidem öocuğumu doldursa, cici anne getircek diye bişey duysam o evi yıkarım kusura bakmayın.
Temizlik dediğin nedir ki her gün bi saat süpürsen üstünden bile idare eder. Geri kalan takıntılı işleri kayınvalideniz halleder.
Ama burda konu bence evin süpürülmemesi değil kayınvalidenin ayarsız davranışları. En azından evdeki süpürge olayından çok daha önemli bir mevzu. Hangi gelin çocuğundan cici annem olcakmış babannem öyle söyledi cümlesini hazmeder? Ya da her şeyden önce böyle bir şeyi hangi anne hakeder? Benim canımı sıkan tek şey o oldu. Sizi sevmeyebilir, hadi başka birini gelini olarak istemiş olabilir ama işin içine çocukların karıştırılması çok çok düşük bir davranış yani yerine söyleyecek kelime bulamadın.
Bence en kısa zamanda evden çıkın, mecburiyet demişsiniz ama böyle giderse mazallah çocuklarınız sizden soğuyabilir bile. Çocuk o ne söylerseniz o yer eder beynine.
Çok sinirlendim kayınvalidenize. Sizinle olan sorunlarını çocuklarınıza yansıtmasına izin vermeyin

Kv benden bu kari diye bahsetse ve ogluma annen seni sevmiyor diyerek aklini bulandirda psikolojisini bozmaya kalksa acik soyluyorum dinlene dinlene döverim. Agzi kirilinca konusamaz...

Kadinı evinde 4 kişi yiyip içip yattiktan sonra bi is yapmamanız cok ayıp. Bunu biri benim anneme yapsa kiyamet koparirdim. Uşak mı o kadin yazık.

Tamam onun da uslup ve davranışsal hataları var ama rahat bi insansınız madem takmayin. Bu yastan sonra egitecek haliniz yok kadinı. Çok rahatsizsanız evinize gidin. Ayrica bu kadar uzun niye kaliyorsunuz, eviniz yok mu suzin?
Malesef suan evimiz.yok yoksa keyiften asla kalicagim bi yer degil. Kaldi ki kendi annemle bile bu kadar kalamam

Hakikatten herkes is meselesine takilmis. Bundan sonra o konud adaha dikkat edicem ama az onceden ufak bi ornek hep soyleniylrdu sobaya komur atmiylrum.diye, ki ben bu yasima.kadar soba gormus insan degilim aliskin degilim aklima gelmiyo atayim dedim bu sefer oylemi.komur atilir diye cemkirdi.
Kadinda normal ses tonu diye biseyde yok surekli cirliyo cocuklara kapiyi kapat diye bagirmalar esime surekli bagrinmalar. Herseye hemen parliyo

kadinin evinde 4 kisi kalip elinizi hic bir ise surmemeniz cok sacma siz yapinda o begenmiyorsa tekrar yapsin
geri kalan konular icinde kaynananizin gozu komsu kizda kalmis maalesef bosanin diye agzinizin icine bakiyor resmen

Özel değilse eviniz neden yok?

Kv dedikleri çok tuhaf resmen yuva yıkmaya yönelik. Yaptıklarının yanında Sizin tembelliğiniz hiç gibi kalmış.

Ben kayınvalide ile hiç anlaşamam. Canım isterse 15 günde bir giderim. Sofrayı kırarım, kaldıririm.masanin olduğu odayı süpürürüm. Bebeklerim var. Siz yine de işleri yardımcı olmaya çalışın

Ya hiçbir şey duymayacaksınız kafaya takmayacaksın ki rahat bir insanım diyorsunuz

Ya da biraz sert bir şekilde cevap vereceksiniz Ama o evde kalmak
zorundasınız

Birimci seçenek daha makul sanki

Özel değilse eviniz neden yok?

Kv dedikleri çok tuhaf resmen yuva yıkmaya yönelik. Yaptıklarının yanında Sizin tembelliğiniz hiç gibi kalmış.

Ben kayınvalide ile hiç anlaşamam. Canım isterse 15 günde bir giderim. Sofrayı kırarım, kaldıririm.masanin olduğu odayı süpürürüm. Bebeklerim var. Siz yine de işleri yardımcı olmaya çalışın

Ya hiçbir şey duymayacaksınız kafaya takmayacaksın ki rahat bir insanım diyorsunuz

Ya da biraz sert bir şekilde cevap vereceksiniz Ama o evde kalmak
zorundasınız

Birimci seçenek daha makul sanki
Yurt disindan temelli donus yaptik evde bi puruz cikti, suan kiraci var evin bosalmasi daha 1-2 hafta surcek gibi

en kötüsü çocuklara dengesiz konuşması ve akıllarını bulandırması..
ben en çok bu konuya müdahale ederdim sanırım..

Back
X