• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalideme cokmu yanlisndavraniyorumm

Selam,
Eski uyeligime giremedigim icin yeni uyelik aldim. Kisa tutmaya calisicam, gec cevap yazabilirim.

3 haftadir kayinvalidemin yanind a köyde kaliyoruz zorunlu sebeplerden dolayi ben esim ve 2 ve 4 yaslarindaki cocuklarim.

Kayinvalidem cok evhamli ve takintili biri. Bana geldigimden beri surekli alttan alttan laf sokuyor ornek vericem.
Sizden ricam bende yanlismiyimbana onu soylemeniz.

Simdi benim yaptiklarim ve yapmadiklarimla baslayalim:
Sabah 9-10 gibi kalkarim yattigim yatagi toplarim cocuklarimin uzerini degistirim vs. Kahvaltiyi hazirlamaya yardim etmiyorum yada evde baska bisey yapmiyorum, yapsamda cok takintili oldugu icin zaten begenmicek.

Kahvaltidan sonra masadaki tabaklari topluyorum bazen o kadar.
Ev islerindede yardim etmiyorum dedigim gibi takintilari benim sinirlerimi ziplatiyo yapsamda begenmicek ve surekli laf soylicek bu yuzden hic bulasmadim. Iyimi bu yoksa yanlismi?

Ben genel olarak genis bi insanim insanlari takmam ne soylemisler benim hakkimfa vs beni ilgilendirmez
Ama canimi sikan kv cumleleri su son zamanlarda sunlar oldu

Esimin bi arkdasi var adi ali olsun alinin yeni oglu oldu benim kvden laf: alinin oglunu elife alicam (kizim) kiz alamadik onlardan oglan alalim bari (alinin kiz kardesinden bahsedio daha oncede bi vukuati var bu konuda komsu kizi olur kendisi ve benimde arkadasim. Daha once esim bi kere adi yasemin olsun yasemin ne yapiyo diye sordugunda, napsin seni bekliyo diye bi cevap duymustuk :O)

Neyse diger meseleler
Esimle ufak bi tartisma yasadik disari ciktik sakinlesmek icin geldigimde oglum aynen bunlari dedi:
Anne babaannem cici anne alcaz dedi beni baska anneye vecekmis vs.

Sonra esim bana durduk yere sarili oper gelirken cikolata vs getirir 4-5 sefer soyle bi cumle duydum:
Bak oglum benim yanimda bu kariya soyle sey yapma bak (yakin davranma demek istiyo)

Sabah kahvaltida cocuklara gazoz vermesi

Surekli kendi kendi kendine soylenip dirdir yapmasi vs beni baya yordu 3 haftada

Bu aksam tel elimde takilyorum cocuklarda oyuncaklariyla oynuyolar gelmis bana diyo ilgilensene biraz cocuklarla koca gun tel elimde sanki ben buyutmedim bugune kadar onlari neyiyile nasil ilgilencegimi bilmiyorum

Cocuklarinin yanindada surekli ben oglani daha cok seviyorum kizi istemem.

Bizim ilcede isimiz oldugunda cocuklari birakiyoruz, Allah razi olsun gozum arkada kalmiyo bu konuda bakiyo, ama oglumu hep dolduruyo annen seni sevmiyo annen seni yine birakti gitti vs.

Gecede cocuklar onunla yatiyo sadece bi odada soba var esimle biz soguk odada yatiyoruz bunu soyleyerek bile cocugu doldurusa getriyo

Surekli diyo sen yerles ben toplicam arkadaslarimi pazara ciktigimizde hep sana gelicez sonunda dayanamadim dedim ben komsuda istemem misafirde kimsede bana haber vermeden cat kapi gelemez

Buna benzer bi suru sey

Ben burda ev isi yaparim yemekte yaparim hic sorun degil ama icimden gelmiyo yanlismiyim? Benim evim degil benim duzenim degil daha once kv ile toplasam 1 ay bi araya gelmedik

Hep lafi kizim sana soyluyotum gelinim sen anlaya ceviriyo bende ustume alinmiyorum anlamiyorum sorun bendemi eger bendeyse kendimi degistiricem 1-2 hafta daha burdayiz cunku

Hayir tersliyorum sonra birazcikta uzuluyorum sanki ama hic biseyden memnun olmuyo sanki ben ona yardim etsem biseyler yapsam hala daha laf soyleyecek ve fazlasini isteyecek

Baya uzun olmus

Ben takıntılı tarafdan cevap vereyim istedim

Öncelikle sen orda misafir değilsin kahvaltıyı hazırlamalısın yada WC temizliği vb. Gibi olaylara yardım etmelisin sonuç itibari ile takıntılı ise bunları ister ve devamlı arkanizdan koşar buda onu yorar çünkü ben bı misafir bana geldiğinde tam da bu oluyor ben hiç gelemiyorum açıkçası :olamaz:

Ama diğer konulara gelmiş olursak kayinvaliden patavatsız :sinirli:

Ev üstüne ev olmaz ev arayin kendinize :/ yada sizde artik ev isin bi yerinden tutun ... sabah uyaniyorsunuz kahvalti hazir oh ... olmaz ki öyle kim olsa sinir olur ... bide bu durum dahada sürecek ... yada esin hizmetci tutsun sen yapamicaksan yazik kadina :(

E tamamda her gun supurmeye ne gerek varki heleki koY gibi biyerde cocuklar zaten tek bi odadan cikmiyo

Oha harbiden genissiniz ama köy yerinde iseniz günde 2 bile açılır süpürge

Bende kalıyorlar kp KV görümce geçen görünceye bu yüzden patladım

2 kişi olduğumuzda ben gün aşırı acıyorum

Bu oda tabiki her gun supuruluyo ama lullanilmayan oda ve giris vs de her gun supuruyo halilari kaldirip. Birde elektrik supurgesine karsi el supurgesiyle olcakmis. Benim hic alisik olmadigim seyler bi dusundum acaba bendemi.bi terslik var diye o yuzden konu actim buraya
Elektrikli supurgeyle her gun butun odalari supur. Temizlik malzemelerini bol kullan bak o zaman is yap diyor mu :KK53:

O ne iğrenç zihniyetli, lağım ağızlı bir kadın ya?
Senin hatan onla aynı evde kalmak. Benim kızımın yanında erkek çocuklarının daha kıymetli olduğunu söyleyecek? Dilinden asarım o kadını! Bence sizin bu pasif kalmalarinizi ileride kızınız hatırlayacak ve sizi affetmeyecek. Ben mesela 'ayy iki kızın var, oğlan yok mu? Yapsana bir erkek' diyen akrabasını 'ben erkek cocuk sevmiyorum,kızlarım bana yetiyor' diye susturan annemi çok net hatırlıyorum,ki olayın olduğu zaman yaşım anaokulu çağı bile değildi.
Temizlikten önce o evden kurtulmanın yoluna bak...
Ayrıca o evde kalıyorsan tabii ki evle ilgilenmelisin. Bence sabahtan şöyle bir süpür evi. Beğenmezse bir tane de arkandan o süpürsün. Çocukları da o kadınla çok muhatap etme

Elektrikli supurgeyle her gun butun odalari supur. Temizlik malzemelerini bol kullan bak o zaman is yap diyor mu :KK53:
Yahu kadın çocuklarını atmış kayınvaliye sabah 9-10'a kadar uyuyormuş. Her şey kayınvalidenin eline bakıyor.

Kayınvalide de el evinde böyle rahat olan kendi evinde nasıldır diye düşünüyor ve konu sahibine ince ince (cahilcede olsa) başka gelin istiyorum mesajı veriyor. Yaptığı çok yanlış asla tasvip etmeyeceğim bir şey ama annelerinin çocuklara ilgisiz olduğunu düşünüyor ki cici anne gibi saçma sapan şeyler söyleyip çocukların aklını karıştırıyor.

Ben kendi anneme gittiğim zaman biraz gevşek davranıyorum, tüh senden anne mi olur diyor. Konu sahibi gibi olsam çocukları bana bırakmaz. Bir de kayınvalideyi siz düşünün.

Ben onu seviyomuyum bilmiyorum.o.baska bi konu.onun.yuzunden domus yapmamiz gerekti 5 yilda 50.000€ batirdi. Bilmyiorum ya aliskanlik ya intikam pesindeyim cozemiyorum kendimi
Ne intikamı? İntikamlık bir şeyiniz mi kalmış bir de dedenizin evine taşınıyordunuz galiba. Bu durumda kayınvalideniz size takılıyor başkasını alacağım oğluma diye. Manyak mı kadın başka birinin daha başını yaksın.

O ne iğrenç zihniyetli, lağım ağızlı bir kadın ya?
Senin hatan onla aynı evde kalmak. Benim kızımın yanında erkek çocuklarının daha kıymetli olduğunu söyleyecek? Dilinden asarım o kadını! Bence sizin bu pasif kalmalarinizi ileride kızınız hatırlayacak ve sizi affetmeyecek. Ben mesela 'ayy iki kızın var, oğlan yok mu? Yapsana bir erkek' diyen akrabasını 'ben erkek cocuk sevmiyorum,kızlarım bana yetiyor' diye susturan annemi çok net hatırlıyorum,ki olayın olduğu zaman yaşım anaokulu çağı bile değildi.
Temizlikten önce o evden kurtulmanın yoluna bak...
Ayrıca o evde kalıyorsan tabii ki evle ilgilenmelisin. Bence sabahtan şöyle bir süpür evi. Beğenmezse bir tane de arkandan o süpürsün. Çocukları da o kadınla çok muhatap etme
Bence de temizlik yemek ayrıntısından kimse kaynanada ki zehirli zihniyeti ve sivri dili görmemiş
Yok erkek çocuk önemliymiş
Yok kız çocuk annesiyle kalır erkek çocuk onlarla kalırmış
Yok boşatıp çocuğa cici anne alacakmış
Böyle terbiyesiz karıya (kadın demeyeceğim bu zihniyette birine) az bile yapıyor
Umarım oğluyla kavga ederek evden ayrılırlar uzun süre yüzlerine bakmazlar
Ayrıca sinirlenip kendini yemekten sinirleri harap olur umarım bu kaynanaya hak

Q
telefoondan yazdim, duzenliyorum hemen.
Dedigim gibi yapmak benim icin problem olmazdi nasilsa kendi evimdede yaptigim isler ama laflarindanmidir nedendir bilmem hic bisey yapasim yok
Hem iş yapmayın hem çocukları kadına baktırin. Bişey diyince Cat kapı gelemezsiniz falan diyin ki şu an siz ona Cat kapı gitmişsiniz. Ne yalan söyleyeyim bende istemezdim sizi.

Ben onu seviyomuyum bilmiyorum.o.baska bi konu.onun.yuzunden domus yapmamiz gerekti 5 yilda 50.000€ batirdi. Bilmyiorum ya aliskanlik ya intikam pesindeyim cozemiyorum kendimi

Sevmiyorsan bosan annenin evinde otur. Madem milletin soyledikleri umrunda olmaz neden ayrilmiyorsun

Yahu kadın çocuklarını atmış kayınvaliye sabah 9-10'a kadar uyuyormuş. Her şey kayınvalidenin eline bakıyor.

Kayınvalide de el evinde böyle rahat olan kendi evinde nasıldır diye düşünüyor ve konu sahibine ince ince (cahilcede olsa) başka gelin istiyorum mesajı veriyor. Yaptığı çok yanlış asla tasvip etmeyeceğim bir şey ama annelerinin çocuklara ilgisiz olduğunu düşünüyor ki cici anne gibi saçma sapan şeyler söyleyip çocukların aklını karıştırıyor.

Ben kendi anneme gittiğim zaman biraz gevşek davranıyorum, tüh senden anne mi olur diyor. Konu sahibi gibi olsam çocukları bana bırakmaz. Bir de kayınvalideyi siz düşünün.
Kvsi elektrikli supurgeye takikmis. El supurgesiyle temizlik mi olur?. Tozlari havalandirmaktan baska bir seye yaramaz. Ben de zaten temizlik takintili ol diye oneri verdim. Aksama kadar otur demedim. Misal kvsi cocuklarin giysileri kirli diyormus (bence bu tembelligi gecmis pasakliliga dogru gitmis) konu sahibi hergun makinada yikayacak ki elektrik su cok gidiyor diye kv sinir olsun. hakediyor cunku. Cahil diye gecistirilemez soyledikleri cok yanlis

Şimdi orada 4 kişi yaşayıp ev işlerine yardım etmek zorundasınız kimse sizin önünüze sofra kurmak zorunda değil ama kv de size ve çocuklarınıza o şekilde konuşmasına asla izin vermeyin o da o konuda hatalı

Sevmiyorsan bosan annenin evinde otur. Madem milletin soyledikleri umrunda olmaz neden ayrilmiyorsun

Kvsi elektrikli supurgeye takikmis. El supurgesiyle temizlik mi olur?. Tozlari havalandirmaktan baska bir seye yaramaz. Ben de zaten temizlik takintili ol diye oneri verdim. Aksama kadar otur demedim. Misal kvsi cocuklarin giysileri kirli diyormus (bence bu tembelligi gecmis pasakliliga dogru gitmis) konu sahibi hergun makinada yikayacak ki elektrik su cok gidiyor diye kv sinir olsun. hakediyor cunku. Cahil diye gecistirilemez soyledikleri cok yanlis
Kendi 3 parca icim makina calsitiriyo her fun
Kirli dedigi olayda kizim yemektr ustunu batirmisti o yoksa cocuklari tabi pis gezdirmiyorum

Böyle davranacak olsam kayınvalidem üçüncü gün evden kovar biZi kesin.
Sen böyle davrandığın için kadın da nasıl hırsını alacağını bilemiyor ve senin tabirinle cırlayıp duruyor.
Sana bağıramadığı için başka şeyler yapıyor.
Çok merak ettim, kadın yemek hazırlarken, ev temizlerken, mutfak toplarken sen napıyorsun?
Biraz rahatımdır lafı çok az kalmış, ultra rahatsın ve bu çok çirkin
Aaa lütfen ama,emeklerini görmezden gelemezsin:63:
Kadınının pişirdiklerini tenezzül ederek yiyor,temizlediği WC yi itinayla eski haline getiriyor,Allah bilir çocuğunun bezini de katlayıp köşeye atıveriyordur:olamaz:

Kadının tembellğine amma takilmissiniz. Oğluna evlendiği halde başka kadını layık görüyor kadın. torununu annesine karşı dolduruyor. oglunun karısına karşı güzel davranışlarından rahatsız oluyor! obsesif gibi ev.isi ve temizliğe takmış millet. tembel ya da pasaklı olsun kimse bu davranışları hak etmez. Bir tarafta düşüncesizlik varsa diger kefede insaniyetsizlik var bence. Şaşırdım doğrusu bir kadın platformunda kadına pis pasaklı diye kin kusmadiginiz kalmış.

Back
X