kötü düşünceli olan kim acaba....benım sıgortamda yatıyor kıramda var,eşim bana adıma arabada aldı doğum hedıyesı,ikinci bebiştede ev alıcak..para bıırıktrımeye başladı sımdıden..siz benı düşünmeyın ortada kalman kendı ailemin maddiyatı ıyı çok şükür bin şükür...
Ben doğuştan sivriyim :) Tüm günüm burda geciyor bazı cahiller bizden birşeyler öğrense kardır diye. Dükkanımız yok paramız yok boş boş geziyoruz burda işte napıcan
ha bu arada ipekcim senın halletmen gereken başka problemlerın var ,,şu mühendis hanımdan ne haber hergün eşini evden alan kahkahalarla işe götüren bunları kendı annenden duyduğun problemlerını atlat canım....ben çalışmıyorum evımdeyım üstelikte eşimde maaş bağladı çatlayıp patlayabılırsın ama sen işte çalışırken eşin kimlerle ne durumlarda orasını sen düşün
aferin size o zamanneyi ıspatlamaya çalışyıorsun Allah aşkına..zenginliğinle,arabanla mı döveceksin bizi,ezikliyo musun yani
edasum gülünç duruma düşmek üzeresin,yapma...
ha bu arada ipekcim senın halletmen gereken başka problemlerın var ,,şu mühendis hanımdan ne haber hergün eşini evden alan kahkahalarla işe götüren bunları kendı annenden duyduğun problemlerını atlat canım....ben çalışmıyorum evımdeyım üstelikte eşimde maaş bağladı çatlayıp patlayabılırsın ama sen işte çalışırken eşin kimlerle ne durumlarda orasını sen düşün
kocanla aran bozuldugunda ne olacak aglarsın buralarda işte aramızdakı fark bu ben kendı ayaklarım ustunde duran cagdas bir turk kadınıyım ve benım gibi burda bir cok ınsan var
seni Allah bildiği gibi yapsın seviyesiz insan.....
dağdan inme sensin ...kötü laf sahibinin..
ne havası sen söyledıgım şeyleri ne cok kaale almışsın bravo..bunuda hava olarak görüyorsun hı sonra görme sesnsin
ne çok çekemez insan varmış bir bir döküldü ...bir maaşı cok gördünüz...hepniz atladınız..
eşin ne bonkörmuş..
bunu söyledıgın ıcın dağdan inme sonradan görme
acizsin eşinden para alıyorsun
o zaman ev hanımlarının hepsi aciz kocalarından para alıyor
sen burada yalnızca bana değil tüm ev kadınlarına laf ediyorsun...çalışmayan ev hanımları çağdaş değil öyle mi sende beni çok güldürdün
sen burada yalnızca bana değil tüm ev kadınlarına laf ediyorsun...çalışmayan ev hanımları çağdaş değil öyle mi sende beni çok güldürdün
ahahahahahhaha komşu teyzeler vardır ya böyle :) benim kocam calıstırmıyooo beniiii paramız da var ahahahahahhaha
Ortalığı karıştırmakta üstüne yok maşallah, konu şimdi de evhanımlarına mı geldi? Pehhhh
yıllardır memursun bi hava atamadın şöyle sende bende
Cok terbiyesiz bi insansiniz
Ayip size cok ayip.
Size yorum yapan insanlara cevap yetistirmek yada yaralamak icin, onlarin konularini didiklemeniz mide bulandirici.
Baska konularda da sizin konulariniz didiklense ve konunuz uzerinden alay edilse hosunuza gider mi
Bu konunuzda zaten kisiliginizin sinyallerini verdiniz, ama su yorumunuzla tamamen belli ettiniz.
Benim icin kk nin utanclarindan birisiniz artik
AYRİCA
Burada destan yazana kadar eşine mesaj çekip öğrenebilirdin
kötü düşünceli olan kim acaba....benım sıgortamda yatıyor kıramda var,eşim bana adıma arabada aldı doğum hedıyesı,ikinci bebiştede ev alıcak..para bıırıktrımeye başladı sımdıden..siz benı düşünmeyın ortada kalman kendı ailemin maddiyatı ıyı çok şükür bin şükür...
ne çok çekemez insan varmış bir bir döküldü ...bir maaşı cok gördünüz...hepniz atladınız..
eşin ne bonkörmuş..
bunu söyledıgın ıcın dağdan inme sonradan görme
acizsin eşinden para alıyorsun
o zaman ev hanımlarının hepsi aciz kocalarından para alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?