Kayınvalideme icra gelecek

aferin size o zaman neyi ıspatlamaya çalışyıorsun Allah aşkına..zenginliğinle,arabanla mı döveceksin bizi,ezikliyo musun yani

edasum gülünç duruma düşmek üzeresin,yapma...

Ben doğuştan sivriyim :) Tüm günüm burda geciyor bazı cahiller bizden birşeyler öğrense kardır diye. Dükkanımız yok paramız yok boş boş geziyoruz burda işte napıcan

ne çok çekemez insan varmış bir bir döküldü ...bir maaşı cok gördünüz...hepniz atladınız..

eşin ne bonkörmuş..
bunu söyledıgın ıcın dağdan inme sonradan görme
acizsin eşinden para alıyorsun

o zaman ev hanımlarının hepsi aciz kocalarından para alıyor

cok cirkin düsünceleriniz var sizene milletin konusundan

suanda ne yapmak istediginizi anlamis degilim

bir cikiyorsunuz sifreyi nasil ögrenebilirim diyorsunuz olay bu diyorsunuz

millet ölye olmaz deyince o kadar yazilanlari okumadiniz sanki hatta kayinvalideiz bile yaninizdaydi hemen akil edip yazdiniz saatlerce

sonra aaa böyle birsey var hemen ya ben verdim parayi konuyu actiginizda kayinvalideniz daha evinizdeydi ama siz her dakika yazarken

gittiniz kiracidan parayi aldiniz verdiniz sonra ay ben kandirildim

ne kadar tutarli davranislar!!!anlamis degilim,millet olmaz öyle sey derken bende duydum telde diyen siz degil miydiniz?

herseyi masallah bir anda cevirdiniz.. yok esim benimle gurur duyar filan diyordunuz sonra kandirildim dediniz

zaten bu olaylar olurken kayinvalideniz yaninizdaydi herkes derken düsünmedinde sonradan mi düstü jeton...

Son düzenleme:
aferin size o zaman neyi ıspatlamaya çalışyıorsun Allah aşkına..zenginliğinle,arabanla mı döveceksin bizi,ezikliyo musun yani

edasum gülünç duruma düşmek üzeresin,yapma...

ay sen geç kaldın canım herkes yarıldı bile gülmekten.hem kendine hem de cehaletine.

Cok terbiyesiz bi insansiniz

Ayip size cok ayip.

Size yorum yapan insanlara cevap yetistirmek yada yaralamak icin, onlarin konularini didiklemeniz mide bulandirici.

Baska konularda da sizin konulariniz didiklense ve konunuz uzerinden alay edilse hosunuza gider mi

Bu konunuzda zaten kisiliginizin sinyallerini verdiniz, ama su yorumunuzla tamamen belli ettiniz.

Benim icin kk nin utanclarindan birisiniz artik

AYRİCA

kocanla aran bozuldugunda ne olacak aglarsın buralarda işte aramızdakı fark bu ben kendı ayaklarım ustunde duran cagdas bir turk kadınıyım ve benım gibi burda bir cok ınsan var

sen burada yalnızca bana değil tüm ev kadınlarına laf ediyorsun...çalışmayan ev hanımları çağdaş değil öyle mi sende beni çok güldürdün

ben sana dağdan inme demedim cok sevdiğim bir sözu paylaştım sende üstüne alındın ben ne yapayım ,başka alınan yok

ayrıca demekkı yaptıklarının mantıklı bır yanı yok ki herkes senın tabırınde senı cekemiyor dökülüyor birer birer

Sen kimsin? Biz seni neden çekemeyelim ki? Komşuya iftira at, kayınvalidenin zor durumuna sevin, zil tak oyna, eşinin parasını anasına ver bir de marifetmiş gibi övün, sonra gel üyelerin eski konularını yüzüne vur.

Herşey ortada edasumm, sakin ol sen biz görüyoruz

hay Allahım ne gülünç oldu bu konu konu sahibide beni kaale almayın diyor zaten... şimdi mal varlığımı saydıracaksınız bak banaa

sen burada yalnızca bana değil tüm ev kadınlarına laf ediyorsun...çalışmayan ev hanımları çağdaş değil öyle mi sende beni çok güldürdün

Ortalığı karıştırmakta üstüne yok maşallah, konu şimdi de evhanımlarına mı geldi? Pehhhh

olayı başka yere çekme şimdi

kimse ev hanımlarına laf etmedi

sen kocanın parasıyla evini geçindirmeye çalışan insana laf atınca sana dendi o laflar ev hanımlarına değil

herkesin kendi tercihi çalışır çalışmaz

sen bi tutturdun bana maaş bağladı zoruna mı gitti öyle mi oldu böyle mi oldu

ay birde kendin çalışıp kazansan ne olacak acaba

Son düzenleme:
bana olumsuz yorum yapanlar sizi takmıyorum...3 ayda dükkan geliri gelmesin çokta tınn kocam yanımda sağlığımız yerınde cocugumda var mutluyum huzurluyum Allah bozmasın...
üzüldüğüm durum sadece kayınvalıdemle aramızda gecenler
ama onuda takmıyorum şu saatten sonra boşuna dert etmişim ,hayat ne güzel dışarda güneş var evde bebişimin cıvıltısı..
kira almıcam dıye kapının önunde kalmıcam...eşim sağolsun

eşimle buluşacağım için hazırlık yapıcam ... mutlu günler sizede...

ha merak edenler olursa eşimin kararını size yazarım

herkese ayrı noktadan taş atıyor canım. birinin içi kara, birinin fesat, problemli olan da benim biliyorsun. mühendis bayandan dolayı. ben de şahsım adına böyle dedi ya burada yerin dibine girdim.burada bazılarımız çok sık geliyor yani gerçek hayatta paylaşmadıklarımızı paylaşamadıklarımızı konuşuyoruz en samimi şekliyle, çıkarsızca... herkes sıkıntısını paylaşıyor...elimizden geldiğince yardım ediyoruz.... ama böyle bazıları var ki bunlar savaşta anca arkadan vurarak kazanmaya çalışan tiplere benzer çünkü asilce savaşmayı becerecemezler; arkadaş bu tiplemeye uyuyor.

Kendini bütün ev hanımlarıyla bir tutma edasum.

Kocasının parasıyla övünen,kendini bir halt zanneden,
Tek meziyeti zengin bir koca bulmak olan,
Sonrada o parayı kendi parası gibi kocasının annesine bile büyüklük taslayan kadınlara biz sonradan görme diyoruz.
Bu da onları malesef aciz yapıyor zanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…