Bence amacınıza ulaşmışsınız,
neden üzülüyorsunuz ah safım ben vah bana diye,
kayınvalidenize yardım etmişsiniz işte,
şimdi sırada eşinize ballandırarak anlatıp gözüne girmek var.
Ama bi dakka ya pardon pardon,
siz eşinizin kesesinden yardım etmek niyetindeydiniz,
ama paralar sizin keseden çıktı, tühhhhhhhh
ben gecen gün mağzadaydım şifrem aklıma gelmedi...hemen ziraatı aradım cebime gelen kısa mesajla öğrendim sekreterle filan görüşmeden...bu nasıl oldu peki:26:
olsun canım. bi bebiş daha yapcak ya kocası araba alır onu da kiraya verir mayışı katlanır..koymaz ona...para gani.......
Öyle ''yarın icraya geleceğiz'' deyipte gelemezler. Zaten önce gelipmal tespitinde bulunup tekrar süre vermek zorundalar.
Üstelik eğer yanlış hatırlamıyorsam yeni yasaya göre artık evlere icraya gidilmeyecek. ( Hukukçularımız yanlışsa düzeltsin lütfen.)
....
HİÇBİRŞEKİLDE şifreyi öğrenemezsiniz.
Hem neden evde kartlar duruyorken hemde eşinizinken sizinle şifreyi paylaşmamış çok merak ettim ?
Edit: Eşinize mailde mi atamıyorsunuz ?
Ahh 1Senimmm neler oldu nelerPara kayınvalideye eşinin ona hediye ettiği dükkan kirasından ödendi
yok canım kendi dedi ya ev alacakmış 2. bebekte eşi para biriktiriyomuş onu kiraya verir artık.
kötü düşünceli olan kim acaba....benım sıgortamda yatıyor kıramda var,eşim bana adıma arabada aldı doğum hedıyesı,ikinci bebiştede ev alıcak..para bıırıktrımeye başladı sımdıden..siz benı düşünmeyın ortada kalman kendı ailemin maddiyatı ıyı çok şükür bin şükür...
neyse karta gerek kalmadı,eleman bankayı ararım kimlik bilgilerinden şifreyi öğrenirim dedi,kart işine girmedim vazgeçtim..
Komik Edasummmmm
Hiç bir eleman her nerenin elemanıysa bankayı ararım kimlik bilgilerinden şifreyi öğrenirim diyemez, çünkü öğrenemez. Banka çalışanları bile bilmez kimsenin şifresini. Yalanında doğrusu lazım be güzelim.
Az daha çalış sen.
valla kırılıp gücenmeyın ama ,bu konu bana pek samımı gelmedı .
sizin sorulara karsı cevaplarınız hele hiç samımı gelmedı .
inandiricı olmak sorulara karsı gereksık yere bi şirinlik yapmaya
calısıyor gıbısınız ,kusura bakmayın boyle anladım
hele bi yorumunuz var o da şu ;
"vallahi öyle ister inanın ister inanmayın...aklınıza ne gelıyor bılmıyorum...
eşim bana güvenmese kartlarını eve bırakmak...
ayrıca cocugunun anasıyım
ayrıca ikinci bebişi yapmaya calışıyoruz .."
nedir yanı bu ,ne gerek var cocugunun anası oldugunuzu soylemeye,ikinci cocuk
yapmaya çalıstıgınızı belirtmeyecok gereksız ayrıntılarla ınandıırıcı olmak
ıcın ugrasmıssınız sanki:)
hanımefendı kımse sızı hırsızlıkla suclamıyor haddımızde degıl zaten ama ,gercekten
bu konuda baska şeyler var belırtmek ıstemedıgınız şeyler .
hanı ne bılyım aldatıldıgınızdan suphe edersınız esınızın harcamalarını kontrol etmek
ıstersınız ama bunu belırtmek ıstemezsınız ,durum sankı boyle gıbı :)
kısacası , esınızın kredı kartı sıfrelerını ogrenmek ıcın ,esınızı aramanız yeterlı olacaktır .
eşınızede ulasamadıgınızı soylemeyın sakınduser bayılırım yani
Yalanlar çok detay gerektirir. Çok detay veren yalan söylüyordur. Çok detay verene her zaman şüpheyle bakarım.
Yalanlar çok detay gerektirir. Çok detay veren yalan söylüyordur. Çok detay verene her zaman şüpheyle bakarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?