İcra memuru kendi kendine gelmez, icra takibi yapan avukat ile gelir.Direk eşya almak diye bir şey yoktur.Borcun belirli bir miktarı örneğin 400 tl gibi bir meblayı verirsiniz(avukat size bunu belirtir oranının kaç olacağı) geri kalanı taksitlendirilir.
konu sahibi eşine ulaşamamayı neden sorun yapmıyor anlamadım:44:
ben 1 saat ulaşamasamortalığı ayağa kaldırırım
ay bende bu kadar rahat olmak isterdim..hele söyle bir durumda birde arkadas ben acikladim demis
neyi acikladi anlamdim kocasi nerede teller kapali su zamanda telefonsuz gezmek ciplak gezmek gibi oldu
burnuma değişik kokular geliyor.koca yok,ulaşılamıyor.telefonu iş yerinde,kartlar eşinde..........tam da kaynana bu sırada yardım istiyor:44:..............,ilginç çok ilginç
aaaa birde hiç sevmediği kaynanasına yardım etmek ,için çırpınan bir gelin.üstelik bu kaynanayla hiçte hoş bir geçmişi yok
Egem abla maaşallah hafiye gibisin :) kaynanasını utandırmak istiyormuş,eşine de sürpriz yapacak galiba :26:
kayınvalidemi yeni yolladım,ben geldim kızlar maaşallah neler neler yazılmış,ne iftiralar atılmış ohh sağolun günahlarım azaldı...
karta gerek kalmadan sorunu hallettik...
birileri yazmış ,icra memuru gelirse eşya alma vs. yok diye,öyle mi durumlar nasıl olur onun hakkında bilgi verin?
başıma daha önce hiç böyle birşey gelmedi ondan bilmiyorum?
hala ben ulaşılamayan eşin nereye gittiğini merak ediyorum.tabii edasumun merak etmemesini de merak ediyorum
sana ilginç gelmiyor mu edasum.eşine ulaşılamıyor ve tam da bu anda kaynanan yardım istiyor
o şifreleri sadece eşinden öğrenebilirsiniz,
mağazamı aramış yarın icraya geliyoruz diye, ilginç:44:
Bildiğim kadarıyla hiçbir banka kişinin kendisi olmadan şifre vermez..
Fakat anlamadığım, madem ki kredi kartlarını eşin evde bırakıyor, peki neden şifresini söylemiyor?
Bir de telefonunu bırakıyor sana?
Bence bu işin içinde başka bir iş var...
eşinizle görüşmeden hiçbirşey yapmayın...
siz hiç yarın vede öğlene kadar icra gelcek diye birsey duydunuz mu
gündüz konuştum kocamla ,ya şimdi benım kafa karıştı,ben kaynanaya 4 bin ayarladım ama,aklım karıştı buradakı yazılanları okuyunca..
yarın icra memurları gelecek eşyaları almaya sandım,bir cevap verin?
belkide kaynananı korkutmak için demişlerdir borcunu ödesin diye yoksa mağzadakiler icraya gelmez avukat lar icra memurları gelir bundan öncede ihtar gibi birşey çekiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?