Kayınvalideme icra gelecek

zaten eşya almak diye birşey de kalmadı

konu sahibi eşine ulaşamamayı neden sorun yapmıyor anlamadım:44:
ben 1 saat ulaşamasamortalığı ayağa kaldırırım

ay bende bu kadar rahat olmak isterdim..hele söyle bir durumda birde arkadas ben acikladim demis

neyi acikladi anlamdim kocasi nerede teller kapali su zamanda telefonsuz gezmek ciplak gezmek gibi oldu

ay bende bu kadar rahat olmak isterdim..hele söyle bir durumda birde arkadas ben acikladim demis

neyi acikladi anlamdim kocasi nerede teller kapali su zamanda telefonsuz gezmek ciplak gezmek gibi oldu

burnuma değişik kokular geliyor.koca yok,ulaşılamıyor.telefonu iş yerinde,kartlar eşinde..........tam da kaynana bu sırada yardım istiyor:44:..............,ilginç çok ilginç

aaaa birde hiç sevmediği kaynanasına yardım etmek ,için çırpınan bir gelin.üstelik bu kaynanayla hiçte hoş bir geçmişi yok

Son düzenleme:
o şifreleri sadece eşinden öğrenebilirsiniz,
mağazamı aramış yarın icraya geliyoruz diye, ilginç:44:

Egem abla maaşallah hafiye gibisin :) kaynanasını utandırmak istiyormuş,eşine de sürpriz yapacak galiba :26:

Egem abla maaşallah hafiye gibisin :) kaynanasını utandırmak istiyormuş,eşine de sürpriz yapacak galiba :26:

hala ben ulaşılamayan eşin nereye gittiğini merak ediyorum.tabii edasumun merak etmemesini de merak ediyorum

kayınvalidemi yeni yolladım,ben geldim kızlar maaşallah neler neler yazılmış,ne iftiralar atılmış ohh sağolun günahlarım azaldı...

karta gerek kalmadan sorunu hallettik...
birileri yazmış ,icra memuru gelirse eşya alma vs. yok diye,öyle mi durumlar nasıl olur onun hakkında bilgi verin?

başıma daha önce hiç böyle birşey gelmedi ondan bilmiyorum?

sana ilginç gelmiyor mu edasum.eşine ulaşılamıyor ve tam da bu anda kaynanan yardım istiyor

hala ben ulaşılamayan eşin nereye gittiğini merak ediyorum.tabii edasumun merak etmemesini de merak ediyorum

ya eşimi niye merak etmeyim ,konuştuk bugun gündüz kaynanam akşam üzeri geldi...

kocam işlerini hallediyor,adam para kazancam diye çabalıyo,takdir ediyorum onuda...

şimdi olay başka boyutu aldı,bu kaynana beni kekledi mi,yarın gelecekler icraya vs ne bilim şimdi burada yazılanları okuyunca tuhaf oldum

sana ilginç gelmiyor mu edasum.eşine ulaşılamıyor ve tam da bu anda kaynanan yardım istiyor

gündüz konuştum kocamla ,ya şimdi benım kafa karıştı,ben kaynanaya 4 bin ayarladım ama,aklım karıştı buradakı yazılanları okuyunca..

yarın icra memurları gelecek eşyaları almaya sandım,bir cevap verin?

o şifreleri sadece eşinden öğrenebilirsiniz,
mağazamı aramış yarın icraya geliyoruz diye, ilginç:44:

neyse karta gerek kalmadı,eleman bankayı ararım kimlik bilgilerinden şifreyi öğrenirim dedi,kart işine girmedim vazgeçtim..

ben kaynanaya 4 bin ayarladım peşin,

evet mağza aramış yareın eve icraya gelicez diye...

nasıl olmalıydı peki? eve gelince ne yapacaklardı ki?

işte en doğru yorum bu ...

eşinizle görüşmeden hiçbirşey yapmayın...

ya ben salağım salak...kimileri kurnaz olduğumu yazmış,ama kurnaz kim....kaynanam

memurlar gelirse ne olurdu ki taksitlendirme mi yapılır bu bana peşin ödücem dedi yoksa eşyalar gider dedi,offf cüzdanımda ki son paraya kadar verdim eline ne malımmm ben yaaaaa

belkide kaynananı korkutmak için demişlerdir borcunu ödesin diye yoksa mağzadakiler icraya gelmez avukat lar icra memurları gelir bundan öncede ihtar gibi birşey çekiliyor

yeni kanunda eşya kaldırma olayı bitti.ya kaynanan kekledi ya da büyük ihtimalle kaynanan keklendi

belkide kaynananı korkutmak için demişlerdir borcunu ödesin diye yoksa mağzadakiler icraya gelmez avukat lar icra memurları gelir bundan öncede ihtar gibi birşey çekiliyor

ee ne yapılır borc taksitlendirilir mi? çünkü icra masrafı 1bin lira ödersiniz dediler,bu ihtirada ne yaplır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…