gercekten ben anlamadim..esiniz tek cocuk mu ? kayinpederiniz öldü demistiniz
hic mi bu kadinin bir kardesi bilmem nesi yok,oglu yok ortada telefon kapali bunu neden takmiyorsunuz ben bunuda anlaymadim,sonra hemen ikiniz kafa kafaya verip oldu bitirdiniz yani bu isler bir karsilikli konusulur filan falan geldi aldi ,gitti
bir aciklasaniz esiniz neden telini kapatiyor?
eşim tek erkek çocuk kızları var ..evet kayınpederım ölmüş,kaynanamın bu şehirde en yakını bi erkek kardeşi var onunlada küsmüşler yıllar önce...
yahu eşimle konustum dıyorum gündüz...yarın arar..
hele bır sabah olsun bakalım evkura gidicem...kaç saat kafamı ütüledi burada
ben ne düşündüm biliyormusunuz.ana-oğul edasumu deniyorlar
ama edasum evkurla konuştum deyince para ödensin diye kaynananın gözünün korkutulduğunu düşündüm.ama edasumun üzerine bizler gidince o da şaşırdı.
ama hala kocaya ulaşılamaması bana da garip geliyor,allah korusun daha kötü şeyler de olabilir
biz mi ütüledik ne bileyim merak ediyor insan gündüz konusup aksam konusmuyorsaniz sorun yok o zaman :)
biz daha cok merak ettik kocanizi pardon
ben kaynananla eşinin anlaştığını düşünerek bunda bir iş var diye düşündüm.ama sen evkurla konuştuğunu söyleyince de kaynananın gözünün korkutulduğu ortada.dediğin gibi sabah al kaynananı git evkura,belki başka çözüm bulunurkafamı öyle bir karıştırdınız ki şuan ki yazdığınıda anlayamadım zorlanıyorum..
başta hırsız oldum
bu işin içinde bir iş var denildi
yalancı yerine konuldum
kadına yardım et madem denildi
etmeye karar verdim,kadının bu durumundan faydalanmaya calışan iki yüzlü oldum
yardım ettim,bu işler böyle olunmaz dedi
şuan ne olduğumu anlayamadım sabah ola hayrola erkenden kaynanamın kapısını çalarım,alır kaynanamı giderim evkura
kocaya ulaşamadım buna ne iftira gelecek acep...:44:
ben normlade zırt pırt arayan bırısı değilim ki,çocuğumuz için rızkımız için adam didinip duruyor,ikinci çocuğu yapmaya karar verdık maaşallah okadar ıyıyız ki
aksam mi istediler apartmandan parayi ?
ben kaynananla eşinin anlaştığını düşünerek bunda bir iş var diye düşündüm.ama sen evkurla konuştuğunu söyleyince de kaynananın gözünün korkutulduğu ortada.dediğin gibi sabah al kaynananı git evkura,belki başka çözüm bulunur
canım nasıl sıkıldı anlatamam..çok safım ben ,ne yapıcam? kolay kandırılıyorum? bu kaynanamın zulumlerı gücüme gidiyor,çocuğuma sarıldım ağladım az önce
ya aslina o kadinda öyle ya da böyle sizden alacakti parayi
nerden alsin,simdi 4 bini verip kapatacaklarsa iyi ama yaninda sizde gidin
kayinvalideniz anlar mi bu islerden ne bileyim basi döngün olur arasaydin keske
birlikte gidelim diye
benım gücüme giden burada ben sandım ki hemen icra memurları gelecek eşyaları alacaklar,bu bana boyle soyledı alsınlar önemlı değil ama komşulardan utanırım ağladı..
cüzdanımda ki parayı verdim,kiracıma gittim 3 ay para almayalım dedim,borc istedim
ama burada öğrendığıme göre öyle olmuyormuş,iyi niyetim suistimal edildi..
evkur ne dıcek takstılendırılme yapacaklar mı acaba,eve avukatlar gelmeden olur mu,avukat parası çıkmasın 1bin tl diye söylendı durdu burada,kafam şişti
yanında dimi kaynanan
git söyle,
arkadaşlarla konuştum böyle böyleymiş de. paranı al.
ben yarın halledicem hiç merak etme diye teselli et.
ben avukat değilim ama konuyu şöyle toparlayacak olursak ilk önce icra gelmesi için alacaklı mahkemeye gider mahkeme borcun tahsil edileceği kişiye tebligat yapar tebligattan sonra bir süre borcun ödenmesi için beklenir bu sırada avukatlar devreye girdiği için mahkeme parası her koşulda kişiden borçla beraber tahsil edilir. ama artık evden eşya hacizi yasayla kaldırıldı ilk önce bankada varsa hesapları dondurulur banka işlemlerini yapamaz varsa gayrimenkullerine el konulur ama bunlar borç ödenme tarihini geçerse yapılır
biri kaynananızı güzel işletmiş oda telaşlanmış sizide telaşlandırmış dükkan kirasını yarın alacakmışsınız almayın eşinizi bekleyin eşimle kayınvalidemin gözüne giricem diye kaş yaparken göz çıkarmayın bencee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?