Kayınvalideme icra gelecek

İKK değişti artık öyle eve gelip eşya kaldıramıyorlar rahat olun ... evde ancak her eşyadan birden fazlası olmak üzere bunlardan bir tanesini alabilirler ( yani iki televizyondan birini, iki koltuk takımından birini, yatak odası takımları eski kanunda da hacz edilemezdi şuan da edilemez . beyaz eşyalardan birer adetse onlarada dokunamazlar. ancak kıymetli antika eşya, para veya ziynet alabilirler . )

Eşin nüfus cüzdanını yanında taşımaz mı? Sen mi arayıp söylersin?
Ne ilginçsiniz...

Ben bime bile giderken kimliğimi götürürüm. Olurda bir şey olursa diye.
Çok garip...:44:

ben artık eşimin tc nosunu ezberledim ezberimden söyluyom nereye gıtsek,kendı tcmde ezberımde bazen kolaylık olur...

eşim unutkan adamın teki,,unutur kımliğini dükkanda evde,cüzdan taşımıyor ki

sağol,acıkladığın için,bana dediki eve avukat gelecek masraflar 1bin tl tutar boşa ödenmesin dedi,ondan acıdım ,o kadar morlaım bozuk kı parmaklarım zor tutuyor üzüntüden yazamıyorum

bu saatten sonra üzülmenin yararı yok tatlımm canını sıkma bin lirayı vermişsin ama geri kalanını verme demiyeceğim ama en azından eşin gelmeden verme yarında evkura gidip işin aslını astarını iyice öğrenmeden adım atmayın tabi bencee

eve avukat gelirse alacaklıdan karşılanır ilk etapta çünkü alacaklı icra mahkemesini açmış bulunur ve peşinen ücretleri yatırır . bununda size tebliği aylar yıllar sürer ilk etapta sizden tahsil durumu yoktur.

nasıl üzülmeyım canım ya,bu kaynanaın ettıklerıne bak ya,yapmadıgı kalmadı ben kendı saflığıma yanıyorum tek bır laf dıyemedım şimdiye kadar,yarın dicem ama
benı kullanıyor,amacı dükkan kirasını elımden almakmış

resmen benı kullandı ben dedım ona kartlardan şifresini öğrenelim dedim tamam dedi,dükkana gidince kartı karıştırmayalım dedi,gözü benım dükkan kirasındaymış ben ne safım,hiç anlayamadım

valla kırılıp gücenmeyın ama ,bu konu bana pek samımı gelmedı .

sizin sorulara karsı cevaplarınız hele hiç samımı gelmedı .

inandiricı olmak sorulara karsı gereksık yere bi şirinlik yapmaya

calısıyor gıbısınız ,kusura bakmayın boyle anladım

hele bi yorumunuz var o da şu ;

"vallahi öyle ister inanın ister inanmayın...aklınıza ne gelıyor bılmıyorum...

eşim bana güvenmese kartlarını eve bırakmak...
ayrıca cocugunun anasıyım
ayrıca ikinci bebişi yapmaya calışıyoruz .."

nedir yanı bu ,ne gerek var cocugunun anası oldugunuzu soylemeye,ikinci cocuk

yapmaya çalıstıgınızı belirtmeye cok gereksız ayrıntılarla ınandıırıcı olmak

ıcın ugrasmıssınız sanki:)

hanımefendı kımse sızı hırsızlıkla suclamıyor haddımızde degıl zaten ama ,gercekten

bu konuda baska şeyler var belırtmek ıstemedıgınız şeyler .

hanı ne bılyım aldatıldıgınızdan suphe edersınız esınızın harcamalarını kontrol etmek

ıstersınız ama bunu belırtmek ıstemezsınız ,durum sankı boyle gıbı :)

kısacası , esınızın kredı kartı sıfrelerını ogrenmek ıcın ,esınızı aramanız yeterlı olacaktır .

eşınızede ulasamadıgınızı soylemeyın sakın duser bayılırım yani

aslında gelsin evine icra iyi olur bana yaptıklarında sonra...icra gelirse başımıza bela olur hem bu zor anında benden yardım görecek belki vicdana gelir,hemde eşimin gözüne girerim fena mı

Şu yukarıda yazdığını bir oku Allah aşkına yaa. Hem insanların zor durumlarından eğlence cıkarıyorsun kendine bir de KK kadınlarını sucluyorsun. Senin bizi anlamadığın aşikar zaten. Anlasan lafı cevirmezdin.

kayınvalidemi yeni yolladım,ben geldim kızlar maaşallah neler neler yazılmış,ne iftiralar atılmış ohh sağolun günahlarım azaldı...

Senin durumuna, AVA GİDERKEN AVLANMAK denir.

Selametle.

eğer dediklerin doğruysa madem eşinin dükkanı var. 4000 tl gibi bir miktarı neden kredi kartından çekip bir de faiz ekletiyorsun üstüne...git dükkana bir açıklama yaparsam nasıl olsa para verirler diyorsun al madem. ikinci olarak kayınvalidenin para isteyeceği yegane yer siz misiniz? şimdi telefonlar dağda bile çekiyor.eşine nasıl ulaşamıyorsun ki? diğer bir konu da madem ikinci bebişi yapmaya çalışıyorsunuz, çocuğunun anasının bir kredi kartı şifresini neden bilmediğini kendince sorgulamalısın.

gene ben yokken birsürü ithamlarda bulunmuşsunuz maaşallah,hicbirine alınmıcam cünkü kabahat bende bu kadar saf olmamda...

olayı baştan anlatayım özeti şu;
kayınvalidem geldi evime ağladı sızladı evkuru anlatma bende üzülme bir yolu vardır dedim evkuur aradım yarın öğlene icraya mı geleceksınız dedım evet öğleye kadar mühletı duyunca k.vlıdeme ınandım,bırde icra parası ödenecek dedi bana masraf üstüne masraf eklenecek dedi...gelsınler alsınlar eşyalarımı önemli değil ama elaleme rezil olucam dedi...
sende var mı deyınce bende 900tl var bende okadar para yok ama oğlunun kartları var şifrelerini bilmiyorum dedim,oda ne olur bi bak birşeyler bul dedi,telefona mesaj gelir dedim dükkana gidelim öğrenelim dedik okey denildi..

evden cıktık yola cıkınca önce kirada olan dükkana gidelim borc isteyelim adam belki verir kartı karıştırmayalım dedi onada tamam dedim,bu arada dükkan kirasını ayın1 de ben aldım,2 aydır ben alıyordum,eşim dükkan aldı kirası artık senin dedi,maaşım oldu diye çok sevinmiştim,herneyse kirada ki dükkana gittik başladı konuşmaya anlattı evkuru borc para ver dedi kiradan düş dedi,ben şok orada adamda tamam benım için farketmez 3-4 ay kira vermem olur biter dedi...oradan çıktık..neyse dedim 4 ayda almayım daha gerçi alalı bu 2. ayımdı,eve geldık cüzdanda ki 900tl mide verdim,bu aldı gitti,içim rahattı genede olsun dedim...ta kii bu kk da ki yorumlara millet sen dalgamı geçiyon öyle hemen eve 1 günde icra gelmez ihtar olur taksitlendirmesi olur vs. kafam allak bullak oldu..sabah ola hayrola dedim,kaynanayı alır giderim evkura öğrenırım dedim,telaşlandım hatta kimisi para hala alınmamış dükkandan telaş etmeyın sabah halledersiniz yazmış,bende haklı dedim,9 buçukta uyandım elımı yüzümü yıkadım kayınvalıdemı aradım beraber gidelim diye ama kayınvalıdem aha geldim evkura parayı yatırıcam nasıl sevinçli ben gene şok,anne benı bekle konuşalım hukuk brosuyla belkı taksıt yaparlar dememe kalmadan lafı ağzıma soktu ben ne yapayım ödemem şart taksitimi kaldı artık diye bende ne bağırıyorsun dedim kapattı teli....

ben şok üstüne şok,Allahım bu kadar safım ben..sanırım kayınvalıdem eşimin bana dükkan kirasını hazmedememiş,plan yapmış kendısı nasıl el koyarım diye,amacınada ulaştı,birisi yazmış kayananalara iyilik yapılmaz ne uğraşıyorsun diye onada hak verdim

eşimi merak edenler için az önce telde görüştüm,şarjı bitmiş o kadar yorulmuş ki işlerinden dolayı,banada cocuğuda al bugun buraya atla gel dedi,bugun bitiyor işlerim akşama burada ol dedi ,tamam dedim kapattım ,hiç bahsetmedim telde bu olanları akşama anlatırım ,çünkü bugun halletmesi gereken işleri var moralı bozulur konsantıre olamaz ben sebep olmayım akşama derım hem yüzyüze...

Günaydın arkadaşım eşin madem yorucu bir işte çalışıyor telefonda hiç birşey anlatma evet haciz işlemleri artık eskisi gibi kolay degil eve gidelim şunları alalım resmi tebligat olması lazım ayrıca eşinede söyle kimligini üzerinde taşısın artık cezası var canım olaki bi kimlik kontrolü yapılıyor senden tc yi de istese olmaz kimligini üstünde taşısın

ilginçlikler üstüste...yani dükkan kirasını aranızda anlaşır vaziyette elden alabilicek kadar kararlarını tek başına veriyorsun. benim için böyle bir konu aile meslesidir ayni önce eşimin fikrini alırım kiracı ile görüşmeden. evkur olayı vs çok komplike. onlar çok kurumsal yerler bir anda prestijlerini ayaklar altına alıp paldır küldür icraya gelmezler çünkü bir müşteri kaybetmezler bu yolla bir sürü ön yargı toplarlar.kaldı ki icra olayları bu kadar kolay değil artık. madem parayı yatırmış olan olmuş yapılacak birşey kalmamış canım.

sizede günaydın,off offf uykum var uyuyamıyorum,gecede uyuyamadım sinirden,bizim yaşadığımız yer küçük bir yer,kimliğe filan ihtiyac olmuyor belkı ondan kalmadır bu alışkanlığı,daha doğrusu cüzdan hiç taşımaz ki eşim,hiç görmedim yani, ama tabı şehir dışına cıkarken kımlık arar durururz etrafta mutlaka alır ruhsat kımlık ihmal etmıyor o zaman..
aslında biz normaldede kredı kartı kullanmayız yani biz eşimle biryere gidip alış veriş sonrasında hadi karta cektirelim hiç olmadı,ben kartla alışveriş hiç yapmadım ondan şifre kart hiç aklıma gelmedi,eşim bu kartları işleri için kullanıyor,normaldede kullandığını görmedim bazıları sormuş neden şifre bilmiyorsun dediklerinde valla hiç aklıma gelmemişti şimdiye kadar ssorucam eşime

benım kayınvalıdem normalde iyi bir insan olsa bana masumca gelse inan hiç üzülmeyecektim,ama bana böyle planlar gelıp yapması şeytanca ağlaması parayı aldıktan sonrada telde bana bağırması,şimdi emınım evkurdan çıkmıştır eve gelip şöyle yaptım diye izahta edebilir,şimdi bazısı der niye ayağına gelsin tel açsın demiyorda derseniz,kaynanamın hiç kontoru olmaz ,niye aramadın dediğimde kontorum yoktu der...evet canım olan oldu

Biz şehir içinde bile taşıyoruz ne olur olmaz benim kardeşim sporcu hocası bir ara çok geç bırakmış evle salon arası yakın sayılır gece 12 de salondan çıkmış çocuk bizde diyoruz bu yavas yavaş gelir antramandan çıktıgı için yorgun olur 15 dk evde olur diye bekliyoruz yarım saati geçti polisler durdurmuş senin bu saatte işin ne diye falan hemen kimlik istemişler göstermiş sporcu oldugunu söylemiş eve geldiginde saat 1 yaklaşıyordu tabi ertesi gün annem hocasına kızdı biraz gece 12 kadar antreman mı olur diye bu çocukların okulu var diye kredi kartına gelince benimde kartım yok ama annem ve babamın kart şifrelerini bilirim arasıra lazım oluyor.

yüzme bilmiyorsun sanırım açıldıkca batmaya başladın ....

deniz bank finans bank ve yapıkredi bankasının icra takip bölümünde çalıştığım için bilgi sahibiyim , icra çabuk gelmez ilk önce avukatlardan maaşa haciz sonra bir kaç arama yaparlar daha sonra mühlet verip o süreye kadar ödenmeyen miktarlara cezai işlem yani icra gelmektedir. Sizin dosya ile ilgili hangi avukat ılgılenıyorsa ilk önce onunla konuşmanızı öneriyorum daha sonra bunu taksite böldürebilir o şekilde ödeme yapabilirsiniz. Vakit kaybetmeden avukatınızı arayın ve taksitli ödeyeceğinizi bildirin. yardımcı olacaklardır. Avukatlık ücreti 180.00 kusuratlı bir şeydi ama tabi kişiden kişiye değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…