- Konu Sahibi istanbul3434
-
Arkadaslar merhaba,
ben 3 aylık bır gelınım,daha oncesınde ıse 2 yıllık nısan donemımız oldu.
Ama ben bu esnada hıc bızaman kayınvalıdeme ve kayınpederıme anne baba dıyemedım dıyemıyorumda,
annem vs olsun artık tepkı alıyorum,
hos esımde demıyor benım anneme babama ne bıleyım oda mı dıyemıyor ya da baska nıye cozemıyorum.
Bıturlu cıkmıyo agzımdan yanı ıcımden gelmıyor ya yanı zorlamı.
Ben bunları anneme dıyınce kızıyorlar haklılar ama zorla degıl ıste napıyım arada bastan berı mesafe oldugu ıcın henuz onları o kategorıye koyamadım galıba.
Ben ne yapabılırım,goruslerınızı beklıyorum.
kocan senın annene baba ne dıye hıtap etmesını istersen öyle hitap et o zaman ama bana göre senın anne baba dıyememendekı sebep esının ailesini sevmemenden kaynaklanıyor dığer konundada gayet bellıydı
ben esımın aılesını sevmıyorum derken kotu olarak degıl,yanı bastan berı boyle sıcak olamadık,oylede gıttı,bu resmıyetten dolayı galıba dıyemıyorum dıyorum.yoksa ben esımın aılesını sevmyorum dıye kotu davranıyor vs baska seyler yapıyor degılım.
anne baba diyemiyorsanız, hala o katagoriye koyamıyorsanız o zaman neden eltinizle olan ilişkisine karışıyorsunuz ?
Ya da neden size soğuk konuşmasına takılıyorsunuz ?
Demek ki sizde soğuk davranıyorsunuz. Onca o katagoride göreceksiniz ki ondan sonra bunları sorun edeceksiniz.
Ayrıca anne denildiğinde illa annenizin yerini almıyor. Işte eşinizin annesi.
Dayısına dayı der kimi, amcasına amca der kimisi., bu da bunun gibi birşey.
konumu baska yonden bakmıs bazı arkadaslar,benım sorunum eltımle olan ılıskısı degıl,eltımın yanında benımle olan ılıskısınden bahsettım.normal zamanlarda boyle degıl bırtek onun yanında boyle dedım.sızce bu garıp degıl mı.yanı ınsan aılesınden ornek annesının babasının bıle ses tonundan uzuldugunu agladagını vs anlayabılıyorken bende bunu farkettım demek ıstedım.kı dedıgım gıbı kayınvalıdemle resmıyız ama hergun konusuruz vs soguk davranısa gelınce ben bastan berı boyle bır sıcaklık yakınlık goremedım kı bu yuzden de karsılgıını veremıyorum.bıde boyle degısken yapısını gorunce kayınvalıdemın tam dıyecekken kacıyor gıdıyor hevesım.bılemıyorum yanı.
başka yönelrden bakılması için zaten açmıyor muyuz konularımızı ?
Peki k.validenizin size soğuk davranmasının nedeni siz olabilir misiniz ? öz eleştiri yaptınız mı hiç ?
Yani eltinizede böyle davranıp çıldırtmış olabilirler mi onu ?
Aslında bu kadar çok bun konunun üzerinde durmamın tek nedeni; yaptığınız hatayı göstermeye çalışıyorum uzaktan bakan bir insan olarak.
Uzak durmalısınız bu tür ilişkilerden. Kim ne yaşamış kimse bilemez. Bu yüzden uzaktan izlemeye almalısınız.
Sonra ilişkilere karışmanız gerekiyor..
Bu hayatımızın her evresinde böyle olmalıdır.
Ilk aylar gördüğümüz her olay-durum aylar geçtikten sonra '' aa demek ki öyle değilmiş'' dedirtebiliyor.
çok dikkatli olun ki incinmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?