- Konu Sahibi istanbul3434
-
eşinin annesinden hoşlanmadığını yazmışsın diğer konunda...
Normal olarak diyemiyosun...
aynı sorunları ben de yaşadım.
Hatta gençliğimde kayıvalide ve kayınpederin anne ve baba olamayacağını,
herkesin kendi anne ve babası olduğunun ateşli savunucularındandım.
Tabi yıllar, teori ile pratiğin aynı oladığını yine kanıtladı. Demek lazımmış. Anne ve baba...
Neden ve ne zaman anladın derseniz de...cevap ben anne olunca.
Evladıma her bakışta hem onun hem de eşinin annesi olmalıyım diyorum....yani demek lazımmış...
diğer konunuzu bir daha okuyun, sizde fark edeceksiniz asıl probleminiz eltiniz.
Genelde ondan söz etmişsiniz. Neyse inşaallah problemleriniz çözülür.
Arkadaslar merhaba,
ben 3 aylık bır gelınım,daha oncesınde ıse 2 yıllık nısan donemımız oldu.
Ama ben bu esnada hıc bızaman kayınvalıdeme ve kayınpederıme anne baba dıyemedım dıyemıyorumda,
annem vs olsun artık tepkı alıyorum,
hos esımde demıyor benım anneme babama ne bıleyım oda mı dıyemıyor ya da baska nıye cozemıyorum.
Bıturlu cıkmıyo agzımdan yanı ıcımden gelmıyor ya yanı zorlamı.
Ben bunları anneme dıyınce kızıyorlar haklılar ama zorla degıl ıste napıyım arada bastan berı mesafe oldugu ıcın henuz onları o kategorıye koyamadım galıba.
Ben ne yapabılırım,goruslerınızı beklıyorum.
Arkadaslar merhaba,
ben 3 aylık bır gelınım,daha oncesınde ıse 2 yıllık nısan donemımız oldu.
Ama ben bu esnada hıc bızaman kayınvalıdeme ve kayınpederıme anne baba dıyemedım dıyemıyorumda,
annem vs olsun artık tepkı alıyorum,
hos esımde demıyor benım anneme babama ne bıleyım oda mı dıyemıyor ya da baska nıye cozemıyorum.
Bıturlu cıkmıyo agzımdan yanı ıcımden gelmıyor ya yanı zorlamı.
Ben bunları anneme dıyınce kızıyorlar haklılar ama zorla degıl ıste napıyım arada bastan berı mesafe oldugu ıcın henuz onları o kategorıye koyamadım galıba.
Ben ne yapabılırım,goruslerınızı beklıyorum.
peki merak ediyorum nasıl hitap ediyorsunuz teyze amca diye mi? ben nişanlımın annesine anne diyorum fakat babasıyla muhattap bile dğilim babalık çok farklı bir olgudur benim için hak etmesi için bir çabasıda yok ikimiz içinde fark etmiyor[/QUOTE
sızlı,bızlıyız ıste.mesela telefonda arar konusuruz napıyosun nasılsın der bende ıyıyım sız nasılsınız derım,mesela kayınpederımı sorarım babam nasıl derım,ama yuzune dıyemem bunu ıste :) oyle yanı,sız-bız oteye gıdemıyorum :) hos oda bana kızım felan demıyo zaten hıc duymadım.
İnsanlar kendilerini dilleriyle sevdirir;
Anne baba demek sen benim annemsim demek değil ki;
İçinizden gelmeside saygı gereği bunu söylemelisiniz zaten bir kere söylerseniz arkası gelir,Çok zorlanıyorsanız ismiyle anne deyin..
peki merak ediyorum nasıl hitap ediyorsunuz teyze amca diye mi? ben nişanlımın annesine anne diyorum fakat babasıyla muhattap bile dğilim babalık çok farklı bir olgudur benim için hak etmesi için bir çabasıda yok ikimiz içinde fark etmiyor
[ı]
bu durumun sizden kaynaklandığını düşünüyorum.
Sen nasıl görmek istersen karşıdan sen de öyle davranmalısın.
Aynaya gül ki o da sana gülsün.
-----
eşiniz de sizin ailenize demiyormuş. Belki bundan kaynaklı demiyorsunuz. Ama şu cümleniz dikkatimi çekti '' [/ı][ı] hos esımde demıyor benım anneme babama ne bıleyım oda mı dıyemıyor ya da baska nıye cozemıyorum.'[/ı][ı]' bunu eşinizle konuşmadınız mı peki?
[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?