- Konu Sahibi kelebekcik
-
bi daha gitmem dedim ztn..eşim artık bıktı annesinin tutarsız tavırlarından..bağırdı çağırdı aramadı gitmedi bi süre iyi oluyo sonra yine aynı..eşin bir şey demiyor mu?
böyle davrandığı için gitmicem bir daha derdim ben olsaydım
Normalde demi böyle davranıyor? Öyle değilse belki konuşurken söylediğin birşeye takılmıştır.iyi akşamlar arkadaşlar..hemen konuya giriyorum..
kayınvalideme uzun zamandır gitmemiştik bu akşam yemeğe gitmeye karar verdik..eşim haber vermiş..bu günde biz konuştuk kayınvalidemle akşama geliyoruz dedim oda hazırlık yapmış ztn..neyse eşimle gittik bahçedeydi..köpekleri de bağlı değildi bende çok korktuğum için direkt kapıya koştum ki oda bu korkumu çok iyi bilir..kapı kilitliydi bahçe kapısından dolanıp kapıyı açtı direkt arkasını dönüp mutfağa gitti..ne hoş geldin demek ne sarılmak ne öpmek..ben peşinden gittim eşim bahçedeydi gayet resmi öpüştük..gayet resmi muhabbet ettik..şok oldum resmen ve 2 gün önce konuştuk hiç bir problem yoktu..
sonra yemeğe oturduk bi kaç yakın akrabada vardı masada..eşimin adı x olsun..x sen gelceksn diye yaptım bu yemekleri..yandaki akrabaya döndü..dün x gelcekti aradı misafir vardı yarın gel dedim..sanki eşim yalnız gelcekti ben hiç orda yokum yemekler de oğlu için ztn..inanın msadan kalkmamak için zor tuttum kendimi..evet birbrimizden pek hoşlanmıyoruz ama bu tavır nedir yani?insan evine hiç tanımadığı biri gelince bile yapmaz bunu..siz olsanız napardınız arkadaşlar ya?kafamda kurup kurup büyütüyorm bi akıl verin nolur..
e daha ne, ya esiniz ustunu ortup size cikissaydi..bi daha gitmem dedim ztn..eşim artık bıktı annesinin tutarsız tavırlarından..bağırdı çağırdı aramadı gitmedi bi süre iyi oluyo sonra yine aynı..
aynen eşim yanımda ama ben hazmedemiyorum..daha önce bi çok sorun yaşadık bu sebepten gayet mesafeliyiz ztn ama ben ona ne kadar kırgın olsam da evime geldiğinde krallar gibi ağırlıyorum..bu yüzden bu akşamki tavrı çok ağrıma gittiesiniz farkindaysa ve yaninizdaysa hiicc dirdirci pozisyona dusmeyin.. saygiyi bozmadan umursamaz olun.. laftan anlicak biriyse bi sorun mu var da diyebilirsnz..
iyi akşamlar arkadaşlar..hemen konuya giriyorum..
kayınvalideme uzun zamandır gitmemiştik bu akşam yemeğe gitmeye karar verdik..eşim haber vermiş..bu günde biz konuştuk kayınvalidemle akşama geliyoruz dedim oda hazırlık yapmış ztn..neyse eşimle gittik bahçedeydi..köpekleri de bağlı değildi bende çok korktuğum için direkt kapıya koştum ki oda bu korkumu çok iyi bilir..kapı kilitliydi bahçe kapısından dolanıp kapıyı açtı direkt arkasını dönüp mutfağa gitti..ne hoş geldin demek ne sarılmak ne öpmek..ben peşinden gittim eşim bahçedeydi gayet resmi öpüştük..gayet resmi muhabbet ettik..şok oldum resmen ve 2 gün önce konuştuk hiç bir problem yoktu..
sonra yemeğe oturduk bi kaç yakın akrabada vardı masada..eşimin adı x olsun..x sen gelceksn diye yaptım bu yemekleri..yandaki akrabaya döndü..dün x gelcekti aradı misafir vardı yarın gel dedim..sanki eşim yalnız gelcekti ben hiç orda yokum yemekler de oğlu için ztn..inanın msadan kalkmamak için zor tuttum kendimi..evet birbrimizden pek hoşlanmıyoruz ama bu tavır nedir yani?insan evine hiç tanımadığı biri gelince bile yapmaz bunu..siz olsanız napardınız arkadaşlar ya?kafamda kurup kurup büyütüyorm bi akıl verin nolur..
evet haklısınz tşk ederime daha ne, ya esiniz ustunu ortup size cikissaydi..
esinizin sizden yana olmasi bile rahatsiz etmis olabilir.. ama sonucta annesi, damari tutar filan.. o yuzden siz rahatsizliginizi virvir seklinde gostermeyin derimaynen eşim yanımda ama ben hazmedemiyorum..daha önce bi çok sorun yaşadık bu sebepten gayet mesafeliyiz ztn ama ben ona ne kadar kırgın olsam da evime geldiğinde krallar gibi ağırlıyorum..bu yüzden bu akşamki tavrı çok ağrıma gitti
bi daha gitmem dedim ztn..eşim artık bıktı annesinin tutarsız tavırlarından..bağırdı çağırdı aramadı gitmedi bi süre iyi oluyo sonra yine aynı..
kesinlikle öyle siz gelecekseniz diye yaptım dese bana da kendimi önemli hissettirirdi ama maalesefbari siz geleceksınız dıye yaptım deseymıs bence fazla buyutmeyın en azından yuzyuze bakmıyorsunuz kadın bılmeden öyle konusmusta olabılır
evet belki ağzından öyle çıktı ama kapıda bana arkasını dönüp hoş geldin demeden mutfağa geçmesi pek hoş değil benceBelki agzindan oyle kacmistir. Her zaman anlam yuklemek yersiz. Resmi olmakta fayda var.
aslında olabilirdi ama o anki şaşkınlıkla hiç düşünemedim inanınAnnecim ne yani x için mi benim için yapmadın mı ozaman yemiyim ben deseydiniz gülerek ve şaka yollu :)
Hani böyle dert edeceğinize bir sorun mu var diye sorsaydınız keşke. Bir sorun varsa söylerdi yoksa da yaptığından utanırdı heralde.evet belki ağzından öyle çıktı ama kapıda bana arkasını dönüp hoş geldin demeden mutfağa geçmesi pek hoş değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?