- Konu Sahibi kelebekcik
-
evet belki ağzından öyle çıktı ama kapıda bana arkasını dönüp hoş geldin demeden mutfağa geçmesi pek hoş değil bence
evet hakikaten öyle..bi bakıyosun her şey güllük gülistanlık 5 dk sonra iki yabancı oluyoruz..ben artık nasıl davranıcağımı şaşırdım..ve en kötüsü evlerimiz çok yakın..ama buna rağmen çok nadir görüşüyoruz..Beliki kafasinda var kadinin , durup durup neden boyle davraniyorki.
Esin senin yanindaysa , sende hic tinlama onu ..
eger kafana taktiginin farkina varirsa , dahada cok soylenir gulup gec o oyle konusunca beliki sorunu var kadinin.
esin buyuk sansin emin ol.. benim esim annesinjn bariz hatasinda dahi, ustunu ortmek icin, beni suclu cikaracak bsy bulup konuyu saptirirdi.. sukredinevet hakikaten öyle..bi bakıyosun her şey güllük gülistanlık 5 dk sonra iki yabancı oluyoruz..ben artık nasıl davranıcağımı şaşırdım..ve en kötüsü evlerimiz çok yakın..ama buna rağmen çok nadir görüşüyoruz..
aynen öyle çok fazla birikim var..en basitinden..kendisi her özel gününde hatırlanmak aranmak ister bende kandilde dahi ararım..kendisi evlilik yıldönümümüzde eşimi aramış kelebekcike söylersin aradığımı demiş..bunun gibi bi çok şey varçok sık boyle sızı yok sayan konusmaları mı oluyor,bırıkım mı oldu sizdeki acaba? bana kalırsa çok takılıp, üzülmeyi gerektirecek bir sey yok,tabı bana gore, sizı bu uzdugune gore bı gecmısı olmalı diye düşündüm.
inanın o anlarda ben donup kalıyorum evet ben hoşbuldum desem biraz olsun utanırdı herhaldeHos oldugunu soylemedim. O hosgeldin demeden sen hosbulduk deseydin anlardi zaten.
kesinlikle farkındayım canm eşim sağolsun her zaman yanımda ama ben annesine olan öfkemi kırgınlığımı hep eşimden çıkartıyorum..ne diyim allah hepimize evlerimzde huzur versin arkadaşım..esin buyuk sansin emin ol.. benim esim annesinjn bariz hatasinda dahi, ustunu ortmek icin, beni suclu cikaracak bsy bulup konuyu saptirirdi.. sukredin
çok haklısınızNevri dönüş kadıncağazınn
Klasik kv huyları bir günü bir gününü tutmaz
evet canm normalde de böyle ilgisiz ve tutarsız..Normalde demi böyle davranıyor? Öyle değilse belki konuşurken söylediğin birşeye takılmıştır.
Cnm evleriniz yakinsa arayi uzatipta misafir gibi gitmeniz sinirlendirmistir kvni benceevet hakikaten öyle..bi bakıyosun her şey güllük gülistanlık 5 dk sonra iki yabancı oluyoruz..ben artık nasıl davranıcağımı şaşırdım..ve en kötüsü evlerimiz çok yakın..ama buna rağmen çok nadir görüşüyoruz..
evet aslında haklısınız ama biz kayınvalidelerin ortakçısı değiliz..kendi ailemi düşünüyorum eşimi el üstünde tutuyolar ki ben mutlu olayım..ama eşimin ailesi bu düşünceden çok uzak..Bu çekişme bitmez. Asırlardır böyle gelmiş böyle gider.
Şimdiye kadar bir düzeltebilen çıkmadığına göre biz de düzeltemeyiz.
İki kadının merkezinde aynı erkek. Dert etmemek lazım.
çok özür dilerim ama çok yanlış düşünüyosunuz bence..gelin gelicek bide ona sofra kurucam fln..bu düşünce bana ters..tabiki sofra kurucak ve tabi ki sofra kurucam..Cnm evleriniz yakinsa arayi uzatipta misafir gibi gitmeniz sinirlendirmistir kvni bence
Sahsen ben kvnin yerinde olsam gelin gelicek bide ona sofra kurucam.onun yapmasini beklerim.velki geri kafaliyim ama oyle
Benm abimlerde ben annemlerdeyken yemege gelmelerine sinirleniyorum konusasim gelmiyo.yemege gelecekse gelip onceden yardim etmesi lazm
Oyuzden sana degil ogluma yaptim imasinda bulunmus.
tşk ederim dediğiniz gibi oldu sanırımaçılınnnnnnnnnnn çok pis kaynana anlarım..du bakım
haa kaynanan bunamış seni hatırlayamıyor.. hatta senı o yemekte begenmıs ogluna almayı dusunmus ve agırdan satmıs olabılır.yarın hatırlar zaten aldığını.geçmş olsun
Kesinlikle... Mantık çerçevesinde ele alacak olursak bu çekişme çok anlamsız.evet aslında haklısınız ama biz kayınvalidelerin ortakçısı değiliz..kendi ailemi düşünüyorum eşimi el üstünde tutuyolar ki ben mutlu olayım..ama eşimin ailesi bu düşünceden çok uzak..
Evet cnm ya aslinda yalnis olabilir ama boyle dusunuyorum.bendemi kotu kv olucam acaba ilerde.benm gelinimde konu acabilir bu tarz.olabilir yani.yapmam demiyorum.çok özür dilerim ama çok yanlış düşünüyosunuz bence..gelin gelicek bide ona sofra kurucam fln..bu düşünce bana ters..tabiki sofra kurucak ve tabi ki sofra kurucam..
gerçektn sizi kırmak istemem ama sizde dominant bi kayınvalide olacaksınız sanırım:)Evet cnm ya aslinda yalnis olabilir ama boyle dusunuyorum.bendemi kotu kv olucam acaba ilerde.benm gelinimde konu acabilir bu tarz.olabilir yani.yapmam demiyorum.
çok tşk ederim görüşleriniz içinKesinlikle... Mantık çerçevesinde ele alacak olursak bu çekişme çok anlamsız.
Anne ile eş... Bambaşka kulvarlarda bulundukları halde aynı yarışın içindeler.
Biri diğerinin tahtına asla oturamayacağını bildiği halde o tahta göz dikmiş pozisyonda.
İronik...
Zaten simdiden dominant bi yapiya sahibim.insan dusuncelerini degistiremiyoki.herkesin bildigi kendine dogru geliyo neyazikki.gerçektn sizi kırmak istemem ama sizde dominant bi kayınvalide olacaksınız sanırım:)
Gelin kaynana ilişkisini genel anlamda yorumladım canım.çok tşk ederim görüşleriniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?