- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.004
- 528
- Konu Sahibi mavikelebek43
-
Valla o da onu ilgilendiren bir durum. Yurda verdi diye kötü anne olmuyor. Ve borçlu da olmuyor. Ben de liseden itibaren yurtta kaldım. Çünkü yaşadığımız yerde imkanlar yoktu. Kimin ne yaşadığını bilemezsiniz.Hayır hiç birini yapmamış eşim kendi çalışıp okumuş yurdunun parasını vermedi yurt zaten parasızdı din üzerine bi yurt
eee koca koca insanlar evlenmeyi biliyorsanız karşılayacaksınız tabi. ne ayıp bi düşünce şekliniz var keşke gelmeseymiş kadın yazık. ne ailem ne kayınvalidemler ufak tefek hediyeler ve gelinlik damatlık dışında hiçbir şeyi ödemediler, ödemek zorundalar mı? anne babalarımızın sorumluluğu bizleri yetiştirip okutmaktı ki onu da sağolsunlar zaten yapmışlardı. biz de kazandık ödedik çok şükür. gelip evimde güle güle oturabilirler başımın üstünde yeri var hepsinin.Merhaba hanımlar ben 6 aylık evliyim nişanlılık sürecimizde ne kadar masraf varsa eşim ödedi aslında biz ödedik altınlar hariç eve alıncak eşyalar benim tarafımla yarı yarıya ödencekti ve eşimin tarafı sadece yemek ve eve gelen misafir masraflarını karşıladılar kınalık gelinlik bunlarda dahileşim aldı eşim memur ve niz başka şehire geldik bu 6 ayın içerisinde iznimiz vardı ve iznimizde memleketimize gittik gelirken eşim kayınvalidemide çağıdı ve oda geldi ama eşime ne kadar tamam desemde gelmesini istemedim ve kayınvalidemede gel demedim sorun şu ki o geldiği 1 ay boyunca yaptığı herşey gözüme battı Çünkü düğün masraflarını ödemediler ve benim koltuğumda oturması dolabımdan bişey alması eşyalarıma dokunması açıkcası sinirimi bozdu eşimede belli etmemeye çalıştım ama insan gözünden bakınca anlıyor sürekli neyin var diye sordu onada diyemedim annenin her yaptığı gözüme batıyor diye sizce napmalıyım
Durumları nasıl? Kenara para atacak kadar iyi mi durumları?Hayır hiç birini yapmamış eşim kendi çalışıp okumuş yurdunun parasını vermedi yurt zaten parasızdı din üzerine bi yurt
YanlışÇünkü benim gördüğüm hep böyleydi tanıdıklarımda ve kardeşlerimde hep böyle oldu
Tabi canım hiçbir şey yapmamislardir kesin. Eşinizi de leylekler getirmiştir hatta.Hayır hiç birini yapmamış eşim kendi çalışıp okumuş yurdunun parasını vermedi yurt zaten parasızdı din üzerine bi yurt
Sorumlu doğurup bırakmatla yurtlara göndermeyle anne olunmuyor
Benimde sadece düğünde yemeği verdiler aslında başında benimde gözüme batmıyodu sonradan kayınvalidemin davranışları konuşması düğünü de iyi sorunsuz hallettik çok da güzel yaptık diye konuşmasından dolayı aalında bu düşünceler başladıNişan - düğün toplamda 1 bilezik taktılar, düğünde yemegi verdiler ve evimize hediye tv aldılar. Geri kalanını kendi ailem ve eşimle hallettik. Bu zamana kadar da kimseye böyle kin beslemedimbeklemedikleri sürece yapmamalari sorun değil
kv ve kp in maddi durumu nedir? hiç mi birşeyin ucundan tutmadılar, illaki masraf yapmışlardır onlardaMerhaba hanımlar ben 6 aylık evliyim nişanlılık sürecimizde ne kadar masraf varsa eşim ödedi aslında biz ödedik altınlar hariç eve alıncak eşyalar benim tarafımla yarı yarıya ödencekti ve eşimin tarafı sadece yemek ve eve gelen misafir masraflarını karşıladılar kınalık gelinlik bunlarda dahileşim aldı eşim memur ve niz başka şehire geldik bu 6 ayın içerisinde iznimiz vardı ve iznimizde memleketimize gittik gelirken eşim kayınvalidemide çağıdı ve oda geldi ama eşime ne kadar tamam desemde gelmesini istemedim ve kayınvalidemede gel demedim sorun şu ki o geldiği 1 ay boyunca yaptığı herşey gözüme battı Çünkü düğün masraflarını ödemediler ve benim koltuğumda oturması dolabımdan bişey alması eşyalarıma dokunması açıkcası sinirimi bozdu eşimede belli etmemeye çalıştım ama insan gözünden bakınca anlıyor sürekli neyin var diye sordu onada diyemedim annenin her yaptığı gözüme batıyor diye sizce napmalıyım
Eşinizin bu masrafları ödeyebilmesi için kenarda parası olması gerekiyordu bu durumda kenarda parası varsa demek ki ailesi eşinizin maaşından kendilerine fazla harcama yaptırmamışlar, bu bile aslında sizin için sağladıkları bir destekne kadar masraf varsa eşim ödedi
Sizin tarafınıza dair kastettiğiniz harcamaları sadece siz mi yaptınız? Ailenizde katkıda bulundu mu yani gelip koltuklarda rahat oturabiliyorlar mı?altınlar hariç eve alıncak eşyalar benim tarafımla yarı yarıya ödencekti ve eşimin tarafı sadece yemek ve eve gelen misafir masraflarını karşıladılar kınalık gelinlik bunlarda dahileşim aldı
Sorumlu doğurup bırakmatla yurtlara göndermeyle anne olunmuyor
Sizin “eşim “aldı dediğiniz kişi onun oğlu .Merhaba hanımlar ben 6 aylık evliyim nişanlılık sürecimizde ne kadar masraf varsa eşim ödedi aslında biz ödedik altınlar hariç eve alıncak eşyalar benim tarafımla yarı yarıya ödencekti ve eşimin tarafı sadece yemek ve eve gelen misafir masraflarını karşıladılar kınalık gelinlik bunlarda dahileşim aldı eşim memur ve niz başka şehire geldik bu 6 ayın içerisinde iznimiz vardı ve iznimizde memleketimize gittik gelirken eşim kayınvalidemide çağıdı ve oda geldi ama eşime ne kadar tamam desemde gelmesini istemedim ve kayınvalidemede gel demedim sorun şu ki o geldiği 1 ay boyunca yaptığı herşey gözüme battı Çünkü düğün masraflarını ödemediler ve benim koltuğumda oturması dolabımdan bişey alması eşyalarıma dokunması açıkcası sinirimi bozdu eşimede belli etmemeye çalıştım ama insan gözünden bakınca anlıyor sürekli neyin var diye sordu onada diyemedim annenin her yaptığı gözüme batıyor diye sizce napmalıyım
İyi de bu size ne kazandıracak? Sadece kendi kendinizi yiyp bitirceksiniz.. benim kv kp de bir sey yapmadı şükür eşim yaptı kalkıp bir kere bile bu yüzden surat asmadım canımı sıkmadım iyi ki de yapmadılr ki söz hakları da yokBenimde sadece düğünde yemeği verdiler aslında başında benimde gözüme batmıyodu sonradan kayınvalidemin davranışları konuşması düğünü de iyi sorunsuz hallettik çok da güzel yaptık diye konuşmasından dolayı aalında bu düşünceler başladı
Eşiniz nemurmuş. Evlenebilecek erişkinliğe ulaştıysanız borçlarınızı da kendiniz ödeyebilirsinizBir konuda ille benim dediğim olsun diyo ve yapmazsan yok dersende kalkıp kendisi yapıyo yok dediler bi bildikleri vardır diyip oturmuyo ve o düğün masraflarını ödemesi için eşime altınları verdim öyle ödeyebildik yoksa şimdiye borç batağının içindeydik
Size ne annesi ile yaşadıkları. Bunun diyeti olarak düğün mi yapmak zorundalar. Ben aileyi savunmuyorum asla ama siz de çok fenasınızSorumlu doğurup bırakmatla yurtlara göndermeyle anne olunmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?