Kayınvalidemi evimde istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailesinin aldıklarına ailem aldı diyor kocasınınkine biz yaptık diyor. Allah eşin de hayırlısını versin ya

Yengeç sen mv olsana kız valla kazanırsın emeklileri arkasına alan kazanıyo biliyorsun

Vah vah hanıma bak kayınvalidesi oturunca gözüne batmış aynı şeyleri yaşayacaksın ve ozaman anlayacaksın ayrıca mecburmu eşya almaya yardım etmeye güvenmiyorsanız kendinize evlenmeyi görende sanırım babasinin evinden getirmiş altınları!!onlarında eşin takmadimi ayrıca dogufmus büyütmüş ben kaynananın yerinde olsam 3 günlük kızın oturup kalkması batardi (böyle düşündüğünü bilsem)

Ailesinin eşinize emek vermedigini düşünüyorsunuz sizin esiniz üstünde ne emeginiz var? Peki sizin bu düğüne, eve, masraflara katkınız oldu mu ?
1 aylık misafirlik bütüüün herseyi dört dörtlük almış olsalar bile fazla. O ayri bir konu. Orada da sınır koymak eşinizin ve sizin görevinizdi.

Hanımlar ben buraya linçlemeniz için yazmadım fikir almak için yazdım evet düşüncem yanlış ama mani olamıyorum buna mesela iyi bi fikir verebilirsiniz yada bi tavsiye
Tamam gel linçsiz konuşalım. Mesela senin ailen tam olarak ne aldı,düğün için bütçe ayırdı mı yani senin ailenin sizin evliliğiniz için kattıklarını merak ediyorum

Evet katkım oldu çalıştığım ve biraz birikimim vardı onuda eşime verdim

Valla kayınvalide dünya iyisi de olsa kayınvalide. Benim ki çok iyidir mesela. Severim de ama gelip bir ay kalsa cinlenirim.
Sizin bence biraz da o hesap olmuş. Bundan on yıl sonra da başka sebep bulursunuz. Normaldir. Gelip bir ay kalınca kimse pek hoş karşılanmaz. Bu konuda buyukler biraz düşünceli olacak. Oturacak evinde. Zaten gidip görmüşsünuz. Teklif ettiğinizde biraz zaman geçsin geliriz deseler daha iyi olurdu.

Bir de karışmasınlar ya. İyiliğine de olsa karışmasınlar. Benim ki kocaman bir yün döşek vardı onu açıp iki döşek yapalım bir ara demiştik. Kadın geldi ikizlerin 2 yaşında koca döşeği açtı, yıkadı, kuruttu, benim anneme şilte diktirdi, kendi doldurdu. Elli kere yapma dedim işte oldugum sırada bebeklerle ilgilenmesi gerekirken dinlememis acmis. Elimi bile sürmedim. Yapmasaydi. Zamanı miydi Allah aşkına evde küçük çocuklar. Yemek lazım ilgilenmek lazim, ben ise gidiyorum kadın yün işi çıkardı.

Ben de şimdi hiç istemiyorum gelmesini. WC sonrası elini yikamiuor. Her geldiğinde ikizler ishal oluyor. Eşim çağırmak istiyor. Kusura bakma ikizler hemen ishal oluyor çok huylaniyorum ellerini yikamadigi için diyorum. Birşey diyemiyor çünkü söyle bunu annene dediğimde kayinvalidem sadece mono mu dedi, demiş. Bunun cevabı bu olmamaliydi ve bu durum degismeliydi. Bir daha gelirse ve yikamazsa ellerini (psikopat gibi takip ediyor olmaktan da rahatsızlık duyuyorum ama kadın çişini yapip taharetlenip çıkıyor sadece ve bir kaç seferlik değil aliskanligi bu şekilde) bu kez ben konuşacağım dedim eşime de.

İşin kısası düğün zamani yapılan iyilikte, yapılmayan iyilikte unutulmuyor. Ama bu dertle de yaşanmaz iyiliklere odaklanmaya çalışın. Umarım kafasının dikine giden bir kayınvalide degildir. Oylesiyle dünya iyisi de olsa zor.

Not: gelinlere yaranilmaz arkadaş! dedi iki oğlan annesi kadın

Düğün salonu ,takıların çoğu, ev eşyaları hepsini eşim ödedi, zaten olmasi gerekende ailelerden beklenti olmaması. Kaynan size laf sokup durmuyosa ,siz ayıp ediyorsunuz , yetişkin insanlarız evleniyorsak çoğu ihtiyacımızı kendimiz karşılamamiz gerekir.

Çünkü ben onu bileziklerimle geri ödedim
E düğün senin düğünün ödemen gerekiyorsa ödersin. Beni linçlemeyin mani olamıyorum demişsin, düğünün kendi düğünün olduğunu kabullenerek başlayabilirsin.

İyi olmasına iyi ama benim dediğim doğru hep benim dediğim diyor bide yalan söylüyor düğünü yaptık ettik demesiyle başladı birazda bu ve eğer işi çıkmasa marta kadar kalmayıda düşünüyodu eşim anne seni ocağın başında göndeririz demesine rağmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…