Bunlar neden böyle düşünmüyor hayir onun adını koyunca nolacak? gurulanacakmi? bir isimlemi?9 ay sen taşıyorsun sen koy bence hemde canın ne istiyorsa. Allah hayırlı ugurlu etsin
Ya kocamın aklına girerseee. kocam sindirmez diye hep onun dediğini yapiyo..Yapacağın şey doğumdan sonra kocanla nüfus müdürlüğüne gidip, çocuğa kimlik çıkarttırmak. Sonuçta iş orada bitiyor.
Inanmazki yemin ister.rüya görün. rüyada anneannemin ismiyle çağırdım hep de. kesin çözüm
İsim vermiyim ☺☺☺Isimleri çok merak ettim
Tamam işte. Orda kavga çıkarıp istediğin adı yazdırırsın.Ya kocamın aklına girerseee. kocam sindirmez diye hep onun dediğini yapiyo..
Her ikisini de koymayın. Bir aileye birer tane yeter. Ayrıca eşini ikna etse de seni edemez. O sizin ortak çocuğunuz ayrıca onu dokuz ay taşıyan da sensin. Söz hakkı eşine ait değil yani.Merhabalar ilk hamileliğinin heyacanı var üstümde fakat KV kendi adı olsun istiyor. Bende rahmetli Anneannemi cok severdim onun adını istiyorum.
KV ismi güzel fakat . Herseyime karisiyor. Anneme gitsem 2.gün eşimle onun yüzünden kavga ediyoruz. Gezmeye gitsem eşime şikayet ediyor gorumcem le konuşmuyoruz gorumcem 28 yaşında eşimden 1 yaş büyük . git elini öp diyor. takılarımızı elimizden aldı ,borcu bize yükledi ..
Ben sicak bakiyodum kv adina fakat anladınız iste istemiyorum artık . Napicam o eşimi ikna eder...
Yok 'takı oldu kv dediki takiyi bana verin size birc odetmiyim kabul ettik. 8.000 tl borc cikardi. kandirdi bizi. asla dinlemem. annemde kızım bosver yüzüne gelme kv adini koy diyor . Ordan destekde yok .Sizin düğün takısız olmamış mıydı ?
Ben olsam bende koymak istemem .
Çocuğu başkasının anısını yaşatsın diye mi doğruyorsun ?
Bir de ilk çocuk isim koma hakkı direk annenin . Hoşt de gitsin .
Bakalım anneannemin adi inat oldu bende koyacağım . Anneannem benim annemden.oteydi benim için vefat etmesi beni bitirdi nur icinde yatsın ..Her ikisini de koymayın. Bir aileye birer tane yeter. Ayrıca eşini ikna etse de seni edemez. O sizin ortak çocuğunuz ayrıca onu dokuz ay taşıyan da sensin. Söz hakkı eşine ait değil yani.
O zaman ikisini de koyacaksınız çünkü kocanın eline koz vermiş olacaksın. Sen yine anneannenin adını kullanırsın.Bakalım anneannemin adi inat oldu bende koyacağım . Anneannem benim annemden.oteydi benim için vefat etmesi beni bitirdi nur icinde yatsın ..
İkisinin de adını koymayın başka isim bulun. Yok illa olacak derlersede ikisini birden koyun. Kv kendi kızına adını verseymis çok meraklıysa herseye karisiyolar. Benim kv de de şu isim güzel felan dedi amnemlerde şu olsun bu olsun felan dediler kimseyi dinlemedim kendi istediğim ismi koydum. Sonuçta çocuk sizin kararda sizin Esinizle ortak karar verinMerhabalar ilk hamileliğinin heyacanı var üstümde fakat KV kendi adı olsun istiyor. Bende rahmetli Anneannemi cok severdim onun adını istiyorum.
KV ismi güzel fakat . Herseyime karisiyor. Anneme gitsem 2.gün eşimle onun yüzünden kavga ediyoruz. Gezmeye gitsem eşime şikayet ediyor gorumcem le konuşmuyoruz gorumcem 28 yaşında eşimden 1 yaş büyük . git elini öp diyor. takılarımızı elimizden aldı ,borcu bize yükledi ..
Ben sicak bakiyodum kv adina fakat anladınız iste istemiyorum artık . Napicam o eşimi ikna eder...
Tatlım kocam anneannemin ismini kabul etti karışmıyor ,
Kaynanam istemiyor. kendi anneside vefat etmiş , Allaha rahmet eylesin ne diyim .Eşim anneni annemin ismini koyma dedi.
Altın takmam eblat ayrımı yapmam dedi e bende evlatların adını koymamış bende ayrilmiyim dedim. kizi babaannesinin adini koydu hatta. bende anneannemi istiyorum cok ısrar ederse beni yonlendirirmisiniz
Nasil tepki veriyim hersey guzel olsun ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?