- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Eşinden aldigin cevabi yeterli, niye bukadar stres yapiyon.. Kv gine konuyu acarasa, esinin benim ne koycami soyledi dersin... Ayyyy bizde de var boyle adetBen bir yildir hasret cekiyorum eşim sen cok istedin cok mutlusun.ilki sen.koy dedi 1. ismi ikimiz 2. isim Anneannemin adini istiyorum.
Ben anlamıyorum bu kayınvalidelerin benim ismimi koy ısrarlarını karnında taşıyan sensin o hak tümüyle eşin ve sana ait. Çok istiyosa kendi ismini zorla koydurmayı kızı evli mi bilmiyorum değilse evlendirsin onun çocuğuna koysun ismini ki ona bile hakkı yok. Bi de ilk heyecan ya boşver takma kimseyi he de geç sen mutluluğunu yaşaMerhabalar ilk hamileliğinin heyacanı var üstümde fakat KV kendi adı olsun istiyor. Bende rahmetli Anneannemi cok severdim onun adını istiyorum.
KV ismi güzel fakat . Herseyime karisiyor. Anneme gitsem 2.gün eşimle onun yüzünden kavga ediyoruz. Gezmeye gitsem eşime şikayet ediyor gorumcem le konuşmuyoruz gorumcem 28 yaşında eşimden 1 yaş büyük . git elini öp diyor. takılarımızı elimizden aldı ,borcu bize yükledi ..
Ben sicak bakiyodum kv adina fakat anladınız iste istemiyorum artık . Napicam o eşimi ikna eder...
Tatlım kocam anneannemin ismini kabul etti karışmıyor ,
Kaynanam istemiyor. kendi anneside vefat etmiş , Allaha rahmet eylesin ne diyim .Eşim anneni annemin ismini koyma dedi.
Altın takmam eblat ayrımı yapmam dedi e bende evlatların adını koymamış bende ayrilmiyim dedim. kizi babaannesinin adini koydu hatta. bende anneannemi istiyorum cok ısrar ederse beni yonlendirirmisiniz
Nasil tepki veriyim hersey guzel olsun ama.
Hımmm evet haklısınız ama ilk kv adı olsun diyolar ben anneannemi istedigimi deyince tmm dediler yoksa ben desemki Hic kimseyi istemiyom isimlerinr biz karar vercez desemm ohooo ilk başta annem.karşı gelir,Bence anneannenizin isminide koymayın hem herkesin adı kendinde güzel kendine özel olsun hemde kv ye laf vermeyin.
2.cocukta esiniz dedemin adı ninemin adı der begenmeseniz bile tamam demek zorunda kalrsnz.
kvde ne nıye takiyorsun ki ?Tatlım kocam anneannemin ismini kabul etti karışmıyor ,
Kaynanam istemiyor. kendi anneside vefat etmiş , Allaha rahmet eylesin ne diyim .Eşim anneni annemin ismini koyma dedi.
Altın takmam eblat ayrımı yapmam dedi e bende evlatların adını koymamış bende ayrilmiyim dedim. kizi babaannesinin adini koydu hatta. bende anneannemi istiyorum cok ısrar ederse beni yonlendirirmisiniz
Nasil tepki veriyim hersey guzel olsun ama.
Isteyen kendi dogursun koysun isminiHımmm evet haklısınız ama ilk kv adı olsun diyolar ben anneannemi istedigimi deyince tmm dediler yoksa ben desemki Hic kimseyi istemiyom isimlerinr biz karar vercez desemm ohooo ilk başta annem.karşı gelir,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?