Kayinvalidemin adını koymak istemiyorum.

Hem kv adını koy, hem ananenin adını, hem kendi istediğin ismi, hem kocanın istediği ismi, hem de bir de benim adımı koy

Sonra çocuk ÖSS de kodlama yaparken çıldırsın

Bizim bebeğimiz biz karar verelim de eşin koysun ismi kV dışında bir isim koysun heveslendir biraz. Ben ölen kişilerin isimlerinin konmasına çok karşıyım. Yaşayan kişilerin ise asla.

Ben bir yildir hasret cekiyorum eşim sen cok istedin cok mutlusun.ilki sen.koy dedi 1. ismi ikimiz 2. isim Anneannemin adini istiyorum.
Eşinden aldigin cevabi yeterli, niye bukadar stres yapiyon.. Kv gine konuyu acarasa, esinin benim ne koycami soyledi dersin... Ayyyy bizde de var boyle adet .. Ne oluyorsa koyunca.. Biz kendimiz koyduk cunku kv de kendi anneminde isimleri zor yaziliyor.. Kamu yerlerinde zor olur diye bir yandan eşim istemedi, cunku anne ismini isterken bile zorlaniyor.. Kv bile zorlaniyor soyledigi zaman.. Yusuf oglu adem, adem oglu yusuf, yusuf oglu adem,adem oglu yusuf... Yukardaki yazdigim ogul yazilisi gibi ailemde var, buyuk buyuk deden basliyor

Ben anlamıyorum bu kayınvalidelerin benim ismimi koy ısrarlarını karnında taşıyan sensin o hak tümüyle eşin ve sana ait. Çok istiyosa kendi ismini zorla koydurmayı kızı evli mi bilmiyorum değilse evlendirsin onun çocuğuna koysun ismini ki ona bile hakkı yok. Bi de ilk heyecan ya boşver takma kimseyi he de geç sen mutluluğunu yaşa

Ay valla en iyisi anasi olmayan bi koca bulmaktır onuda biz beceremedik midem bulaniyo artık kV denince kesin ve net ol Hayır koyamam de banada bi kaç kere ima ettissöy ağacının yeniden dizemem dedim saygidan koyulur dedi bende benim saygı anlayisim bu değil dedim kapandı konu simdide yarın kontrolum var esimle gidicem tutturdu bende gelicem bebeği özledim diye ay cildirmama ramak kaldi

Kocanız annesinin ismini istemiyormuş zaten neden dert ettiniz bunu kendinize?

Kaynanan istediği kadar desin nolcak, son kararı o vermeyecek ki. Boşverin.

Sizin hayatınıza da sizin yerinize karar vermesine izin vermeyin.

Bence anneannenizin isminide koymayın hem herkesin adı kendinde güzel kendine özel olsun hemde kv ye laf vermeyin.
2.cocukta esiniz dedemin adı ninemin adı der begenmeseniz bile tamam demek zorunda kalrsnz.

Bence anneannenizin isminide koymayın hem herkesin adı kendinde güzel kendine özel olsun hemde kv ye laf vermeyin.
2.cocukta esiniz dedemin adı ninemin adı der begenmeseniz bile tamam demek zorunda kalrsnz.
Hımmm evet haklısınız ama ilk kv adı olsun diyolar ben anneannemi istedigimi deyince tmm dediler yoksa ben desemki Hic kimseyi istemiyom isimlerinr biz karar vercez desemm ohooo ilk başta annem.karşı gelir,

Bir çocuğa neden birisinin ismi verilir ki?
Vefat eder anlarım da..
Çocuk sizin çocuğunuz bence açın interneti ne güzel isimler var. Mesela Allah bana da inşallah bir evlat nasip ederse ben ismini hayal dünyamda çoktan belirledim bile.

Tabiiki koyma.
Kimseyi de karıştırma.
"benim aklımda isim var, doğunca öğrenirsiniz, sürpriz"de

Esasen onun bunun adı değil de x ismi deseniz

Zira o isim anneanneniz dışında da vardır

Çocuklar ileride hoşlanmıyor sana şunun ismini koyduk bunun ismini koyduk denilmesinden kendilerini özel hissetmiyor

En iyisi annane isminden de vazgeç.buyuklerin ismi değil de farklı bir isim koycam de.

kvde ne nıye takiyorsun ki ?

istediğin ismi koy kayınvaliden zırlasın dursun senin bebegin kimsenin karışmaya hakkı yok

Sinir oldum okurken.Kendi evladın istediğin adı koyarsın.Ben kararımı verdim de konuyu kapattır.Nasıl iş bu ya.On tane cocuğum olsa bir tanesinden böyle bişey istemem.

Takıları alıp borcymu size yıkmalarına cok takildim nedense. resmen gaddarlık. ikinci gün sizi arayip afedersiniz telefonda cinganlik yapmasina ne gerek var oglu sanki onun dizinin dibindemi oturacak valla okuyunca tepem atiyor. catlasin istediniz ismi koyun

Benim kayınvalidem tam bir melekti. Biz 7 aylık evliyken de vefat etti. Kızım olacağını öğrendiğimde ben dedim eşime annenin ismi ve bir isim daha olsun diye. Eşim ilk istemedi. sonra biraz değiştirdi annesinin ismini. ilk isim kv ikinci isim benim seçtiğim isim.

Ama kayınvalidem bana o kadar iyi davrandı ki ben istedim. insanların amacı da o olmalı bence. O kadar iyi olmalıyım ki onlar istesin. Senin kv o kategoriye girmiyor anlaşılan..

Hımmm evet haklısınız ama ilk kv adı olsun diyolar ben anneannemi istedigimi deyince tmm dediler yoksa ben desemki Hic kimseyi istemiyom isimlerinr biz karar vercez desemm ohooo ilk başta annem.karşı gelir,
Isteyen kendi dogursun koysun ismini
Kv ler mi garip ben mi garibim anlamadim.
Ben ismimin aile icinde baska birinde olmasini istemem benim ismim tek olsun isterim ailede.isim konusunda herkese kapilarini kapat. Ben son 2hafta kala karar verdim oglumun ismine.o zamana kadar herkes bisey soyledi hmm guzelmis bi dusunelim bakalim dedim gecistirdim.sonra esimle karar verdik herkesede bu olcak dedik oldu bitti.
Birak kirilmak darilmak isteyen kirilsim darilsin bunun icin gonul koycaklarsa ayip ederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…