Kayinvalidemin adını koymak istemiyorum.

Çocuğumun iki adı var birini ben birini babası koydu, kimse kusura bakmasın
Ben taşıyorum karnımda kimse değil.

Kv kp kendi anne baba adını koymuştur garanti...
Yok ya bir sürü halam var ve hep annemi ezmeye çalışırlar . Ona bırakmadan kendileri koymuşlar o da babamla araları açılmasın diye hep susmuş . Ama koskoca kadın kaç yaşına gelmiş hala içinde kalmış hep söyler

Eşimle aramı açarlar diye korkması da kadınlarımızın ne kadar ezildiğini gösteriyor üzüldüm açıkçası benimki de babaannemin adı nefret ediyorum adımdan :)

Eşimle aramı açarlar diye korkması da kadınlarımızın ne kadar ezildiğini gösteriyor üzüldüm açıkçası benimki de babaannemin adı nefret ediyorum adımdan :)
Aynen eskiler çok zorluk ve eziklik görmüşler . O kadar sıkıntı yaşamış ki isimlerimizi onların koyması o zaman icin daha hafif bir sıkıntı olarak kalmış yani düşünün

Ay kahretsin ki benim adım da dedemin annesinin adı, babannem koymuş. çok da eski bir isim. bende nefret ediyorum ismimden.
Annem hala söyler istediğim adı koyamadım diye.
Küçükken hep 18 yaşına gelince ismimi değiştireceğim derdim. hey gidi.... kaldı öyle

Kimseye kulak asmamalısın çocuk senin sonuçta kimse karar veremez

anneannenizin ismini koyarsanız o kv yi daha da delirtirsiniz.bence ne kv ninkini, ne de anneannenizin ismini koyun. ben olsam ikisini de koymazdım.

Mesela ben öz kaynanamı hic görmedim sadece bir kere konusmusumdur üvey kaynanam var bana yaptiklarina inat cocuguma öz kaynanamn ismini verecem cokta mutluyum.

Çocuk sizin çocuğunuz tabiki ne isterseniz o ismi koyacaksınız ben çok sinirleniyorum böyle şeylere inşallah ilerde bana teklif edilmez hiç sakin kalamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…