Madem böyle düşünüyor eşini tatlı tatlı işlemeye devam et huyuysa huyu bi laf sokar iki sokar küser barışır Onuda görmezden gelin madem çok istiyosunuzAnneanemin ismini istiyorum .. aslında eşim annemin adını istiyor ama annesinin huyunu biliyor. benimde Anneannemin vefati ustune geldi bu.olayin buna. karar verdik . Annem cok fedakarlık yaptı bizim icin herseyimizi o aldi elimizden o tuttu. halada sımsıkı tutuyor. Kayinvalidem hep annen alsin baban alsin diye itekledi bizi. simdi kalkmış cocugun ismini istiyor..
Benim kv kp normalde hiç karışan insanlar değil ama oğlumun ismi konusunda karıştılar.
Ben de babamla birlik olup iş çevirdim, babamın vasiyeti var bu ismi koymam lazım diye koydum istediğim ismi :)
Benim kv kp normalde hiç karışan insanlar değil ama oğlumun ismi konusunda karıştılar.
Ben de babamla birlik olup iş çevirdim, babamın vasiyeti var bu ismi koymam lazım diye koydum istediğim ismi :)
Ya hiç bisekilde para yardım etmiyor, zor hamilelik geciriyorum. Annem el bebek gül bebek gibi baktı . Ama aradı ne isiniz var orda kaç gündür . sana ben bakacam bagrislar,çağrışımlar . eşimle kavga ettik. eşim hic anneci degil ama ilk hani sen bilirsin kızım 2.ye adimi koyariz dese yokkkk.
Bende bunu demek istiyorum Annem yardim eder karismaz. gunahini bile vermeyen kv karisiyor. Sanirim evli degilsinz?Neden para yardımı yapsın. Neden anneniz bakıyor size kayinvalideniz ben bakicam diye bağrışıyor? Eşinizle siz iki yetiskin bireysiniz. Çocuğunuza da bakacak gücünüz vardır herhalde o şartlarda anne baba olmayı seçmişsinizdir. Bağımsız olamazsaniz isim hakki da görürler kendilerinde her şeye karışma hakkı da.
Bende bunu demek istiyorum Annem yardim eder karismaz. gunahini bile vermeyen kv karisiyor. Sanirim evli degilsinz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?