- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle davrandım bende bu sabah bakalım nereye varacak eşim uzatıyor kardeşi muhtemelen hem bakıyor çocuklara hem üzüyorsunuz diye eşime msjlar atar biz kv ile kapatmış görünürüz ama arkada planda işler bu olay gibi geliyor bi süre.senın yerinde olsam bende özür dilemem
ama
hiç birşey olmamış gibi davranmaya devam ederim ,
çünkü çocuklarım var ortada diye düşünürüm,
Zaten bu kayınvalideleri de anlamak mümkün degil hem bakarım deyip atlıyorlar.. sonrada bunaldık daraldık bilmem ne ... kendine güvenmiiyorsanız bakmayın yaa bakmayınn.. ama olur muu onlar oğullarının gözlerinde adeta bir kahraman adetaa bi fedakar anne profili çiziyolar.. bizden de onları nazlamaması bekliyolar... cocugu bırakıp işe giden biz değilizz yaa... ( bu arada bakmak zorunda değiller kesinlikleçç ama bakıcam deyip de burnumuzdan da getirmek zprunda hiç değiller)le
ben bunları duysam zaten çoktan işi bırakmıştım duymamak gerekir çatışmaya girmek doğru değil ben çocuklarımı yanlız bakıcı ile bırakmak istemiyorum kv me bu konuda mecburum oda başta allattan çok msj verdi çalışan annenin çocuklarına çok acıyorum çalışınca boyle memnun değilsen çık gibi oğlum işe başlayınca uzaklaştı bana tavır gösterdi onu çok öne surdu ama alıştı sonra.
ya mecbur değil ama gönülsüz olmaz ya yapma yada burunundan getirme insanın belki diyorum zor geldi bırakmak istiyor soyleyemeyip boye sinirleniyor herşeye biyere kadar sabredeceğim olmazsa bende işimi bırakır bakarım çocuklarıma ne yapayım artık.
Öncelikle bebek de olsalar çorapla yatırmak sağlıksızdır. Yatırmayın öyle zaten. Ayakları üşüdü diye burun akmaz. Kapmışlardır bir yerden. Terleyip üşümüşlerdir vs..
Bu bilgiden sonra özür dilemeyin. Eşinize "sizin sesiniz geliyordu sen kalbini kırmışsan sen özür dileyeceksin" deyin.
Bebek bakımı çok bunaltan bir durum. Hastalığın verdiği durumdan huysuzlarsa daha da sıkılmış olabilir.
Hasta olmalarından kendisini sorumlu tutuyor olabilir.
Unutur çok takılmayın. Ama özür de dilemeyin..
görünürde bi tavır yok şimdilik ondan bana gelen çocukları sormak için aradım normal konuştu.
eşimle tartıştık çok kötü şimdi onunla aram açıldı zaten uzun süredir kötü aramız çocuklardan sonra sürekli boşanmayı düşünür oldum ama daha küçükler babadan mahrum etmek istemedğim için durumu kabullendim tabi her olumsuzlukta eskiler ortaya dökülüyor herşey dahada içinden çıkılmaz hale geliyor
başka seçenek yok zaten ikisinden birini tercih etmek zorundayım .çalışan gelin ve torunlarına bakan, oğlundan torunlarından kopamayan bir anne....
Çocuk bakmak meşakkatli iş hele ki bir yaştan sonra..
Çocuklar hasta olunca, belki kendini suçlu ya da sorumlu hissetti içten içe nasıl davranacağını bilemedi.
daha fazla anlamlandırmaya gerek yok bence.
Ya oturup kanaat edip, çocuklarına bakacaksın, ya da şartlar neyi gerektiriyorsa kendini o doğrultuda yumuşatacaksın.
(bunu kendim için de yazıyorum zira bende sendenim)
K KaleMetek
Eşiniz resmen eşeklik ediyor zaten..
Şimdiye kadar alttan aldıysanız tepenize binmesi normal..
Her çift her olayda eskileri açar. Çocuktan sonra daha çok kavga etmeniz de bir nebze normal Ama bu boşanmak için yeterli bir sebep değil.
Konuşarak anlaşamıyorsanız çift terapisine gidebilirsiniz..
Kv ile akşam konuşun hatta eşinizle ne konuştuğunu sorun. Kv ile arayı iyi tutun ama eşinizle bir süre konuşmayın.
başka seçenek yok zaten ikisinden birini tercih etmek zorundayım .
bu olgunlugunuz karsısında sapka cıkarıyorum nasıl bu hale geldiniz :))öyle olmak zorunda.. Kırılmayacaksın. Özür konusunu sen bilirsin ama kırılmak benim açımdan bir lüks.
Bu ve benzer durumlar yaşayacaksınız kabullenin.
Biz de anneyiz ve kimse çocuğundan bütün gün ayrı kalmak için dört nala işe gitmiyor şartlar öyle gerektiriyor, çocuğun geleceğini düşünüyorsun. ama işte herkes konuya kendi tarafından bakıyor.
herkes haklı diyorum rahatlıyorum![]()
@e
bu olgunlugunuz karsısında sapka cıkarıyorum nasıl bu hale geldiniz :))
öyle olmak zorunda.. Kırılmayacaksın. Özür konusunu sen bilirsin ama kırılmak benim açımdan bir lüks.
Bu ve benzer durumlar yaşayacaksınız kabullenin.
Biz de anneyiz ve kimse çocuğundan bütün gün ayrı kalmak için dört nala işe gitmiyor şartlar öyle gerektiriyor, çocuğun geleceğini düşünüyorsun. ama işte herkes konuya kendi tarafından bakıyor.
herkes haklı diyorum rahatlıyorum![]()
Eşin bir de çocuklarına bakıyo özür dile mi dedi, senin çocukların eşinin neyi oluyo pardon?
Az değilmiş eşin kendi anasıyla dövüşmüş sonra ana evlat arada seni harcamışlar
görünürde bi tavır yok şimdilik ondan bana gelen çocukları sormak için aradım normal konuştu.
eşimle tartıştık çok kötü şimdi onunla aram açıldı zaten uzun süredir kötü aramız çocuklardan sonra sürekli boşanmayı düşünür oldum ama daha küçükler babadan mahrum etmek istemedğim için durumu kabullendim tabi her olumsuzlukta eskiler ortaya dökülüyor herşey dahada içinden çıkılmaz hale geliyor
hahahaaa :) valla güldürdünüz beni bir şarkı vardı ya 'nasıl delirdim?'..
evlendim diyelim ve bir aydınlanma geldi banaeşim ailesine çok bağlı. İlk zamanlar canım cicim tabii, çocuk olduktan sonra dengeler değişmeye başladı.
Çalışmaya başladıktan sonra ise hepten şaştı.
Nereye kadar çalışırım garantisi yok. Allah bütün 'anne'lere kolaylık versin.
Eşin bir de çocuklarına bakıyo özür dile mi dedi, senin çocukların eşinin neyi oluyo pardon?
Az değilmiş eşin kendi anasıyla dövüşmüş sonra ana evlat arada seni harcamışlar
Mantıklı :)
Sanki anneleri cocugunu bırakıp işe gidiyo... sanki anneleri lohusalık yasıyo... sanki onca sıkıntıyı anneleri yasıyo sanıyorlar.. benimki cocuk bakım mevzsundan sonra annesine bi düştü bi düştü sormayın.. o düştükce ben annesinden soguyorum resmen.. anneside nazlanmalarr falan. bilmiyorum sanki, hersey gözüme gözüme batıyo. ( şimdi annesi tabi sevecekler cıkar falan mevzu o değil şimdiden söylim ayrı bi durum bu)