Kayınvalidemin Anneme Davranışı :(

Canım bu kadar üzme kendini burda art niyet göremedim. Haklısın kötü zor bir durum yaşanmış ama konuşarak çözersin bu olayı üzme bebişini

bence sakin olun art niyetli bir durum yok ortada kv niz aslında iyi birşey yapmak istemiş bence bunu uzatıp ne kendinizi ne eşinizi ne de kv yıpratmayın YAZIK.Belki zamanlama yanlış olabilir bişey diyemem ama sizde tam ne konuştuklarını bilemezsiniz belliki anneniz bazı şeyleride yansıtmış olabilir bilmeden onada bişey diyemem.Neticede kötü bir durum yok yanlış anlama var sadece bunları dert ederek yavrunuzu üzmeyin DERİM.SEVGİLER

Cahilce ama tamamen iyi niyetle yapılmış bir davranış bence..
Onu en iyi siz tanıyorsunuz.
Sizi ya da annenizi aşağılamak gibi hareketleri olsaydı daha önce de böyle böyle yapmıştı derdiniz..
Büyütmeyin kayınvalidenizi de bu cahilliği yüzünden kırmayın daha fazla..
Herşeyden önce çocuğunuzu düşünün.
Sağlıkla doğurun inşallah evladınızı..

Kötü niyet yok ama yersiz ve zamansız.
Dünürlerin birbirine yardım ettiğini hiç görmedim duymadım oyüzden abez geldi.

Klu orta eline sıkıştırması hepten yol yordam bilmemizlik. Tabi bunlar benim düşüncelerim yani kafamda canlandırdığımda korkunçtu.

Lütfen üzülme bebeğini düşün.

Sen de haklisin canim, yapilma bicimi kotu olmus ama kendini uzme diye soyledim, belli ki kotu niyetle, asagilamak icin yapmamis ama dusunmemis, bodoslama davranmis.

benim annem abimin kayınvalıdesine arada hedıye alıyor
cıdden durumları yok
para verse kabul etmeyecegı ıcın etekı bluzdu vs alıyor kadına

kaynanaız kotu nıyetlı degıl

hiç tepki vermedi, birşey demedi
kusura bakma falan da demedi. k.validem anlatılanları kendi kafasında yorumladığı çok ilginç versiyonlarla değerlendirir ve öyle anlatır etrafa.

her zaman kullandığı bir laf vardır, bu tarz durumlarda olduğunu sandığı insanlar için çok zavallılar falan gibi tabirler kullanır
annem hakkında da akrabalara bu tarz konuşmasından korkuyorum açıkçası.

evet babamızın lüzumsuz bir insan olmasından dolayı çok zorluklar çekerek kendi tırnaklarımızla kazıyarak ablamda bende annemde biryerlere geldik ama asla zor durumlara düşmedik Allaha şükür. Şimdi gözünde çok zavallılar yalnız yaşıyor kadın durumuna düştük

evet yine bozulurdum açıkçası. çünkü annem gerçekten zor durumda olsaydı k.validemden önce ben ve ablam varız annemin ihtiyaçlarını herşekilde karşılayabilecek durumdayız çok şükür. ortada zor zaman olsa bir nebze anlarım ama ortada durum bile yoktu. geçmişten, seneler önce geçmişte yaşananların paylaşılmasından etkilenip böyle birşey yapmasına bozuldum diyebilirim

sadeece ince düşünememiş kayınvalideniz kendince iyilik yapmak istemiş ama sizibn kırılacağınızı hesap edememiş bence art niyetli değil.belki annenizde sıkıntılı durumu var sizlere iyi yansıtıyor gidip şartlarını gördünüzmü belki gerçekten zor durumda size söylemiyor.

tabiki gördük ve biliyoruz. annemiz bizim o. yakın zamanda ben yanına gidip geldim böyle bir durumun zerresi bile yok.
ev kendinin faturalarını biz ödüyoruz. artı her ay düzenli maaş geçiyor eline

bence eğer kayınvalidenizin huyunu biliyorsanız annenizi uyarsaydınız anlatmasaydı keşke .kayınvalidenizede sorun annemin maddi bir sıkıntısı yok size bizim bilgimiz olmayan bir şey mi anlattı diye?ayrıca maaşı var kirası yok bilmediğim bir sıkıntısını mı söyledi size diyin?

bence eğer kayınvalidenizin huyunu biliyorsanız annenizi uyarsaydınız anlatmasaydı keşke .kayınvalidenizede sorun annemin maddi bir sıkıntısı yok size bizim bilgimiz olmayan bir şey mi anlattı diye?

açıkçası evlendiğimizden bu yana ilk defa bu kadar yanyana oldular. böyle birşey olacağını kayınvalidemin geçmişte yaşananları böyle değerlendireceği falan aklıma gelseydi kesinlikle uyarırdım annemi.

kayınvalidemde geçmişinde zor zamanlar yaşamış. k.pederimde kendi babamda benzer kafada insanlar. dertler benzeyince dertleşiyorlar, iyi bari kafaları uydu falan diye sevinmiştim, bende bişey dememiştim

Okurken ben bile sinirlendim

Ben kv nin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama patavatsız ve densiz. Bu yaşa gelmiş hala nasıl davranılacağını öğrenememiş. Kızının yanında annesine para vermeye çalışıyor, nedir bu ya, kadını düşkün durumuna sokmuş resmen. Bir de köür falan iyice zırvalamış. Ne salak bir kadın bu kv.

Ben de okurken sinir oldum, densiz, hadsiz kadın.

bence si zkayınvalidenize anne bu davranışına çok üzüldüm annem evi var geliri var bizim bildiğimiz bir sıkıntısı yok geçmişti olmuştu ama artık yok diyin ve ona farklı bir şeymi anlattığını sorun böylelikle artık böyle bir durum olmadığını söylemişte olursunuz vede bir şey dersede eskidendi artık yok der yine hem onu hem kendinizi rahatlatırsınız.

Bence moralini bozma bukadar her insan senin benim gibi ince fikirli düşünceli olamıyor..
İyi niyetli bir yaklaşım ama zamansız ve pervasız bir yaklaşım büyütmeye gerek yok bebeğine yazık üzme kendini. Zaten kayınvalidene belirtmişsin durumu. Sıkma canını zamanla herşey yoluna girer

Hayır hadi bi densizlik yaptın iyi niyetli ya da kötü niyetli verdin parayı ama gerek yok dedikçe ısrar etmekte neyin nesiIsrar eden insanların ağzına kürekle, ellerine tarakla vurasın geliyor, ve bence ne olursa olsun ısrar etmek çok büyük bir terbiyesizlik

kötü niyetle yapılmadığı aşikar kadın yanlış anlamış ve diretmiş amacı kötü olsaydı para vermekten ziyade annenizin sizde kaldığı bir ayı rezil ederdi diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…