Kayınvalidemin Anneme Davranışı :(

Kayınvalideni en iyi sen tanırsın tabi, bazı insanlar meraklı boş boğaz olurlar.
Mesela benm kayınvalidem de öyle, görmek istediği gibi görür, olmayan bir şeyi var gibi görme kabiliyeti çok yüksektir.
Seninki de öyle bir şey sanırım.
Çok takıma, düşündüğün gibi bir şey olursa , o yakın akrabalarla bir araya gelince annenin ne kadar iyi olduğundan laf arasında bahsedersin olur biter.

Kv niz kendince iyi bir şey yapmaya çalışmış ama çok büyük düşüncesizlik tabii ..
Ben de olsam çok içerler, çok üzülürdüm ..
Eşinize gelince belki sizin yanınızda uyarmak istememiştir .

Sakin kafa ile eşiniz le konusun bu konuyu bence. hangi konudan dolayı rahatsız olduğunuzu belirtin o halde.
eğer dediğiniz şekilde bir niyeti varsa durum değişir tabiki

Üzülmeniz çok normal ama anneniz kayınvalidenize ne anlatmış öğrenmelisiniz belki size söyleyemiyordur. Bu nokta bana her şeyden önemli geldi.

Bence kv iyilik yapmış istemiş ama zamanlama yanlış olmuş

Ayrıca belki size anlatmadığı sorunları olabilir kv anlatmıştır o da kendince bişey yapmaya çalışmıştır

bence eşinizle konuşun bu konunun sizi üzdüğünü söyleyin o da annesini usulünce uyarsın.

birde kayınvalıdenızın o ankı tavrı da önemlı iyi niyetli mi, yoksa bilerek aşağılayıcı tavırlamı yaptı...eğer ikincisi ise üzücü ama birinci ise yani iyi niyetle ve safiyane yapmış olabilir üzülmeyn bence.

ayrıca yukarıdakı uyeye katılıyorum annenizin ne anlattıgı da öenmlı.

neden kömür alır demiş mesela kayınvalıde.

ben açıkçası kv nizin iyi niyetli hareket ettiğini düşünüyorum.

çok art niyet göremedim sadece patavatsızca ve yanlış zamanda vermiş. seni kenara çekip kızım ben böle bi yardımda bulunak istiyorum sen ver istersen diyebilirdi veya annene yalnız bi zamanda verebilirdi ama bence kötü niyetten değil bu kadar bütün gece ağlayacak bi durumda göremedim yani

Kötü niyetli yapmamış gibi tabi ama düşüncesiz davranmış sizde hassas bir dönemdesiniz böyle tepki vermeniz normal üzmeyin kendinizi..

Bence kayınvaildeniz çok iyi ve mehametli bir insan. Evet sizin kızı olarak ağrınıza gitmesi çok normal ama dertleşirken kimbilir anneniz kayınvaildenize neler anlattı ki, kadıncagızda elinden geleni yapmaya çalışmış.

Eşiniz annesini uyarsın, senin iyi niyetinden şüphemiz yok ama bu şekilde pek uygun olmadı vs diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…