Arkadaşlarla gitmesi ile ilgili yorum yapamayacağım.
Sadece keşke eşiniz destek olsaydı keşke gece size, cidden çok zor olmuştur ove çok yorulmuşsunuzdur.
Saygısızlık yaptıgım kısım neresi acaba ?Çok abartıyorsunuz. Davet edilmişler ! Madem o kadar saygıda kusur etmeyen bir gelinsiniz o esnada da da saygılı olmalıydinız. Kayınvalideyı öyle dış kapının dış mandalı gibi düşünüp çocuğunuza bakıcılık yapmalarını beklememeliydiniz. Belki kadın nezaketen torunumla ilgilenirim dedi.Baktı siz tamamen rahat kadının üstüne attınız o da sinir olmuş size tepki göstermiş olabilir.Burda durumu sizin anlattığınızla biliyoruz.Birde kayınvalide sizi nasıl anlatacakti.
Kadının çorbacıya gelmesi ne kadar abartılmış suç sanki. SENİN kocan onun yabancısı değil doğurduğu oğlu. Canı isterse tabiki de gelir.Doğum yaparken bebeği kendine doğurur insan sen kayinvalideni zorunlu tutuyorsun.Anneler yaşlı insanları bebek bakıcısı yada para finansoru olarak görüyor.olmayinca da bir sürü laf söylüyor.
ben evde eşi ile konuşmuş kv nin haberi yok gibi okudum
Şuan eşinizin bu konu hakkındaki yorumu ne ?
Kiz sen ne akilli kadinsinbravo valla
Aynen bunu yapmali konu sahibi
Buradakilere de pek sasirdim,%90inin cocuguna ya anasi ya kaynanasi bakiyor ama bu konuya gelmis diyorlar ki aaaa mecbur degildi cocugu kendinize dogurun
Tabii 5-6 saat emanet edince sorun,omur boyu baktirinca harika yontem
Canim zaten birkac saatlik bir olay. Yani sanki sen yeniden hamileyim,bu cocuga kim bakacak diye sormussun gibi millet tepki veriyor anlayamadim ben.Şu laf ne kadar moda olmuş ya 'beklenti içine girmeyin' insanlıktan çıkalım dimi robot olalım birbirimize
Ve anlatamadığım kısım ben kızımı götürmüyordum peşinde koşmak istemediğim için, bana getirmemi söyleyen bakacağım diyen kendisi
Olmuştür demiştir sonrada bir şekilde vazgeçmiştir neden bukadar sinir ve kızgınlık duyuyorsun.Çorbacıya gitmis ne olmuş sanki koca insan sırtında mı götürdün sanki corbacıya.Ben kızımı götürmüyordum bana getir biz bakacağız diyen kendisi. Bunu kabul etmek mi bebeği ona doğurmak oluyor ? Bir kere bakacak diye . Bakmak zorunda olmasın bakmasın bana o zaman getir bakacağım demesin ..
Şu laf ne kadar moda olmuş ya 'beklenti içine girmeyin' insanlıktan çıkalım dimi robot olalım birbirimize
Ve anlatamadığım kısım ben kızımı götürmüyordum peşinde koşmak istemediğim için, bana getirmemi söyleyen bakacağım diyen kendisi
Sizde sırf acik arayacagim diye yorum yapmış gibisiniz.Babaannelik sadece agudu bugudu diyip sevme eylemi degildir.tabikide yeri geldginde bakacak.bunun adi bakicilik degil torunu ile ilgilenmektir.Kauinvalideyi bakıcı niyetine götürmüş gibisiniz.
Şık olmak için hamile halinizle topuklu giymeseydiniz iyi olurdu.
Ha arkadaş ortamına girmesine de ayrı şaşırdım. Gereksiz bir hareket olmuş.
Oysa gayet net anlatmissiniz. Annenizin neden dugune cagirilmadigi sorulmus, kvnizin de 10 yildir dugun sahibini tanidigini soyleyen olmus. Alakasiz. Kimse su sekilde dusunmuyor,mesela ben 33 yasindayim. 10 yillik arkadasim muhtemelen is yerinden arkadasimdir. Samimiyizdir. Esimi sonradan tanimistir,dolayisiyla benim is arkadasimin kv ile yakinen tanisiyor olmasi soz konusu degildir. Annemi de tanimiyor olabilir ki zaten dugun yemekli. Yemekli dugunlerde davetiyeler aksi belirtilmedikce 2 yetiskin icindir. Siz dugun sahibiyle olan samimiyetinize istinaden malum kucuk cocugunuz var, nasil geleceginizi onceden konusmussunuzdur. Siz kvnizi kendinize yardimci olarak getireceginizi soylediginiz icin kvnize davetiye verilmis. Bakici olarak gelecegi aylar oncesinden belli yani. Ki siz gece corbacisina kadar kvniz ile konusmus anlasmissiniz. Bunlari tahmin etmek icin uber beyin gerekmiyor, niye kimse anlayamadi sasirdim ben
Dün gecelere akma günüymüş (!)Eşim bir kere kızımı alıp annesinin kucağına verdi biz dans ettik . Sonra bir baktım tanımadığım biriyle çocuk .
Başkası istemiş vermiş seviyor diye. Öyle olunca ben yine yanında gitmek zorunda kalıyorum benim çocuğum hareketli tanımayan insan onu kontrol edemeyebilir kv bunu düşünemeyecek insan da degil aslında ama nedense dün hiç bir şey düşünemedi
Oysa gayet net anlatmissiniz. Annenizin neden dugune cagirilmadigi sorulmus, kvnizin de 10 yildir dugun sahibini tanidigini soyleyen olmus. Alakasiz. Kimse su sekilde dusunmuyor,mesela ben 33 yasindayim. 10 yillik arkadasim muhtemelen is yerinden arkadasimdir. Samimiyizdir. Esimi sonradan tanimistir,dolayisiyla benim is arkadasimin kv ile yakinen tanisiyor olmasi soz konusu degildir. Annemi de tanimiyor olabilir ki zaten dugun yemekli. Yemekli dugunlerde davetiyeler aksi belirtilmedikce 2 yetiskin icindir. Siz dugun sahibiyle olan samimiyetinize istinaden malum kucuk cocugunuz var, nasil geleceginizi onceden konusmussunuzdur. Siz kvnizi kendinize yardimci olarak getireceginizi soylediginiz icin kvnize davetiye verilmis. Bakici olarak gelecegi aylar oncesinden belli yani. Ki siz gece corbacisina kadar kvniz ile konusmus anlasmissiniz. Bunlari tahmin etmek icin uber beyin gerekmiyor, niye kimse anlayamadi sasirdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?