Kayınvalidemin arkadaşlarımla çorbacı keyfi

Arkadaşlarla gitmesi ile ilgili yorum yapamayacağım.
Sadece keşke eşiniz destek olsaydı keşke gece size, cidden çok zor olmuştur ove çok yorulmuşsunuzdur.

Eşim bir kere kızımı alıp annesinin kucağına verdi biz dans ettik . Sonra bir baktım tanımadığım biriyle çocuk .
Başkası istemiş vermiş seviyor diye. Öyle olunca ben yine yanında gitmek zorunda kalıyorum benim çocuğum hareketli tanımayan insan onu kontrol edemeyebilir kv bunu düşünemeyecek insan da degil aslında ama nedense dün hiç bir şey düşünemedi

Saygısızlık yaptıgım kısım neresi acaba ?

Ben kızımı dügüne götürmüyordum önce eşime telefon açtı getirsin ben bakarım dedi. Sonra birlikteyken bana dedi biz bakarız getir sen . Getirmeyeceğim elbise bile almadım dedim o kadar net kızımın gelmeyeceği . Gelsin dedi gittim aldım götürdüm planım onun lafıyla değişti.

Tamamen ona bırakıp onu daraltacak bir durum yoktu ki bakmadı bile diyorum siz çok bakınca sinir olmuştur diyorsunuz

Ben kızımı götürmüyordum bana getir biz bakacağız diyen kendisi. Bunu kabul etmek mi bebeği ona doğurmak oluyor ? Bir kere bakacak diye . Bakmak zorunda olmasın bakmasın bana o zaman getir bakacağım demesin ..

Şuan eşinizin bu konu hakkındaki yorumu ne ?

Şu laf ne kadar moda olmuş ya 'beklenti içine girmeyin' insanlıktan çıkalım dimi robot olalım birbirimize
Ve anlatamadığım kısım ben kızımı götürmüyordum peşinde koşmak istemediğim için, bana getirmemi söyleyen bakacağım diyen kendisi

Canim zaten birkac saatlik bir olay. Yani sanki sen yeniden hamileyim,bu cocuga kim bakacak diye sormussun gibi millet tepki veriyor anlayamadim ben.

Olmuştür demiştir sonrada bir şekilde vazgeçmiştir neden bukadar sinir ve kızgınlık duyuyorsun.Çorbacıya gitmis ne olmuş sanki koca insan sırtında mı götürdün sanki corbacıya.

İlk gorusmenizde bunu aynen söylüyorsun. Cok pisman oldum kizimi goturdugume, düğün burnumdan geldi. 2 dk oturup birsey bile yiyemedim hamile halimle pesinde koştum durdum. Bir daha tövbe artık asla yanımda goturmem. Bari siz eglenebildiniz mi anneciğim?

Kayinvalide biraz yardimci olabilirdi tabii ama siz dugunun butun eglencesini kendinize, cocuk bakma isini dugunun bir baska davetlisine paylaştırmak istemişsiniz elinizde patlamis. Kendi elinde davetiyesi olan bir kadin icin siz "gelsinler cocuk bakar" diye dusunurseniz boyle olur.

Kayinvalidenin cocuk bakmaya gelmedigi bastan asikar dgil mi? Niyeti cocuk bakmak olsa siz de cocuk da daha rahat etsin diye dugune gelmez cocuk bakardi.

Damadin babasi da corbaciya gelmedi mi? O da mi sizle yasitti? Evden cikmadan konusulmus ama kadin cani gonulden ben torunumla eve gelirim siz gider eglenirsiniz dedi mi? Yoksa siz kadina boyle boyle yapariz dediniz mecburen tamam mi dedi?

Ben olsam gelinime daha cok yardimci olurdum kayinvalide hakli demiyorum yanlis anlamayin. Ama yapmak zorunda miydi? Degildi bence. Hamile halinizle ve kucuk cocukla sizin dugun sonrasi corbaciya gitmeniz cok mu gerekliydi? Elbet gidebilirsiniz hamile kadin evde otursun zihniyetinde degilim kendim hamileyken hem okula devam ettim hem ise gittim hem gezdim oraya cekmeyin ama keyif icin yaptiginiz bir seyde kimse size destek olmak zorunda degil ki.
Yok hasta olur hastaneye gidersiniz kv o zaman 22 aylik cocuga bakmazsa cok ayip eder. Ama siz gezin diye bakmak zorunda mi? Bence degil.

Keske bastan "cok yakinlarimizin dugunu bu mutlu gunlerinde biz de yanlarinda olmak ve eglenmek isteriz. Cocukla zor olacak size cocugu birakip biz gidelim" deseydiniz onlara sormadan plan yapmak yerine

Kauinvalideyi bakıcı niyetine götürmüş gibisiniz.
Şık olmak için hamile halinizle topuklu giymeseydiniz iyi olurdu.

Ha arkadaş ortamına girmesine de ayrı şaşırdım. Gereksiz bir hareket olmuş.
Sizde sırf acik arayacagim diye yorum yapmış gibisiniz.Babaannelik sadece agudu bugudu diyip sevme eylemi degildir.tabikide yeri geldginde bakacak.bunun adi bakicilik degil torunu ile ilgilenmektir.

Arkadaşlarınızın yanına çorbacıda diye yamanması hoş olmamış.
Onun dışında bakmak zorunda değil kadın... bu beklenti hep hayal kırıklığı getiriyor maalesef.

Bir de siz ayağınızda topuklu, hamile halinizle dolaşırken kayınvalideye değil eşinize sorun neredeydi diye...
chiLL

O mesajları görmemişim
Tek tek bütün detayları yazınca da konu uzun ve sıkıcı oluyor diye yazmak istememiştim

babaannelere ve anaannelere bakıcılık görevini yüklemeyin efendim, eşiniz neredeydi siz hamile halinizle küçük çocuğunuzun peşinden koştururken?

Dün gecelere akma günüymüş (!)

Valla konu kv olunca ben artik hic birseye sasirmaz oldum tam beklenecek bi atak

O mesajları görmemişim
Tek tek bütün detayları yazınca da konu uzun ve sıkıcı oluyor diye yazmak istememiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…