kayınvalidemin bayramın ilk günü takıntısı...

zoryasamak;

Kocamızı başımızda bi nevi bekçimiz, çobanımız gibi görürsek daha çok, bu tür kız ailelerinin 2. sınıf görüldüğü olaylarla karşılaşırız.

Başımızda değil de yanımızda olsalar?

Son düzenleme:

**Kadınlar Kulubüne Yakışmayan Üslup**

Son düzenleyen: Moderatör:

anlatamadığım da bu zaten biz bu adamlarla onların ve ailelerinin gönüllerini hoş etmek için mi evleniyoruz. kimse kimseden daha önemli yada daha üstün değil. anlamadığım şey bu...

saraykedisi arkadaşım benim ortamı gerdiğim yok sadece en doğal hakkım olan bana yazılanlara cevap veriyorum. arkadaşın ne kadar zor bir hayatı olduğu rumuzundan belli zaten burda deşarj oluyo sanırım. ona buna sallayarak. kaldı ki benim açtığım konu yardım isteyen bir konu değil ki yok efendim ertesi gün gidiliverirmiş nolurmuş bundan evlilikler yürümüyomuş.25 yaşında evliliğin kitabını yazmış arkadaş..

düşüncelerinizi çok güzel aktarmışsınız malesef bu devirde hala aman canım nolucak gidiverirsin yapıverirsin diyerek evlilik yürüten insanlar var. gerçekten anlamıyorum...

Allah Allah saçmalığa bak ya onunkı anne onun anası doğrumuş ben elma dalında mı büyümüşüm
onun istemeye hakkı olduug kadar benım annemınde ılk gun gormeye hakkı var neden hep kayınvalideye gidilir
çunku erkek tarafı cunku evınden cıkmıssın vs vs o adamda cıkmsı evınden ıkı kısı bi ev kurmus
allah ındınde bile insanlar eşittir kımse kımseden üstünde değildir ama insanlar için öle değil
erkek kral erkek şöle erkek böle hıcbır farkı yok hıcbır farkı ılk gun herkes ailesini görmek ısteyebılır
benımde var kayınvalıdem bir bayramm kayınvalideme gideriz bir bayram anneme ne bırısı surat yapar
ne söylenır ne huysuzluk cıkarırı oğlunun cocugunun kızının mutlulugunu ısteyen her anne baba
orta yolu bulmaya calsıır dıretmeye dğeil her akıllı anne baba orta yol bulur allah herkese akıllı mantıklı
büyük nasib eylesin ne diyimm sizinde böyle düşünmenız cok ama cok hatta acaip saçma

basını eğip tamam efendım diyecek gelın istiyosalarmış gidip öylesını alsalarmış
ben haklarımı biliyorum annemı babamı sonuna kadarda savunurumm basıma vurup ekmegımı de agzımdan alamzlar
kocamda adamlıgını bılsın kendı ailesinini kuralını kendı koysun anası babası koymasın
erkeklik sadece yatağa girince yapılmaz heryerde eşinin arkasında olcaksın
annenın babanında ynaında eşini tanımıomus gibi baskalarının bişi sölemesine kırmaısna izin vermıceksınn
eşinini hakalrını savunucaksın bu islamiyette dahil böyledir.

Son düzenleme:

şu kırmızı yazılar ne saçma benm anamda beni doğurmuş erkek doğurunca 1. sınıf a kalite süper anamı oluyo yani birde siz el oldunuz nedemek anlamadım

Son düzenleme:
şu kırmızı yazılar ne saçma benm anamda beni doğurmuş erkek doğurunca 1. sınıf a kalite süper anamı oluyo yani birde siz el oldunuz nedemek anlamadım

ahhh ahhh sabahtan beri bu ikisiyle uğraşıyorum değişik bir düşünce tarzları var. Evlilikte mutluluğun formülünü bulmuş arkadaşlar...

Valla her iki tarafada eşit yaklaşılmalı...
Ama nedense kayınvalide ve kayınpederler öncelikle hep onlara gidilsin ve daha çok vakit ayırılsın istiyorlar...

Böyle bir adaletsizlik genelde yaşanıyor...

Aslında saçma ama malesef böyle..

Bizde bayramın ilk günü kayınvalidemlerle kahvaltı eder yemeği yeriz...

Sonra akşam üstü annemlere gideriz..

Ama bizim farklı biz altlı üstlü oturuyoruz..

dolayısıyla illaki öncelik onlarda oluyor..

:26:

konu tamamen dagıldı ve cırkınlestı.yorum yazan arkadaslar hakkında bu ıkısı dıye bahsedılmesı cok kotu

millet ne kadar da başka yere çekme meraklısı ya ne halleri varsa görsünler bize ne ya illlaki sizin gibimi düşünmek zorundayız sizin gibi düşünenlere evet canım böyle canım bizim gibi düşünenlere bunlar şunlar Allah eşinize sabır versin ne diyim siz ne tarafa çekmek istiyosanız çekin benim için konu kapatılmıştır ne haliniz varsa görün

bu ikisi???
diğeri ben mi oluyorum??

bu nasıl bir tarz??

ben sadece azarlamanızdan duyduğum rahatsızlığı getirdim..

benim annem de zoryaşamak'ın annesi gibi söyler dedim sadece.. ayrıca bir şekilde ilk güne sığdırırız her iki tarafı da diye örnekler verdim..

ayrıca zoryaşamak gibi düşünsem bile, bu, size bizi azarlama hakkını vermez..

canım sende hoş görümlu ol bayramın ilk gününde hayatı kendine sıkıntı etme eşinle konuş tatlı bir dilde anlat bence daha iyi olur

Biz bayram tatiline salı gününden itibaren çıkıyoruz. Ve bayramın 3. günü geleceğiz kaynanamın yanına.

ama hakkını yemem.Senin annen uzakta istediğin zaman gidin.Bayramları isterseniz hep orda geçirin der.

Dünde eşim babasıyla konuştu.Gideceğiz dedi.O da iyi güzel buraya herzaman gelirsiniz.Hayırlı yolculuklar dedi.

O konuda çok anlayışlı.

Ama senin kayınvaliden ön planda olmak istiyor.Kız annesini düşünmüor

valla canım benim kaynanana hiiiiççç cevap verme ama bildiğindende şaşma.gidebiliyorsan hep birinci gün git sen osuratınımı asacak çamaşırmı asacak ne yaparsa yapsın.

Ah bu kaynanalar
bizde her bayram sabah kahvaltıdan sonra eşimin ailesine gideriz bayramlaşırız
sonra da benim aileme gideriz
ama eşim çok iyidir asla senin ailen benim ailem demez,
eşimin ailesi bizim eve yakın olduğu için ilk onlara gideriz
ama benim kaynana da hep şunu yapar,şimdi tek kaynanam olsa neyse ama kayınpeder var evde bekar kaynım var görümcem var
biz bayramlaşmaya gidiyoruz ya ee biliyorsunuz işte her zamanki gibi ordan kalkınca benim aileme gidecez
tam böyle kalkacağımızı anlar ben çantaları felan toparlarken
başlar hemen eşime ; eee oğlum dayıngile gitsek onlar yarın evde olmazlar eee teyzengile gitsek
bunu her bayram yapıyor
allah var eşim bana laf bırakmaz
anne biz eşimin ailesine gideceğiz onun kardeşleri bayramın ilk günü orda buluşuyorlar der ve gideriz.
(benim kardelerim evli her zaman görüşemeyiz hep bayramın ilk günü öğleden sonra annemgilde buluşuruz)
ama kaç yıldır kaynanam pes etmedi inatla bunu yapar durur
yahu kadın kocan var bekar oğlun var kızın var gidin nereye giderseniz gidin niye biz seni gezdirmek zorundayız ki anlam vermiyom

Son düzenleme:
buton yok böyle beğeneyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…