Selam arkadaşlar aslında şimdilik büyük bir dert değil ama eşimi de beni de bugün epey etkiledi. Kayınvalidem 4 aydır yanımda kalıyor kendisi oldukça yaşlı ve rahatsız olduğu için ve yanıma gelmeden öncede yemek, çamaşır vs. işleri ile ben ilgilendiğim için yanımızda kalmasını daha uygun bulduk ve 4 aydır aynı evdeyiz. Kayınvalidemle bu zamana kadar hiç sorunum olmadı ama eşim eltim ve görümcemle görüşmediği için haliyle onlarda sık gelemiyorlar. K.validemde bu yüzden aradan biraz zaman geçip onları özleyince bize surat asıyor. Bugün evde değildim onun için yemek hazırlayıp çıktım sonrada eşime haber verdim annene söyle yemeği ocağın üstünde diye. Kayınvalidemde eltimin geleceğini ve ona yemek getireceğini söylemiş, eşimde ben evde yokken eltimin gelmesini istemediği için gerek yok gelmesin, masumum sana yemek hazırlamış demiş. Daha sonra ben eve geldim kv. köpürüyor eşime ne hakaretler ediyor. Akşam eşim gelince gönlünü almak istedi odasına gitti ve eşime benim kaynım eve geldiğinde onunla ilgilenmediğimi, eltimin gönderdiği kompostoyu döktüğümü falan şikayet etmiş. Olayın benimle ilgisi yokken direkt benim üzerime dönmüş, eşim ikinci kez yanına gittiğinde bu defa ne dedi bilmiyorum, eşim morali bozuk bir şekilde geldi ve benimle hiç konuşmadan gitti yattı. İnanın arkadaşlar ben bugüne kadar kv.min kalbini hiç kırmadım ama onun başkalrı için bizim kalbimizi kırıp huzurumuzu bozmasına çok üzülüyorum. Ona nasıl davranacağımı bilmiyorum. 3.şahıslar için bize kapris yapıyor, hakaret ediyor, yemek yemiyor. Yaşlı psikolojisiyle uğraşmak ne kadar zormuş.