- 1 Haziran 2023
- 283
- 281
- 23
- Konu Sahibi Sonya Blade
-
Esiniz ne diyor bu durumaMerhabalar şu an içinde bulunduğum saçma durum yüzünden yazıyorum.Dışardan farklı bir bakış açısı olması için .2 yıllık evliyim.Kayınvalidem bizi tatile davet etti .Farklı şehirlerden gelip Muğla'da buluştuk.Kaldığımız yer apart tarzı, bir yatak odası var.Bir de Amerikan mutfak tarzı bir salon.Kayınvalidem , görümcem, eşimin abisi ile birlikte kalıyoruz bir haftadır.Bizi davet etmesine rağmen yatak odasında bizi yatırmadı eşimle.Yatak odasında ben görümcemle kaldım 3 gecedir.Onlar da salonda yattı .Anne ve 2 oğlu .Bu zamana kadar normal karşıladım eşim de sorun etmedi tatildeyiz falan diye.Bu gece görümcemin tatil sebebiyle mide bağırsak problemleri ortaya çıktı.Bu yüzden kızının yanında yatmak istedi.Eşyalarımı toplayıp salona geldim ben de.Yani şu an 3 ayrı yatak var salonda.Birinde kaynım, birinde eşim, ortadaki yatakta da ben varım.Kayınvalidem görümceme çok düşkün.2 oğlu var ama 22 yaşındaki kızının dediği oluyo her zaman.Abileri de alışmış artık sorun yapmıyorlar.Ne zaman bir araya gelsek aynı yani.Kayınvalide bana kızım bile demez çoğu zaman.Görümcem kıskandığı için.Asıl konuya geleyim.Bu şekilde bir muamele görmek normal mi sizce , kaynımla aynı odada yatırması falan .Siz olsanız ne yapardınız , yorumlarınızı bekliyorum.
Hem eşinizle ayrı yatmissiniz.Hemde kayninizla aynı ortamda uyumussunuz pes.Neden onlarla tatile gittiniz ki ? 2 odalı yer neden tutmadiniz ?Merhabalar şu an içinde bulunduğum saçma durum yüzünden yazıyorum.Dışardan farklı bir bakış açısı olması için .2 yıllık evliyim.Kayınvalidem bizi tatile davet etti .Farklı şehirlerden gelip Muğla'da buluştuk.Kaldığımız yer apart tarzı, bir yatak odası var.Bir de Amerikan mutfak tarzı bir salon.Kayınvalidem , görümcem, eşimin abisi ile birlikte kalıyoruz bir haftadır.Bizi davet etmesine rağmen yatak odasında bizi yatırmadı eşimle.Yatak odasında ben görümcemle kaldım 3 gecedir.Onlar da salonda yattı .Anne ve 2 oğlu .Bu zamana kadar normal karşıladım eşim de sorun etmedi tatildeyiz falan diye.Bu gece görümcemin tatil sebebiyle mide bağırsak problemleri ortaya çıktı.Bu yüzden kızının yanında yatmak istedi.Eşyalarımı toplayıp salona geldim ben de.Yani şu an 3 ayrı yatak var salonda.Birinde kaynım, birinde eşim, ortadaki yatakta da ben varım.Kayınvalidem görümceme çok düşkün.2 oğlu var ama 22 yaşındaki kızının dediği oluyo her zaman.Abileri de alışmış artık sorun yapmıyorlar.Ne zaman bir araya gelsek aynı yani.Kayınvalide bana kızım bile demez çoğu zaman.Görümcem kıskandığı için.Asıl konuya geleyim.Bu şekilde bir muamele görmek normal mi sizce , kaynımla aynı odada yatırması falan .Siz olsanız ne yapardınız , yorumlarınızı bekliyorum.
İroni değil mi buYani kadın davet etmekle çok ayıp etmiş. Üstelik hastalanan kızının yanında kalmak istemesi rezalet korkunç birşey. Ama sizin, kızı olmadığınız halde kızına gösterdiği sevginin aynısından istemeniz çok yerinde ve sonuna kadar haklısınız. Kesin kocanız da annesine bağırıp sizi savunmamıştır, onu da boşayın gitsin. Herkes bi rahatlaşsın.
Misafirim diye sustum ama pişmanım.Eşim de abartma hasta diye bir günlük kaldın falan demeye başladı.Sanki hiç olmamış gibi davranıyorAy ne münasebet ya. En baştan neden kabul ettiniz ki bu saçma olayı. Ben görümcemle aynı yatakta bile yatmazdım hadi aynı oda neyse ama aynı yatak ne alaka yani? Size salonda yatmayı teklif ettikleri an ya ben burada uyuyamam diyecektiniz ya da kalkıp gidecektiniz. Bu ne saçmalık yani.
Asıl eşiniz abartmasın. Ne münasebet cümbür cemaat bir odada takılı kalacağım bir de kayın varmış o konuya hiç girmiyorum bile…Misafirim diye sustum ama pişmanım.Eşim de abartma hasta diye bir günlük kaldın falan demeye başladı.Sanki hiç olmamış gibi davranıyor
O kadar pasif ki .Ha bu arada kayınvalideyle konuştuk.Bana yaptığı açıklama içler acısı.Biz eskiden cümbür cemaat kalırdık falan dedi.Ben rahatsız oldum dediğimde.Kapalı dindar bir kadın .Bir daha asla. Aptallığıma doymayımAsıl eşiniz abartmasın. Ne münasebet cümbür cemaat bir odada takılı kalacağım bir de kayın varmış o konuya hiç girmiyorum bile…
Yahu kadın kendi kızını en baştan kendi öz erkek kardeşiyle bile aynı odada yatirmamis ayrı oda vermiş sizinle yatırmış hiç sizinki gibi bir duruma müsaade eder miEskiden cümbür cemaat kalırlarmışmışta.Kendi kızı kalsa hoşuna gider mi acaba kaynıyla
Kendini bu şekilde savundu .Sana da sormadım dimi piyon gibi oraya geç dedim falan şeklinde cümle kurdu eşim de yanımızdaydı.İğrendim.Benim canımı yakan eşimin uzatma boşver demesiYahu kadın kendi kızını en baştan kendi öz erkek kardeşiyle bile aynı odada yatirmamis ayrı oda vermiş sizinle yatırmış hiç sizinki gibi bir duruma müsaade eder mi
Ve birileri inceden birseyler yapmış diye herkes aynı şeyleri çekmek zorunda değil.
Kapalı Kadın kaynı ile aynı odada mı kalıyormuşO kadar pasif ki .Ha bu arada kayınvalideyle konuştuk.Bana yaptığı açıklama içler acısı.Biz eskiden cümbür cemaat kalırdık falan dedi.Ben rahatsız oldum dediğimde.Kapalı dindar bir kadın .Bir daha asla. Aptallığıma doymayım
Ondan sonrası evlere şenlikYani yatak odasında eşinizle sizi yatırmak yerine görümcenizle sizi yatırması aşırı saçma.
Savunması da saçma sinir oluyorum düşündükçe.Eşimde duyuyo bu arada bunlarıKapalı Kadın kaynı ile aynı odada mı kalıyormuşgece örtülü filan mı yatıyormuş at ne saçma şeyler bunlar..
Niye bu adamı yoluk yoluk yolmuyorsun, pis sünepe ya karısını erkek kardeşle yatırmış yuhhh...Misafirim diye sustum ama pişmanım.Eşim de abartma hasta diye bir günlük kaldın falan demeye başladı.Sanki hiç olmamış gibi davranıyor
Gerçekten sormadi mi sorduysa ve siz de kabul edip gectiyseniz kadın haklı baştan kabul etmemeliydinizKendini bu şekilde savundu .Sana da sormadım dimi piyon gibi oraya geç dedim falan şeklinde cümle kurdu eşim de yanımızdaydı.İğrendim.Benim canımı yakan eşimin uzatma boşver demesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?