Kayınvalidemin bu şekilde davranışına sinir olmam normal mi bir bakar mısınız

Oysa ki muhafazakardır annesi .Gerçi onla da ilgisi yok ta neyse yapcak yorum bulamadım

O başka bir şey. Dindar mı muhafazakar mı? Muhafazakarsa kendi istediği kadarını muhafaza eder, tıpkı görümceniz gibi... Kocamla sağlam kavga ederdim çok net.

İdare ettim zaten kaynımla aynı odaya atılıncaya kadar.Son yapılan şey beni çok rahatsız etti .

İdare ettim zaten kaynımla aynı odaya atılıncaya kadar.Son yapılan şey beni çok rahatsız etti .
O konuda haklısınız ama gelmeden sormalıydınız
Nasıl bır ev kac oda ..
Yani sonucta kabul edıp gıtmıssınız
Tek oda var bile bile lades olmus ..
Esınız ne düşünüyor

O başka bir şey. Dindar mı muhafazakar mı? Muhafazakarsa kendi istediği kadarını muhafaza eder, tıpkı görümceniz gibi... Kocamla sağlam kavga ederdim çok net.
Kavga edicem zaten Dindar yani namazı hiç kaçırmaz dışarda bile, kapalı falan

O konuda haklısınız ama gelmeden sormalıydınız
Nasıl bır ev kac oda ..
Yani sonucta kabul edıp gıtmıssınız
Tek oda var bile bile lades olmus ..
Esınız ne düşünüyor
Ses çıkarmıyor ama aynı odada kalma olayına bozuldu

Böyle sardalya gibi 1 oda 1 salon evde üst üste yapılan tatile gitmem zaten, öyle tatil mi olur mülteci kampı gibi. Gitmeden önce sormadınız mı nereye gidiyoruz, nasıl bir yerde kalıcaz diye?

Ben olsam şartlar bana uymuyorsa eve dönerdim

Gitmeden niye sormadınız, kaç oda var vs diye. Ben ev sahibinin adına kadar öğrenirdim mesela

Eşimin abisiyle nasıl aynı oda da kalıyorum diye ufak çaplı tartışma çıkarırdım hadi bakalım bu defada görmezden gelinsinde göreyim.
Ne münasebet ya, asla kalmam yatak odasında eşimle kalır ertesi günü çeker giderdim evime. (Aracınız olmadığı için öyle diyorum, yoksa anında çıkıp gitmek için sebep) Siz niye sustunuz ki?
Zaten baştan böyle bir tatili nasıl kabul ettiniz anlamıyorum eş ailesi ile tatil mi yapılır

Hata yaptım kabul ediyorum .Ama bu kadarı da fazla .Eşimin de durumu kabulleniyor olması beni fazlasıyla rahatsız ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…