Darksoulriver anladığım kadarıyla sen de çok dertlisin eşinin ailesinden ben de öyleyim, eşlerin arada kalması ve bizi savunmaması sonucunda patlama yaşadığımız çok doğru bir tespit. Benim eşim de onların yaptığına hep göz yumdu, beni suçladı, onları savundu noldu şimdi hiç görüşmüyorum kavga vs yaşanmadı ama ben buz gibi soğudum onlardan. Böyle daha mı iyi sanki. Aileler de eşlerimiz bizi savunmadığı için ellerinden gelen kötülüğü yapıyorlar. Savunsalar hem onlar bunu yapamıcak hem biz eşlerimizden soğumucaz. Gerçekten eşime hala çok kırgınım beni bu kadar ezdirdiği için, geçmiyor içimdeki öfke.
Kelebek canım kimisi bu dilden anlar, sen güzellikle anlatırsın anlamazlar illa onların dilinden konuşacaksın. Boşver herkesin bir patlama anı vardır, bence fazla düşünme de bunu. Eşin seni suçlayacaksa önce annesinin yaptıklarını düşünsün. Ya ne gelinler var kayınvalidesi el üstünde tuttuğu halde evine bile gitmeyen, güler yüz göstermeyen öyle mi olmak lazım neden son damla taşıncaya kadar bekliyorlar sanki.
Regen teşekkür ederim canım, iyiyim sen nasılsın? Çok sık girmiyorum siteye o yüzden karşılaşmıyoruz sanırım.
Ben de senin yorumlarını özlemişim canımher zamanki gibi iste hic bi degisiklik olmadan devam ediyor... özlemisim senin tarafsiz yorumlarini... ama bunlar adamin canina tak ettiriyorlar o ayri...
Ben de senin yorumlarını özlemişim canımHaklısın herkes mükemmel bir konu açanlar kusurlu nedense. Empati yapmıyoruz malesef.
cok haklisin canim... tamam bazen haksizliklar oluyor ama ezilenlerin coook büyük bi bölümü gelinler tabiki.. kaynanasi yüzünden yuvasi yikilan cok gelin var ama öyle bi kaynana gördün mü sen hic??? konu acanlara bi saldiri basliyor ya deli oluyorum o zaman... anlamadan dinlemen... her seyin vardir bi baslangic noktasi, her kavga tek bi sürtüsme ile cikmiyor ki... birikenleri bilmek lazim... gercekten haklisin...
regencim nasılsın bayaadır karşılasmıyoruz...
bu kaynanalara haktır.
içimin yağları eridi kelebek anlattıkça.
sankı ben yaşamışım gibi hissettım kendimi.
gerçi bende evden ayrılırken bı badire atlatıcam bılıyorum du bakalım hayırlııs...
evet fistigim karsilasamiyoruz yaa.. en son konustugumuzda 4ay felan var demistin tasinmana.. simdi ne kadar kaldi?? heralde kisin cikmasini beklersiniz :44::44::44::44: valla sen tasin o gün kutlama yapariz.. sanal parti veririz artik.. aman takilma yaa... valla bak benimki de yine basladi ugrasmaya.. kadinin kafasi hastaliktan kalkiyor hemen basliyor benimle ugrasmaya... yani bana takilmak ona hobi oldu.. ben yokken napiyordu acaba??gecen yine arkadaslarimin yaninda rezil etti.. ama bi firsatini bekliyorum...aynisini yapcam.milletin icinde rezil etcem.. gecen de türk bakkalinda alisveris yapiyoruz, kaynanam da orda calisiyor.. hesabina yazdiriyoruz ne tuttuysa, biz ona para olarak veriyoruz.. hani avans alamiyor biliyor musun iyi oluyor onun icin de... gecen gittik o da temizlik yapiyor bir de onun arkadasi var yaninda... anammm bi gör arkadasina bi eziliyor bi eziliyor... gicik kadin da 10dakka icinde 10kere demistir anneniz ödüyor nasilsa diye... dedim kör seytan git surdan takilmayim... aman yaaa ben de doluyum da atiyorum bi kenara... yapcak bir sey yok
vallahi cnm yavaş yavaş tadilatlar devam ediyo.
tabii uç ucuna gidiyoruz artan parayıda tadılata verıyoruz daha cok tadılat var.
kredi çekip bıraz hepsini bırden yaptırmam lazım yoksa uzar gider.
evliliğim için savaşıyorum bunu eşimede söyledim.
birde annemler bana o evi vermeselerdi o ev benım umudum olmasaydı ben bu evliliği yürütemezdim dedim.
çokmu ağır olmuş?:131:
Kayınvalidem aradı açmadım...aradan zaman geçtikten sonra bilmediğim bir numara aradı açtım..kaynanaydı karşımdaki....cadalozz..sesini duyunca tüylerim diken diken oldu...
Kızım nasılsın dedi...çok iyiyim ama daha iyi günlerimde olmuştu dedim...
Neoldu niye aradın dedim...kızım kusura bakma dedi ogün evde annenle yaşadıklarımız için dedi...ben zaten konuşmasına izin vermedim ve kestim yarıda..
Senin kusura bakma demenle geçiçek birşey değil bu dedim...bende öfke ebediyen geçmicek..ne ölüme gel ne dirime gel dedim..sen kim oluyorsan anneme dünyanın lafını sayıyorsun..senmi baktın onca zaman çocuklarımada yorum yapma karışma hakkını kendinde buluyorsun...bakmadıysan bakana yorum yapmayacaksın dedim..kaldıki o benim annem duydunmu dedim o benim annem..sen nasıl anneysen oda bir anne..haksızlık yaptın adaletsizlik yaptın...namaz kılıyorsun ya bin yıl namaz kılsan bunun günahını ödeyemezsin..4 senedir yaptıklarımdamı gözünün önüne gelmedi okadar hatırımda olmadı...ozaman kusura bakmayacaksın..benim kayınvalidem filan yok...bana 4 senedir yaptıklarında cabası..bu son damlaydı artık yeter dedim...eğer gelip gidersen bize emin ol bu yuva yıkılır...çok gerginim daha kötü sonuçlar çıkar seninle ölne kadar görüşmek istemiyorum..bu iş bitmiştir birdahada beni arama...sorunların varsa oğlunla çöz..ben ve çocuklarım hatta annem bu ailenin dışındayız artık dedim...suratına kapattım...konuşmasına fırsat bile vermedim..onumu dinlicem..yeter konuşmasına fırsat verdiğim..o dinlesin beni....zaten numaramıda değiştircem...
acikcasi benim basima böyle bir sey gelmis olsaydi tam olarak ne yapardim bilmiyorum... Galiba hanimefendiligimi korumaya calisirdim, sabirli olmakta fayda var, sonucta sabrin sonu selamettir diye bosuna dememislertabi olay insanin basina gelmeden bunu söylemesi kolay diyenleriniz mutlaka vardir, haklisinizda..
Bu arada bakici varken neden anneler isin icine karistirilmis onuda tam olarak anlayamadim, ama herhalde gecerli bir nedeniniz vardi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?