Kayınvalidemin canına okudum

ne iyi yapmışsın valla.ağzına yüreğine sağlık..
hakediyo gerçekten böyleleri..
aman ayıp olur aman eşim duyar aman onun seviyesine inmeyelim
aman millet duymasın...diye diye kendimizi bititmedk mi allahaşkına??
onlarınki anada bizimki değil mi...
kendim yapmışım gibi içimin yağları eridi..
helal olsun

valla ben kinamadim.. benimki de zorluyor.. benim de patlamam yakindir...

Darksoulriver anladığım kadarıyla sen de çok dertlisin eşinin ailesinden ben de öyleyim, eşlerin arada kalması ve bizi savunmaması sonucunda patlama yaşadığımız çok doğru bir tespit. Benim eşim de onların yaptığına hep göz yumdu, beni suçladı, onları savundu noldu şimdi hiç görüşmüyorum kavga vs yaşanmadı ama ben buz gibi soğudum onlardan. Böyle daha mı iyi sanki. Aileler de eşlerimiz bizi savunmadığı için ellerinden gelen kötülüğü yapıyorlar. Savunsalar hem onlar bunu yapamıcak hem biz eşlerimizden soğumucaz. Gerçekten eşime hala çok kırgınım beni bu kadar ezdirdiği için, geçmiyor içimdeki öfke.
Kelebek canım kimisi bu dilden anlar, sen güzellikle anlatırsın anlamazlar illa onların dilinden konuşacaksın. Boşver herkesin bir patlama anı vardır, bence fazla düşünme de bunu. Eşin seni suçlayacaksa önce annesinin yaptıklarını düşünsün. Ya ne gelinler var kayınvalidesi el üstünde tuttuğu halde evine bile gitmeyen, güler yüz göstermeyen öyle mi olmak lazım neden son damla taşıncaya kadar bekliyorlar sanki.

labellevie nasilsin canim??? ne zamandir karsilasmiyoruz seninle...

Regen teşekkür ederim canım, iyiyim sen nasılsın? Çok sık girmiyorum siteye o yüzden karşılaşmıyoruz sanırım.

Regen teşekkür ederim canım, iyiyim sen nasılsın? Çok sık girmiyorum siteye o yüzden karşılaşmıyoruz sanırım.

her zamanki gibi iste hic bi degisiklik olmadan devam ediyor... özlemisim senin tarafsiz yorumlarini... ama bunlar adamin canina tak ettiriyorlar o ayri...

her zamanki gibi iste hic bi degisiklik olmadan devam ediyor... özlemisim senin tarafsiz yorumlarini... ama bunlar adamin canina tak ettiriyorlar o ayri...
Ben de senin yorumlarını özlemişim canım Haklısın herkes mükemmel bir konu açanlar kusurlu nedense. Empati yapmıyoruz malesef.

Ben de senin yorumlarını özlemişim canım Haklısın herkes mükemmel bir konu açanlar kusurlu nedense. Empati yapmıyoruz malesef.

cok haklisin canim... tamam bazen haksizliklar oluyor ama ezilenlerin coook büyük bi bölümü gelinler tabiki.. kaynanasi yüzünden yuvasi yikilan cok gelin var ama öyle bi kaynana gördün mü sen hic??? konu acanlara bi saldiri basliyor ya deli oluyorum o zaman... anlamadan dinlemen... her seyin vardir bi baslangic noktasi, her kavga tek bi sürtüsme ile cikmiyor ki... birikenleri bilmek lazim... gercekten haklisin...

regencim nasılsın bayaadır karşılasmıyoruz...
bu kaynanalara haktır.
içimin yağları eridi kelebek anlattıkça.
sankı ben yaşamışım gibi hissettım kendimi.
gerçi bende evden ayrılırken bı badire atlatıcam bılıyorum du bakalım hayırlııs...

Sen de yaptığın yanlışın farkındasın...

Ama seni bu noktaya zaten o kadın getirmiş...

Bu kadar dolmasan, mahallede cingar çıkarmazdın...

İyi yapmışsın.... çok iyi yapmışsın...

Rahatladın mı onu söyle?

evet fistigim karsilasamiyoruz yaa.. en son konustugumuzda 4ay felan var demistin tasinmana.. simdi ne kadar kaldi?? heralde kisin cikmasini beklersiniz :44::44::44::44: valla sen tasin o gün kutlama yapariz.. sanal parti veririz artik.. aman takilma yaa... valla bak benimki de yine basladi ugrasmaya.. kadinin kafasi hastaliktan kalkiyor hemen basliyor benimle ugrasmaya... yani bana takilmak ona hobi oldu.. ben yokken napiyordu acaba?? gecen yine arkadaslarimin yaninda rezil etti.. ama bi firsatini bekliyorum...aynisini yapcam.milletin icinde rezil etcem.. gecen de türk bakkalinda alisveris yapiyoruz, kaynanam da orda calisiyor.. hesabina yazdiriyoruz ne tuttuysa, biz ona para olarak veriyoruz.. hani avans alamiyor biliyor musun iyi oluyor onun icin de... gecen gittik o da temizlik yapiyor bir de onun arkadasi var yaninda... anammm bi gör arkadasina bi eziliyor bi eziliyor... gicik kadin da 10dakka icinde 10kere demistir anneniz ödüyor nasilsa diye... dedim kör seytan git surdan takilmayim... aman yaaa ben de doluyum da atiyorum bi kenara... yapcak bir sey yok

vallahi cnm yavaş yavaş tadilatlar devam ediyo.
tabii uç ucuna gidiyoruz artan parayıda tadılata verıyoruz daha cok tadılat var.
kredi çekip bıraz hepsini bırden yaptırmam lazım yoksa uzar gider.
evliliğim için savaşıyorum bunu eşimede söyledim.
birde annemler bana o evi vermeselerdi o ev benım umudum olmasaydı ben bu evliliği yürütemezdim dedim.
çokmu ağır olmuş?:131:

ya tatlim tabiki evliligin icinde bu tarz seylerin olmasi hic yakisik almiyor.. amaaaaa insanin da böyle gelip sInIra dayandigi zamanlar oluyor, ki bunu en cok yasayanlardaniz... eger ters tepki vermediyse iyi olmus... bak benim tam bir sene oldu kendi evimde.. ben de diyorum bazen konu acildikca, acaba eski düzen devam etseydi diyorum ne olurdu bize??? susuyor tabiki ne diyecek??? anami kardesimi atardim diyemezya... ben de siraliyorum ihtimalleri, ya ben hastaliktan kalkamazdim, sinir hastasi olurdum, ya bi kavga esnasinda birimize bir sey olurdu, ki muhtemelen bana, ya da bosanirdik... giki cikmiyor ne diyecek... hani o ihtimalin oldugunu bilsin, eger böyle giderse.. insan umutsuz yasayamaz valla... o ev de senin umudun olmus, Allah senin ailenden razi olsun..

Kayınvalidem aradı açmadım...aradan zaman geçtikten sonra bilmediğim bir numara aradı açtım..kaynanaydı karşımdaki....cadalozz..sesini duyunca tüylerim diken diken oldu...

Kızım nasılsın dedi...çok iyiyim ama daha iyi günlerimde olmuştu dedim...
Neoldu niye aradın dedim...kızım kusura bakma dedi ogün evde annenle yaşadıklarımız için dedi...ben zaten konuşmasına izin vermedim ve kestim yarıda..

Senin kusura bakma demenle geçiçek birşey değil bu dedim...bende öfke ebediyen geçmicek..ne ölüme gel ne dirime gel dedim..sen kim oluyorsan anneme dünyanın lafını sayıyorsun..senmi baktın onca zaman çocuklarımada yorum yapma karışma hakkını kendinde buluyorsun...bakmadıysan bakana yorum yapmayacaksın dedim..kaldıki o benim annem duydunmu dedim o benim annem..sen nasıl anneysen oda bir anne..haksızlık yaptın adaletsizlik yaptın...namaz kılıyorsun ya bin yıl namaz kılsan bunun günahını ödeyemezsin..4 senedir yaptıklarımdamı gözünün önüne gelmedi okadar hatırımda olmadı...ozaman kusura bakmayacaksın..benim kayınvalidem filan yok...bana 4 senedir yaptıklarında cabası..bu son damlaydı artık yeter dedim...eğer gelip gidersen bize emin ol bu yuva yıkılır...çok gerginim daha kötü sonuçlar çıkar seninle ölne kadar görüşmek istemiyorum..bu iş bitmiştir birdahada beni arama...sorunların varsa oğlunla çöz..ben ve çocuklarım hatta annem bu ailenin dışındayız artık dedim...suratına kapattım...konuşmasına fırsat bile vermedim..onumu dinlicem..yeter konuşmasına fırsat verdiğim..o dinlesin beni....zaten numaramıda değiştircem...

kelebek gerçekten takdir ettim seni..............................haketmiş bende kaynana mağduruyum......dün eşim aldı başınıa anasına gitti telefonda saydım sayıştırdım..................tınlamadı o tınlamadı ben daha çok kudurdum......kadın yalan dolanla bi lafıyla yanına getirtiyo salak kocamı....beni hasta etti senin karın ....ölümümü bekliyo senin karın......kocama sen beni sildin hiç gelmiyon diye diye......1 aydır dört gözle beklediğim iznin içine etti kızımla yapa yalnız kaldım......içimde öyle şeyler varki ...bekkiyorum pazar günü gelcek bi gelsin ......evde bi tartşma çıksın....vala yazdım boşanma dilekçesini.............çok kötüyüm................sana gerçekten helal olsun .....hep yapmak istediğüim şeyleri yamışsın.........

Acikcasi benim basima böyle bir sey gelmis olsaydi tam olarak ne yapardim bilmiyorum... Galiba hanimefendiligimi korumaya calisirdim, sabirli olmakta fayda var, sonucta sabrin sonu selamettir diye bosuna dememisler Tabi olay insanin basina gelmeden bunu söylemesi kolay diyenleriniz mutlaka vardir, haklisinizda..
Bu arada bakici varken neden anneler isin icine karistirilmis onuda tam olarak anlayamadim, ama herhalde gecerli bir nedeniniz vardi..

Kayin validenizle olan tlf görüsmenizi simdi okudum ve sunuda eklemek isterimki, cok agresif reaksiyonlar göstermeniz size zarar verebilir. Bu kadar sert bir cvp vermeye belkide kendinizce nedenleriniz yeterli ama inanin bu derecede agresiflik sizin icinde hic iyi degil.. Umarim bundan sonrasi icin yaptiklarinizda ve kararlarinizda daha sakin ve ilimli olabilirsiniz.. Allah hakkinizda hayirli olani nasib etsin.. Allah bol bol sabir veriri insallah, -ki sizde üzerinizden bu agresifligi atabilesiniz
Hosca ve dostca kaliniz..

Son düzenleme:

bakıcı varken anneler işin içine karıştırılmış bir durum yok...
Benim bebeklerim ikiz bebekler...sadece bakıcının yapacağı halledeceği bir durum değil. Kayınvalideyle ve annemle aynı şehirde yaşıyorum..6 aylık bebekleri nasıl bir bakıcıya güvenip emanet edebilirim..bakıcıya güvenmek içinde zaman gerekir öyle değilmi..ben işteyken bakıcının çocuklarıma tutumunu nerden bileyim...3 gün annem 3 gün kayınvalidem olacaktı bakıcının yanında..6 ay annem baktığı için çocuklarının düzenini beslenme şeklini yani herşeyini annem biliyor..hangi saatte ne verileceğini v.s....yani çocuk bakma işide öyle kafamıza göre olmuyor..onlarında bir beslenme şekli bir düzeni ve alışkanlığı var..kayınvalidem geleceği için anneme de ben dedim..biraz kayınvalideye göster..çocukların ne yediğini nasıl yediğini diye..yani kadın öğrensin şaşırıp kalmasın diye..mesela saat 4 te meyve saati çocukların..kayınvalideye göstermeden nerden bilecek hangi meyvelerden ne kadar verildiğini..atıyorum bunun gibi şeyler..hem ben nerden bileyim kaynananın o gün edepsizlik yapacağını..bilsem zaten evime sokmazdım..insan başına geleceği biliyormu ?

Anliyorum.. Fakat bu durumda cocuklariniz en azindan 1 yasina basana kadar ise baslamasaydiniz daha iyi olmazmiydi sizin icinde, sonucta ne annenize nede kayinvalidenize yük olmus olurdunuz.. Kayinvalidenizin yaptigini elbette dogru bulmuyorum, fakat sizin ona daha iyi davranmaniz özelliklede esinizin yaninda cok daha iyi davranmaniz ona daha iyi tokat etkisi yapardi, belki hemen anlamazdi ama zamanla oda yaptiklarindan utanmaya baslardi.. Tabi arsiz degilse.. Umarim esinizle araniz bu nedenden dolayi acilmamistir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…