Acikcasi benim basima böyle bir sey gelmis olsaydi tam olarak ne yapardim bilmiyorum... Galiba hanimefendiligimi korumaya calisirdim, sabirli olmakta fayda var, sonucta sabrin sonu selamettir diye bosuna dememislerTabi olay insanin basina gelmeden bunu söylemesi kolay diyenleriniz mutlaka vardir, haklisinizda..
Bu arada bakici varken neden anneler isin icine karistirilmis onuda tam olarak anlayamadim, ama herhalde gecerli bir nedeniniz vardi..
Kayin validenizle olan tlf görüsmenizi simdi okudum ve sunuda eklemek isterimki, cok agresif reaksiyonlar göstermeniz size zarar verebilir. Bu kadar sert bir cvp vermeye belkide kendinizce nedenleriniz yeterli ama inanin bu derecede agresiflik sizin icinde hic iyi degil.. Umarim bundan sonrasi icin yaptiklarinizda ve kararlarinizda daha sakin ve ilimli olabilirsiniz.. Allah hakkinizda hayirli olani nasib etsin.. Allah bol bol sabir veriri insallah, -ki sizde üzerinizden bu agresifligi atabilesiniz
Hosca ve dostca kaliniz..
Kayinvaliden acinacak halde ama bunun aslinda oda farkinda degil, yada bu konuyuda piskinlige vuruyor olabilir.. Haklisin kendi etti kendi buluyor ve bu belkide acimamak icin gecerli olabilir, ama yinede acinacak durumda oldugunu degistirmez. Sonucta yalnizlik cok kötü bir sey ve o ne garipki yalnizligini degilde temizligini yaptirabilecek birini düsünüyor, hemde 2 emeklilik maasini öne sürerek. Yahu isini yapacak birini bulsada sevgi gösterecek birinide bulamazya parayla. Sevgi, saygi, huzur ve mutluluk bunlar öyle parayla alinabilecek seyler degiller.. Kusura bakmada kayinvaliden cahillik konusunda kendini bile asmis, hatta buna cahillik bile denemez artik :S
Evlenip el icine karismakta ayri bir dertmis ya, acikcasi korkuttu beni biraz burada kk'de okuduklarim :S
aslında sadece kendi evlatlarına yapıyolar onları küçük düşürüyolar halbuki ben erkeğin her zaman bir ağırlığı ne bilim kahraman gözüyle bakmak isterim annesinin agzına bir yumruk atmasın elbette tavrım bu degıl, annesini benim içinde kırmasın ama bana canımın içi annem yaşlı idare et boşver dese ben boşveririm acıkcası..
ama kayınvalideler kzıda olsa erkek anensıde olsa kendi evlatlarını hiçe sayıyorlar. düşünsene o kadar zorlukla dogurdun yoktan var ettın buyuttun uykusuz kaldın karnında olan mınıgını herkeze sundun dogurarak buyudu kocaman adam oldu ookudu iş kurdu evlendı ''baba'' oldu ama sen bu sekilde yaparak kendini bu güzelliklerden mahrum bırakıyorsun kendi canından uzak kalıyorsun..
birde erkek ; düşünmezmi ya kaynanam kayınpederim benı bir kere bile kırmamış beni sevdikleirni hep belli ederler hatat bir sorun oldugunda eşimin değil benim yanımda olurlar(ufak sorunlarda kız aılelerı boyle yapar) birde benim anneme bakarmısın , beni mahcup bırakıyor demezmi , der ..
Ben erkek olsam cok ezilirim bu durum altında
için özü ; herkez tarafından olanlar acı
kayınvalideniz siz bu kadar sinirliyken hala barışmanın derdinde, bıraksın biraz olayları akışına. demekki ilişkilerin kopmasından korkuyo eşinizle güzelce konusun ve pikolojim şuan konuşmaya el vermiyor,çok yıprandım kaç gündür,bu olayları unutmam lazım diyin.
kadında tekrar barışma denesi yapmasınki sizde bu yaşadıklarınızı tekrar hatırlamış olmayasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?