Kayınvalidemin canına okudum

Herkes ona değil sana baktı . Suçluda rezilde sen oldun. Birde kocanın gözünde kötü olsun. Annene laf söylemiş annen olgunlukla karşılamış susmuş . eminim bu kaynanana daha çok koymuştur.Ayrıca kimse kimsenin bebeğine bakmak zorunda değil. Annen istemiş bakıyor.Kaynanada istememiş kendi seçimi.Bebekleri yaparken kaynanana danıştın mı. Cevap hayır muhtemelen.
Bence bu olay soğusun senin sıkıntın ancak başlıyacak. Bir insanı rezil etmenin sesiz yaollarıda vardır.
kadın bebeğe bakmak istemedi diye bu yapılmaz ...

ilerleyen sayfaları okuyamadım daha ama annenle kayınvalidenin neden kavga ettiklerini anlatmamışsın. o yüzden belkide kayınvalidesi haklıdır dedim.ben yazdım zaten orada benim annemede hakaret edilse bende birşeyler yapardım heralde ama senin yaptığını aslaaa. tabiiki kayınvalidenin mahallesinde rezillik çıkarmış olman seni haksız duruma düşürmüş telefon açsaydın ya da kocanıda yanına alıp evine gitseydin yapacağını orada yapsaydın daha normal olurdu. kadın çok şirret ve katlanılmaz olabilir ama senin daha önceki konularınıda okudum sende az değilsin kusura bakma. o yüzden başa çıkamam dedim canımm.

Vallaha kım ne derse desinn haketmışşş!! Iyi yapmışın ağzına sağlık isterse sen rezil ol sinirini aldın dimi ohh gerisi salla ben bilirim o kaynana olayına allahtan bende öyle bi dert yok taa sen kendi bildiğini yap ama çooooook merak ettim kocan ne dedi ??

oooohhhh iyi yapmışsın....
kaynanana cok ıyı olmuş. ayagını denk alır artık belki. el insanıyla kötü olmadan iyi olmazsın şekerim. ama kocan ne der bu duruma????
ıyı bı savunma hazırlaman lazım....

ya arkadaşlar kimsenin başına gelmeyince öle böle söylemesi anlamsız kalıyor bende onaylamıyorum bu davranışı ama insan bazen kendine hakim olamıyor oda olamadıgı bir ana dek gelmiştir kimse anasına babasına söz söylenmesini istermi istemez kelebek dolmuş artık bu son damlasıymış patlamış en önemlisi kendi evliligi eşiyle şuan mutlumu huzurlumu orası önemli bende buraya yorum yapmıştım diyorum ya insan susuyor susuyor bir yerden patlat veriyor anladıgım kadarıyla evleri ayrı ya benimki gibi alt üstlü olup o kapıdan her girdigimde beni eve sokmayacakmı diye düşüncesi yok enazından kapısı ayrı ben eşimle yaşadıgım evden kovuldum sonra eşim beni onlarla konuşarak eve soktu ve yeni bir ev alana kadar burda oturmak zorundayım ne zaman dellenip karşı karşıya denk gelip ya eve sokmazsa diye korkuyorum şuan konuşmuyoruz eşimlede slmlaşıyorlar okadar buda kötü bir durum oglunu gelinden kıskanmak gelinini istememek her şey bahane huzursuz insan olunca herşey bahane bence bırakın içini rahatlatmış edepsiz insanlarla ugraşması gercekten cok zor...

kesinlikle katılıyorum sana,bu arada Rabbim en kısa zamanda nasibinizi arttırsın çabucak ev sahibi olabilin ,Bu sürede sana sabır onlarada insaf versin

nazelmas_41 yavrum senınkıde zormuş be
bana da kayınpederım kovarım senı burdan dedi de hadi be senın izninle veya istegınle oturmuorum ben burda dedim.
cok ciddi kavga ettıydık tabi
normalde o kadar edepsiz değilimdir, hamileyken üstüme yürümüştü. kendi bi kabahat işlemişti ihale bana kalmıştı...
hey Allahım yaaa
insanı çileden cıkarıyorlar...
arkdası o yuzden ıyı anlıorum.
ohhh ıyı yapmış
bıde eve cıkıp sacını basını yolsaymış

dövseydin bari....bu öfken kime....kayınvalidemin kızımısın sen ....hem kim demiş kadın çocuklara bakmak istemedi diye bunlar yaşandı...bence yazdıklarımı iyi oku..

Rezil etmenin kaç yolu vardır bende biliyorum .belkide senin bildiğinden daha fazlasını....ama sen anlamıyorsan benim anlatmak istediğimi ....

Fazlada diyecek bişey yok...
Anlamayan insanlara bişeyler anlatmaya çalışmak yersiz.. ...kayınvalidemle tecrübe ettim..benze bu sayfaya kadar yazdıklarımı yorumlarımı iyi oku..düşük bir ihtimalde olsa anlama ihtimalin var..:)))))

şükrediyorum allaha iyikide kapıyı açmamaış..gerçekten şükrediyorum..okadar gözüm dönmüştüki emin ol o dediğini bile yapardım...allaha şükrediyorum iyikide açmamış kapıyı..

Eşimin tepkisini soranlara cevabımı önceki sayfalarda yazmıştım ama yine yazıyorum..eşim bunca zaman nelere sabrettiğimi bildiği için ve annesinide benide tanıdığı için tarafsız kalıyor..ayrıca bu olay evliliğimi hiçbirşekilde etkilemedi..dedim ya eşim benim normalde nasıl biri olduğumu bilir..annesinide bilir..

Akşam eşim diyorki...

Kayınvalidem benimle barışmak istiyormuş benimle gidip gelmek istiyormuş...
Yok öyle dedim..bukadar kolay değil...benim gelinim bana bunu yapacak suratına bakmam dedim...ne barışmasından bahsediyor o..birdaha bana annenden bahsetme dedim..bahsetmee..beni dahada delirtmeyin dedim...barışmak filan yok..bitti..ne ölüme ne dirime gelsin artık dedim..

barısıp yıne evıne gırıp cıkacak sonra yıne karısmaya baslıcak yıne boyle bı tepkı verene kadar ugrasacak sonra sen kotu gelın olacaksın bosver ıpler kopmusken barısma degmez

helal olsun size harika yapmışsınız herkes yapamaz benimde yapmamlazım ama cesaret yok

arkadasım o ankı olayı hatırlatmak istemıyorum ama merak ettim.
kayınvalıdenın camının önünde neler söyledin.
yani ağza alınmıcak laflarmı yoksa işte benı ne hale soktun Allahından bul gibisinden şeylermi?
yani çok ağır kelımeler değilmiydi eğer öyleyse kayınvalıden barışmak ısteyebılır
ve hatta gider gelir yine olan sana olur bu boyle devam eder.

canım bence artık hayatına kaynananı çok fazla dahil etme,baksana zorla girmek istiyor yine. eşinle güzelce konuş bi süre görüşme bence.en azından bu olayı sen unutana kadar.

bazen kaynanalar hakediyor,galiba ne kadar bağırıp çağırdıysanız belliki sizden kormuş..şimdide bu yüzden barışmak istiyor.....bimiyorum ama benim kızımda aynısın yapardı diye düşünüyorum...bana bağırana gidip ağızlarının paylarını veriyor...bana hiç kıyamıyor..belliki sizde annenize düşkünsünüz..ama etraf kime hak verip vermiceğini düşünmeden..içiniz bayağı bir dolmuş...tabi bizim milletimiz bağıranı pek tutmazlar....kaynana kesin sessiz kaldıysa,kesin demişlerdir gelin büyüğüne bağırdı çağırdı...ama yinede içini döktüysen...ferahlamıştırsın....barışmaya gelinci barışsan yine problemler çıkacaktır....galiba herşeye burnunu sokan kaynanalardan...ne demişer..can çıkmayınca huy çıkmaz diye......

Ne hakaret ettim kayınvalideye nede küfür ettim...4 sene baktım sana , seni başıma tac ettim ama sen nankörmüşsün..senin gibi kaynana düşman başına dedim..sana yazıklar olsun..hakkım sana helal değil dedim..çocuklarımın artık bir babannesi yok..onların yüzünü senin gibi iyilik bilmeyen bir nanköre göstermem...herkes kapılarını kapattı bir ben vardım..artık bende kapatıyorum ne ölüme gel ne dirime gel...senin gibi kaynanaya yazıklar olsun..allahından bul seni allaha havale ediyorum dedim...en sonunda beni delirttin ..bu mahallede bağırmama sebep oldun rezil ol işte millete sen istedin bunu sen hakettin..yeter 4 senedir sustuğum dedim..sen kim oluyorsun hasta haliyle 6 ay çocuklarıma bakan anneme hakaret ediyorsun..sen annesinde o bostan korkuluğumu dedim.iki gün geldin evime ikinci gün rezillik çıkartıp döndün...ne çirkefmişsin sen dedim..anne dedik saydık sevdik ama sen tam bir kaynanaymışsın dedim...duyun komşular bu kadının marifetlerini diye bağırdım...bana en sonunda bunuda yaptırdın ya yazıklar olsunnn sana dedim..yazıklar olsun...zaten mahalledeki komşuları bile beni sakinleştiremedi..boşver kızım boşver kapat kapılarını sokma bu kadını içeri dediler..hepsi beni tanır çünkü..

Böyle anlattım ya tekrar yaşadım sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…