- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.687
- 683
ahhh canım çok üzüldüm sana..kelebek gibi insanlarla başa çıkamazsın öylemi..çıkarsın canım çıkarsın....
Benim son noktamdı artık bu..kayınvalideme acıyorsun öylemi...anneme acısaydın daha bir memnun olurdum...o annede..benimki anne değilmi...çok merak ediyorum burda kayınvalideme neden acıdığını..koskaca kadın evde kavga çıkartıyor edepsizlik yapıyor ve sen ona acıyorsun..neden mahallesinde onu rezil etmiş olmam onun yaptıklarını haklımı çıkardı..insanoğlu böyle işte..sebebe bakmaz sonuca kitlenir..ne diyelim...
ya arkadaşlar kimsenin başına gelmeyince öle böle söylemesi anlamsız kalıyor bende onaylamıyorum bu davranışı ama insan bazen kendine hakim olamıyor oda olamadıgı bir ana dek gelmiştir kimse anasına babasına söz söylenmesini istermi istemez kelebek dolmuş artık bu son damlasıymış patlamış en önemlisi kendi evliligi eşiyle şuan mutlumu huzurlumu orası önemli bende buraya yorum yapmıştım diyorum ya insan susuyor susuyor bir yerden patlat veriyor anladıgım kadarıyla evleri ayrı ya benimki gibi alt üstlü olup o kapıdan her girdigimde beni eve sokmayacakmı diye düşüncesi yok enazından kapısı ayrı ben eşimle yaşadıgım evden kovuldum sonra eşim beni onlarla konuşarak eve soktu ve yeni bir ev alana kadar burda oturmak zorundayım ne zaman dellenip karşı karşıya denk gelip ya eve sokmazsa diye korkuyorum şuan konuşmuyoruz eşimlede slmlaşıyorlar okadar buda kötü bir durum oglunu gelinden kıskanmak gelinini istememek her şey bahane huzursuz insan olunca herşey bahane bence bırakın içini rahatlatmış edepsiz insanlarla ugraşması gercekten cok zor...
herkes ona değil sana baktı . Suçluda rezilde sen oldun. Birde kocanın gözünde kötü olsun. Annene laf söylemiş annen olgunlukla karşılamış susmuş . Eminim bu kaynanana daha çok koymuştur.ayrıca kimse kimsenin bebeğine bakmak zorunda değil. Annen istemiş bakıyor.kaynanada istememiş kendi seçimi.bebekleri yaparken kaynanana danıştın mı. Cevap hayır muhtemelen.
Bence bu olay soğusun senin sıkıntın ancak başlıyacak. Bir insanı rezil etmenin sesiz yaollarıda vardır.
Kadın bebeğe bakmak istemedi diye bu yapılmaz ...
nazelmas_41 yavrum senınkıde zormuş be
bana da kayınpederım kovarım senı burdan dedi de hadi be senın izninle veya istegınle oturmuorum ben burda dedim.
Cok ciddi kavga ettıydık tabi
normalde o kadar edepsiz değilimdir, hamileyken üstüme yürümüştü. Kendi bi kabahat işlemişti ihale bana kalmıştı...
Hey allahım yaaa
insanı çileden cıkarıyorlar...
Arkdası o yuzden ıyı anlıorum.
Ohhh ıyı yapmış
bıde eve cıkıp sacını basını yolsaymış
Akşam eşim diyorki...
Kayınvalidem benimle barışmak istiyormuş benimle gidip gelmek istiyormuş...
Yok öyle dedim..bukadar kolay değil...benim gelinim bana bunu yapacak suratına bakmam dedim...ne barışmasından bahsediyor o..birdaha bana annenden bahsetme dedim..bahsetmee..beni dahada delirtmeyin dedim...barışmak filan yok..bitti..ne ölüme ne dirime gelsin artık dedim..
barısıp yıne evıne gırıp cıkacak sonra yıne karısmaya baslıcak yıne boyle bı tepkı verene kadar ugrasacak sonra sen kotu gelın olacaksın bosver ıpler kopmusken barısma degmez
helal olsun size harika yapmışsınız herkes yapamaz benimde yapmamlazım ama cesaret yokHiçbiriniz bana onay vermeyeceksiniz biliyorum..aslında bende kendime yakıştırmam..ama öyle birşey yaptımki...inanılır gibi değil...
Ama bana resmen yaptırdılar..kışkırttılar beni...mahallesine gittim kaynananın avaz avaz bağırdım balkonlara camlara çıkmayan insan kalmadı..rezil ettim onu....4 senenin acısını çıkardım..pişmanmıyım..değilim....
çingenelik resmen yaptığım..ama yinede pişman değilim..yaptırdı..zorla kaşındı bana bunu yaptırdı..rezil oldu mahallesine..eminim şimdi sokağa çıkamıyordur..sabret sabret nereye kadar....
Annemi çekemiyor annemle uğraşıyor..6 aydır çocuklarıma annem tek başına baktı..bakıcı bile istemedi..kaynana delisi ben yalnız bakamam diye ona bakıcı bile tuttum..3 gün o üç gün annem bakacaktı..kendi istedi zaten bakmayı..ama çocuk bakmaktan pek anlamadığı için anneme dedimki anne sen bir kaç gün kaynana varkende gel biraz senden öğrensin dedim..kaynana bir gün geldi baktı annemle..ikinci gün geldi kıyamet koptu...bakıcı diyorki zaten dolu gelmişti ortada kavga edecek hiçbirşey yoktu..resmen durduk yerde kavga çıkardı ve annene ağzına geleni söyledi..annende hiçbişey demedi seni allaha have ediyorum dedi..hiçbirşey söylemedi ama kaynanan nerdeyse apartmanı ayağa kaldırdı dedi..
Bu bir değil iki değil..annem ağlayarak beni arayınca apar topar eve gittim kaynana kaçmış...
Gerizekalı ne sanıyor ..anneme ettiği lafları ben yutarmıyım..hemen mahallesine gittim...
Onu bir güzel rezil ettim ve pişman değilim..aslada pişman olmayacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?