Kayınvalidemin canına okudum

ben bu kadarını yapabilir miydim bilemiyorum ama seni o duruma getiren o kaynananın bunu hakettiğini düşünüyorum... sen o kadar çileden çıktıysan mutlaka vardır bi sebebi ki bunu yazmışsın. senin annene o şekilde hakeret etmeye hakkı yoktu sende gereken dersi vermişsin tebrik ederim...:)

kayınvalıdenı tanıyorsun bır yere kadar zaten susmussun bıryerden sonra agzının payını vermıssın cok cok ıyı yapmıssın okurken kendımı senın yerıne koydum kaynanam benım anneme oyle davranıpta aglatacak vallahı sacını basını yolarım onun herkes haddını sınırını bılecek oglunu aldın dıye annene laf demeye hakkı neymıs kı ohhhhhhhhhhhhhhhh agzına saglık cok guzel yapmıssın snede azcık rezıl olmussun ama olsun mıllet neler neler yapıyor altı ustu bagırmıssın olmus bıtmıs agzına saglık ıns kocan ıle aran bozulmamıstır

yapılan büyük saygısızlığı şakşaklayanlar ne kadar da çokmuş
ne kadar bencilsiniz hepiniz birer k.valide adayısınız unutmayın bir gün sizlerede kızacaklar siz bu düzeni devam ettirirseniz

ne kadar bencilsiniz hepiniz birer k.valide adayısınız unutmayın bir gün sizlerede kızacaklar siz bu düzeni devam ettirirseniz

yapılanı okuyoruz kayaınvalıde cok duzgunmusde bız elıne saglıkı dıyenler durduk yeremı demısız ıyı okumadınız sanırım konuyu acan arkadasın yazdıklarını evlımısınız bılmıyorum sız evlı olsanız kayınvalıdenız annenızı kopek yerıne koysa ÇOK YASA KAYNANAMI DERDINIZ COK MERAK EDIYORUM YADA ANNE SEN SUS KAYNANAM NE DERSE O OLUR MU DERDINIZ YAHUT OYLE SUSAR ANNENIZIN HAKSIZLIGINA BAKARMIYDINIZ
ınanıyorum kı konuyu acan arkadas bır cok kez susmustur kımse durduk yere boyle bırsey kolay kolay yapmaz kaynanayı elestırenlerde eger bırgun kaynana olup aynı seyı yaparlarsa gelınlerı ıllakı agızlarının payını verecektır kaynana demek peygamber demek degıldır bır sınırı var haddını bılecektır...
bılmezse boyle bıldırılır

bence kimi gelinin yapmak isteyipte yapamayacagı bişeyi yapmışsınız...Ben yapabilirmiyim bilmiyorum ama yapmayı istediğimden adım kadar eminim :))

katılıyorum.... :111:

valla tatlım her kadınlar kulubune girip senin konunun başlığını görünce içim kıpır kıpır ediyor........ vallaha çok hoşuma gitti tekrardan bi alkışlayasım geldiiiii durmak yok yola devam

öyle kaynana olursam banada yapsınlar. herkes hak ettiğini yasar

birsürü şey yazılmış çizilmiş hak veren olmuş bravo diyen olmuş ama bence çok yanlış herşeyi geçtim karşınzdaki insan eşinizin annesi kusura bakmayın ama nasıl birisi olursa olsun neyaparsa yapsın saygı duymak zorundasnz nedemek sokak ortasnda avaz avaz bağrmak bitek rezil olan kaynananzmı..size nekadar haklısın kızım deselerde insanoğlu bu arkanızı döndüğünüzde çok özür dileyerek edepsizlik buda yapılırmı kocaman kadına demedilermi sanıyosunz..çok sert tepkiler veriyrsunz bence mutlaka bi psikoloğa görünün sağlıklı düşünemiyrsunzz bitek siz kıymet vermiysnz annenize herkesin annesi kıymetli bende anneme laf ettirmem ama böyle bişeyde yapmam yaptım diyelim herkesten önce annem canıma okur..sorun sizin sorununz deilken çok gereksiz çıkşmşsnz annenize laf etmişse anneniz sustrcaktı ve aralarnda kalacaktı kusura bkmayn sizi alkşlayamycam sizinde çocuklarnz var dilerim ettiklerinizi bulmazsınz..

valla annemı uzen kım olursa olsun umrumda olmaz annemı gozyaslarıana dayanamam kayınvalıdem aglattıysada dısarıda bagırıp cagırmam ama evındede kendıme hakım olmam olamam.... tabıkı herkes annesını ezdırmez ama kendı annesını ezdırmıcek dıye benım annemı aglattırmam kımseyede kardesımm..

öyle kaynana olursam banada yapsınlar. herkes hak ettiğini yasar

benimki hepinizinkine tas cikartir bana yaptiklarini yazsam sayfalar yetmez dulum diye yapmadik sey birakmaz bizimkini de aglayarak kandirir...esim bana yapmadim der mesela yaptigini ögrenirim esime hicbir konuda inanmiyorum artik....

kaynananız rezil olmuş evet, sizin gibi bir gelini olduğu için.

çok acımasız yorumlar var ...Allahım ne kadar kötü insan var yarabbim.........yani arkadaş kelebek arkadaşım çok mu meraklıydı böyl rezilliğe ama öyle çirkefler insanı zıvanadan çıkarıyo Allah kahretsin onları ....öyle çoook kolay annenle aralarında halletsinler falan....benim annemde çok içine kapanık ve çekingen bi kadın sanırım kelebeğin anneside öyle biri ve canım ya eminim onların arası bozulmasın diye susmuştur ama o densiz kadın tabi oğluna kadın mı yok düşüncesiyle saldırmıştır annesine..........................veee haddini bildirirler bende buna benzerini yapmıştım.......hiiiiiiç pişman değilim....................lanet olsun böyle insanlara.....

Allahım bu kötü yorum yapanlar ...çok merak ediyorum sizlerin çocuklarıda bu tarz olayları yaşadığında aynı şeyleri düşüncekmisiniz....yok yok o zaman anlaycaksınız anyayı konyayı

Allah'ımmm sen bizleri kötü kaynanalardan koru Yarabbim
sende kendine yakıştırmamışsın ama demek ki sabrın son damlasıymış
hem kendi anlamaz yapmaz etmez hem de herşeye karışır hee
biri benim annemi üzecek haksız yere bende yapardım sanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…