Kayınvalidemin doğuma gelmesini istemiyorum.

Eşiniz bu durumdan sonra bide hala annesini tutuyorsa (kimse annesini atamaz ama böyle duruma kimse müsaade etmemeli), o zaman onun ne düşündüğü de önemli değil. Totun edebiyati yapacak yerine insan gibi terbiyeli olsunlar
Aynen, bi de sürekli abartıyorsun demiyor mu deli oluyorum. Hayır kadını kim tanısa bana hak veriyor çok fena bir kadın diye. Bi kalın kafalı kocam anlamadı anasını.

Aynen, bi de sürekli abartıyorsun demiyor mu deli oluyorum. Hayır kadını kim tanısa bana hak veriyor çok fena bir kadın diye. Bi kalın kafalı kocam anlamadı anasını.

Zaten kimse "ah evet haklısın annem çok kötü" demesini beklemez. Ama açık konuşalım: Herkes kendi delisine en iyi tanır. Aslinda neler yapma potansiyelde olduğunu gayet biliyor.ama hatası burda sizin korkularınızi ciddi alıp önlem almamasi. Ve böyle davranan bir andama ben doğum konuda söz hakkı tanımam.

Kendisi eşimle beni alenen ayırmaya çalışacak kadar kötü bir insan. Ağustos ayında bize geldi, onun yüzünden evi terk etmek için eşyaları toplarken kedimize gülerek "sen de mi gidiyorsun bakim" diyecek kadar iğrenç bir insan. Evet kin ve nefret doluyum ona karşı. Elimde olsa çocuğumu göstermem, eşim gidip istediği kadar görsün. Ama torun edebiyatı yapacakları kesin.
Bunlar olurken eşiniz ne yapıyordu? Kimin yanında oldu? Eğer annesini savunduysa siz neden bu adama ve ailesine çocuk yaptınız ki?
Ve siz çocuğu tek yapmadınız çocuğum değil çocuğumuz demek daha doğru olur.
Tabiki siz görüşmek zorunda değilsiniz ama eşinizi ve çocuğunuzu görmesini kısıtlayamazsınız. Çocuğu yaparken bunları hesaplamanız gerekiyordu.

Kayınvalidemin doğuma gelmesini istemiyorum.
Hangimiz istiyoruz ki? :KK53:
Ben mümkünse evime, bulunduğum sokağa, yaşadığım şehire, nefes aldığım vatan topraklarına, hatta ve hatta aynı gezegene bile gelmemesini istiyorum bırak doğumu.

İyi akşamlar herkese.

Ben altı aylık hamileyim, üç ay sonra doğum. Ama gebeliğimin başından beri bu konuyu düşünüyorum lütfen akıl verin ne yapmalıyım.

Kayınvalidemle aramız berbat. En son büyük bir kavga ettik, asla konuşmuyoruz. Kendisi uzak bir şehirde oturuyor. Eşimle konuşuyorlar haliyle, ona karışmıyorum tabi bana uzak olsun yeter. Ama şimdi doğum olacak, ben doğuma gelmesini istemiyorum. Çünkü çok kavgacı bir kadın, tam şirret. Şimdi yine kavga çıkarır, sütüm kesilir falan diye korkuyorum. Eşime gelmesini istemediğimi söylemedim, bir yandan onun da torunu diye böyle bir hakkım olmadığını düşünüyorum bir yandan da benim iyi olmam çok önemli o kadın bana zarar verir gelmesin istiyorum. Eşime bunu söylemedim dediğim gibi, ama dün sadece doğumdan konuşurken ben senin annenden korkuyorum falan dedim yine kavga çıkarırsa falan diye. İşte abartıyorsun sen de iyice düşman belledin bu kadını falan dedi. O kadar sinir oldum ki anlatamam, insan teskin eder bir şey olmaz ben seni korurum falan der değil mi? Dünden beri konuşmuyoruz.

Resmen kadının korkusundan ailemin olduğu şehirde doğum yapmayı düşünüyorum, bize gelince gitmez diye. O kadar yüzsüz bir kadın ki evden kovsam gitmez öyle düşünün. Napacağım hamileliğim bu cazgır kadını düşünmekle geçiyor resmen, eşime de çok sinirliyim.
Canim niye kavga ettiniz

Kimse kimseden durduk yere nefret etmez demek ki çok kırıldın. Şimdi annene gitsen, bu sefer daha sonra gelicek ve eşini sürekli dolduracak. Ama doğumda gelirse annende gidince yemek iş ona kalır diye belki çok kalmaz.

İyi akşamlar herkese.

Ben altı aylık hamileyim, üç ay sonra doğum. Ama gebeliğimin başından beri bu konuyu düşünüyorum lütfen akıl verin ne yapmalıyım.

Kayınvalidemle aramız berbat. En son büyük bir kavga ettik, asla konuşmuyoruz. Kendisi uzak bir şehirde oturuyor. Eşimle konuşuyorlar haliyle, ona karışmıyorum tabi bana uzak olsun yeter. Ama şimdi doğum olacak, ben doğuma gelmesini istemiyorum. Çünkü çok kavgacı bir kadın, tam şirret. Şimdi yine kavga çıkarır, sütüm kesilir falan diye korkuyorum. Eşime gelmesini istemediğimi söylemedim, bir yandan onun da torunu diye böyle bir hakkım olmadığını düşünüyorum bir yandan da benim iyi olmam çok önemli o kadın bana zarar verir gelmesin istiyorum. Eşime bunu söylemedim dediğim gibi, ama dün sadece doğumdan konuşurken ben senin annenden korkuyorum falan dedim yine kavga çıkarırsa falan diye. İşte abartıyorsun sen de iyice düşman belledin bu kadını falan dedi. O kadar sinir oldum ki anlatamam, insan teskin eder bir şey olmaz ben seni korurum falan der değil mi? Dünden beri konuşmuyoruz.

Resmen kadının korkusundan ailemin olduğu şehirde doğum yapmayı düşünüyorum, bize gelince gitmez diye. O kadar yüzsüz bir kadın ki evden kovsam gitmez öyle düşünün. Napacağım hamileliğim bu cazgır kadını düşünmekle geçiyor resmen, eşime de çok sinirliyim.

Bende anlamiyorum ogullari bal analari aci ;))) ne yaparsan kendine yaparsin onlar etle tirnak sen ne kadar anan gelmesin desende bunlar bir zaman sonra eşinde birikecek birikecek birden patlayacak. Baslamis bile ters cevap vermeye buda gayet normal etkiler.. bir ata sözü vardir 'köpegi hatri yoksa sahibinin vardir' diye siz siz olun eşinizin hatrini düsünü oda bir anne sizde zamani gelince analik hakkini anlayacaksiniz.. simdiden hayirli olsun

bence bıraz sakin olun kendı kendınızı dolduruyorsunuz suan ınanın
lohusayken kendı evınız en rahatı olur bence annemın bıle olsa kımsenın evınde rahat edemezdım herkesın duzenı baska
1 hafta kalsın muhattap olmaz ayrı odada oturursunuz yemek yapar cocuk olunca onun babanesı oldugu ıcın cocugunuz kendısı gorusup gorusmeme kararı alana kadar bıraz ıdare edın derım
eger karakterınıze namus serefınıze laf soylemıyorsa tabı ne yaptı bılmıyorum
kayınvalıdesını seven dunyada cok az ınsan var gelınını seven de cok az kayınvalıde var sorun yasamayanda yok
ha ben cok gerılırım kendımı tanıyorum o cıkarmasa ben huzursuz olur huzursuzluk yaparım dıyorsanız gelmesını ıstemedıgınızı kendınız soyleyın kımınle ne sorununuz varsa sız kendınız halledın esınızı araya katmayın onun annesı , annesıyle kotu olmak ıstemez sızle sorun yasamak ıstemez arada bırakmayın

bazı adamlar akıllı degıl dengeyı kurmayı beceremıyorlar esınız boyle bır ınsansa zaten bu konudan uzak tutun oyle bır adamsa dırek annesının tarafına gecer zaten cocuk baslı basına yorucu bırsey bırde bunla yorulmayın

ben sızın yerınızde olsam sesımı cıkarmazdım gelsın yemek ısterdım yapsın dıye , cocukluyken yemek oyle bır luks kı

1 hafta kayınvalıdenız kalsın gıtsın 1 hafta annenız gelsın cok ıhtıyac duyarsanız eger

Eşiniz size "seni annemden korurum" demediği için mi konuşmuyorsunuz eşinizle?
Kadın katıl filan değildir herhalde.
Ben doğum yaptigimda eşim annen gelmesin deseydi eşimden soğurdum net. Adamı annesi herkes annesi cocugunu gorsun ister.

Peki şöyle olsa nasıl olur eğer burada doğum yaparsam annem çalıştığı için bir hafta kalabilir. O da sadece bir hafta kalıp gitsin diye anlaşma yapsak eşimle? Sonra bir süre kız kardeşim kalır zaten. Off o kadar yüzsüz bir kadın ki hadi artık git desen gitmez ondan korkuyorum ya kalırsa diye.
Benim annem 5 gün kalmıştı.onu bile bunaltmıştı .ne yapın edin annenize gidin bence

O çok sevgili kocanın annesi bahsettiğin. .Cok yazik

Sizi çok iyi anlıyorum inan yüzsüz insan ne demek çok iyi bilirim. Sen ne desen anlamazlığa vurur böyle tipler. Ama sen şuanda gelmesin etmesin gibi hiç konusma kocanla. Resmen KV nin ekmeğine bal sürüyosun. İlerde yaşancak bi tartışma kötü bişeyde kocan diycek zaten istemiyodun bileniyodun anneme. Her olayı sen çıkarıyorsun sanacak. Gelecekse gelsin hiiiç korkma orası senin evin o senin bebeğin. Gelsin görsün torununu. Sen böyle yaptıkça kıymetlenir şimdi oğluda torunu da. Önünde daha zaman varmış düşünme bunları

Sizi çok iyi anlıyorum inan yüzsüz insan ne demek çok iyi bilirim. Sen ne desen anlamazlığa vurur böyle tipler. Ama sen şuanda gelmesin etmesin gibi hiç konusma kocanla. Resmen KV nin ekmeğine bal sürüyosun. İlerde yaşancak bi tartışma kötü bişeyde kocan diycek zaten istemiyodun bileniyodun anneme. Her olayı sen çıkarıyorsun sanacak. Gelecekse gelsin hiiiç korkma orası senin evin o senin bebeğin. Gelsin görsün torununu. Sen böyle yaptıkça kıymetlenir şimdi oğluda torunu da. Önünde daha zaman varmış düşünme bunları

O senin kocanın annesi diye saçmalayanlar, acaba lohusalık yaralarının tıpkı çocukluk yaraları gibi kalıcı olduğunu biliyor mu?
Bir yuva huzursuz olmuş hala torununun doğumunu görmek onun hakkı diyorlar. Torununu görsün de bu kadar da abartmayın. Akraba ilişkisini kesmek büyük günahtır. Bununla birlikte bir yuvanın yıkılmasına sebep olacak şeylerden uzak durmak gerek. Akıl var mantık var

Mesela ben ne burada ne de özel hayatımda problemlerim anlatmayı hiç sevmem. Kendi içimde yaşarım. Benim hamileliğimde kayınvalidem hiç sevinmedi (kendisi söyledi direk sevinmedim diye ve asla istememe durumu yok) Doğuma gelmedi. Sonra da dedi ki gelecektim sen istemedin. (ki ben niye gelmedin diye sormadım kendisi söyledi ve istememe gibi bir durum asla yok) Daha neler neler. Bende mesafemi koydum. Asla ona sen onu yaptın, bunu dedin demedim. Demem de çünkü kavga istemem. Benim en büyük şansım eşimin eşimin herşeyi görmesi.Şimdi gelir torununu sever ama ben araya öyle bir mesafe koydum ki bebeğimle ilgili hiç bir konuda hak sahibi olamıyor. Evet oğlunun evi diye gelir, eşimin hatrına hizmet ederim ama sırf eşimin annesi diye de herşeyine eyvallah diyemem.

Lohusaliginda ve hamileliginde bahsettigin berbat şeyleri birebir yaşamış biri olarak söylüyorum en güzel anlarimi cehenneme çeviren kv kişisi sutumu de kesti tornunuda görmedi hayatına gayette bisey yok gibi devam etti hatalarından hep ders cikarir diye umut ettim bende 2 kv bedel bir de kp var. Umut ettim ama onlar hep haklı oldu. Eşinin karşısında sen istemeyen gelin o mağdur anne moduna geçerse ne yapsan ailenin içinden onu çıkaramazsın fiziksel değil varlığı bile rahatsız edecek çünkü.
Yapma bir daha yasamayacagin o anları kimse için zehir etme. Degmezler sinir hastası olursun net.
Yok saymayı başarırsan kii ben bunu yeni yeni yapmayı basarabildim mutlu olursun.
Saglikla al kucağına bebisini

Bence KV dir, elbet torununu görecek diye bir durum yok.
Bence gelinine hayatı dar eden KV ler, torun sevmeyi falan hak etmiyor..
O kadar torun seviyorsa, o torunu doğuran annenin de kıymetini bilmeli.
Esiniz inşallah arkanızda olur, lohusalıkta yaşananlar unutulmuyor malesef 😒
Bence doğumu ailenizin yanında yapın, sonradan gelirse gelsin, yapacak bişey yok..
Allah sabır versin, sağlıkla dolsun büyüsün bebeğiniz.💕

Acik acik dile getir esine kuser,darilir, alinir deme dort dogum ve lohusalik yasadim,inan psikolojik olarak zaten cokta saglikli olmuyorsun,birde bir sirretle ugrasma,cekinmeden gelmesini istemedigini dile getir.Esin eger baktin seni tinlamiyor kayinvalidenle muhattap ol,gelmesini istemedigini dile getir.Dedigin gibi yuzsuzluge vurup gelirse de biraz sabret baktin gitmeye niyeti yok ,sen bebeginle ailenin yanina git derim...

Lohusaliginda ve hamileliginde bahsettigin berbat şeyleri birebir yaşamış biri olarak söylüyorum en güzel anlarimi cehenneme çeviren kv kişisi sutumu de kesti tornunuda görmedi hayatına gayette bisey yok gibi devam etti hatalarından hep ders cikarir diye umut ettim bende 2 kv bedel bir de kp var. Umut ettim ama onlar hep haklı oldu. Eşinin karşısında sen istemeyen gelin o mağdur anne moduna geçerse ne yapsan ailenin içinden onu çıkaramazsın fiziksel değil varlığı bile rahatsız edecek çünkü.
Yapma bir daha yasamayacagin o anları kimse için zehir etme. Degmezler sinir hastası olursun net.
Yok saymayı başarırsan kii ben bunu yeni yeni yapmayı basarabildim mutlu olursun.
Saglikla al kucağına bebisini
Ayni seyleri yasamisiz desene...umarim sen benden daha sanlisindir da dibdipe yasamiyosundur.En zoru bu cunku,yuzlerini gormeye tahammul edemzken bir arada olmak insanin deyim yerindeyse ruhunu bedeninden cekiyor.sevmedigin seylere tahammul etmeye calismak cok zor,kor,sagir,dilsiz ve hissis olmak gerek.Hissislestim zaten bende artik kendimi isbat etmeye calismiyorum,kendimi savunmuyorum sadece Allaha birakiyorum,davami oteki dunyaya havale etmisim.

Peki şöyle olsa nasıl olur eğer burada doğum yaparsam annem çalıştığı için bir hafta kalabilir. O da sadece bir hafta kalıp gitsin diye anlaşma yapsak eşimle? Sonra bir süre kız kardeşim kalır zaten. Off o kadar yüzsüz bir kadın ki hadi artık git desen gitmez ondan korkuyorum ya kalırsa diye.
Annen bir hafta kalsın,annenle birlikte bir hafta sonra ailenin yaşadığı şehre dönün. Ben öyle yaptım,hatta annem bir sokak ötede annem artık kalmam dedi,ben de topladım eşyamı annemin eve taşındım.

Back
X