İyi akşamlar herkese.
Ben altı aylık hamileyim, üç ay sonra doğum. Ama gebeliğimin başından beri bu konuyu düşünüyorum lütfen akıl verin ne yapmalıyım.
Kayınvalidemle aramız berbat. En son büyük bir kavga ettik, asla konuşmuyoruz. Kendisi uzak bir şehirde oturuyor. Eşimle konuşuyorlar haliyle, ona karışmıyorum tabi bana uzak olsun yeter. Ama şimdi doğum olacak, ben doğuma gelmesini istemiyorum. Çünkü çok kavgacı bir kadın, tam şirret. Şimdi yine kavga çıkarır, sütüm kesilir falan diye korkuyorum. Eşime gelmesini istemediğimi söylemedim, bir yandan onun da torunu diye böyle bir hakkım olmadığını düşünüyorum bir yandan da benim iyi olmam çok önemli o kadın bana zarar verir gelmesin istiyorum. Eşime bunu söylemedim dediğim gibi, ama dün sadece doğumdan konuşurken ben senin annenden korkuyorum falan dedim yine kavga çıkarırsa falan diye. İşte abartıyorsun sen de iyice düşman belledin bu kadını falan dedi. O kadar sinir oldum ki anlatamam, insan teskin eder bir şey olmaz ben seni korurum falan der değil mi? Dünden beri konuşmuyoruz.
Resmen kadının korkusundan ailemin olduğu şehirde doğum yapmayı düşünüyorum, bize gelince gitmez diye. O kadar yüzsüz bir kadın ki evden kovsam gitmez öyle düşünün. Napacağım hamileliğim bu cazgır kadını düşünmekle geçiyor resmen, eşime de çok sinirliyim.