- 30 Ekim 2013
- 20.451
- 57.136
- 798
Farkindamisiniz bilmiyorum ama onun dogurdugu kisiyle evlisiniz hic gormesinmi torununu ?Normalde son haftaları eşimle geçirmek isterdim ama bebeğim tabiki öncelikli. O bizi düşünmüyorsa kalsın burada tek başına. Peki kadın sonra ben eve geldikten sonra gelirse torun görmeye diye? O zaman yanımda kimse de olmaz daha kötü olmaz mı?
Zaten eşim açısından da baktığım için ona hiç gelmesin demedim, içimde tuttum ama hiç istemiyorum gelmesini. Ya şöyle söyleyeyim kadın klasik kayınvalide modeli olsa yine idare ederim. Ne bilim laf soksa, surat assa falan. Ama öyle bir kadın ki çat diye insanın suratına terbiyesiz şeyler söyler o yüzden kavga ediyoruz zaten.Eşeğine vuramayan, semerine vururmuş.
Eşimle beni ayırmaya çalıştı diye bir şey yok.
Eşiniz ya aklını kullanamayacak kadar basiretsiz, ya sizi sevmiyor.
Bana kim ne derse desin, kendi secimim olmadan eşime karşı dolduruşa gelip de ayrılmaya falan kalkmam.
Sizin sorununuz kayinvalide değil, eşiniz.
Ki Hala sorun eşiniz
Merak etme, diyip sizi rahatlatmak yerine, abartma diyerek hissettiklerinizi küçümsüyor.
He bence de daha 3 ay olan doğum için bütün hamileliginizi bunları düşünürek geçirmeniz abartı.
Şimdiden sütüm kesilir vs diye düşünmeniz kötüyü çağırmak.
Gelsin gitsin işte. Anneniz de yanınızda olacak. Varsın o da kalsın.
Siz de biraz anlayışlı olmaya çalışın, mesafeli durun, surat yapmayın, bebeğinize odaklanin.
Onun da torunu sonuçta, e oğlu baba oluyor, yanında olmak ister vs. Tek evlat siz değilsiniz, tek ebeveyn olacak da siz değilsiniz. Eşiniz acısından da bakın biraz.
Ay Valla nedir bu kadınların doğum lohusalık çilesi. Bi de bu manyaklarla uğraşıyoruz.Bende 12 günlük lohusayım kv ve annem birlikte geldiler. Delirmiştim kv gelince ne yapacağız diye bir şekilde oldu bitti valla . Doğum yaptığım gün gece kv ile eşimi eve yolladık dinlensinler diye . Sabah 4 te kalkmış 7 de geri geldiler insan bir çorba yapar getirir eşim hazır çorba aldı geldi sütüm gelsin insin filan diye . Elini kolunu sallayarak geldi geri bi hoşaf kaynatmamış evde . Sonra üniversiteden arkadaşlarım oğluma hediye yapacaklarmış arkadaşım eşime adres vs için msj atmış eşim bunu anlattı bana kv duydu . Eşimin olmadığı bir an senin arkadaşın nasıl kocana msj atar numarası niye var yuvan yıkılır dedi bana . Doktor mamaya hiç ihtiyaç yok çok iyi sarılık yok dediği halde zorla mama aldırdı yedirmeye çalıştı hassas olduğumu bildiği için oradan vurmaya çalıştısaat 10:00 da yatışım yapıldı 4 cm açıklıkla suni sancıya başladı doktor çünkü oğlumun boynunda kordon dolalıydı aşağı inemiyordu . 6 cm de saat 14:00 de suyumu patlattı 14:00 ile 18:00 arası pilates topunda zıpladım doğurmak için normal doğum yaptım . Bir sonraki gün hastahane odasına başka hasta geldi kv ona dedi ki sen yürü kızım tuğçe hiç yürümedi zor doğurdu dedi . Sütüm sancı çekerken geldi zaten bebek hemen emdi . Kv sütün gelmedi diye beni yedi ama geçti gitti işte takma kafana
İlk aylar yani lohusalık döneminde baş başa kalmak istemiyorum açıkçası. Sonra üç dört aylık olunca bebeği götürürüz onun olduğu şehre diye düşünüyorum ama eşime söylemiyorum bunları torun edebiyatı yapacak kesin. Bir insan torununu çok düşünüyorsa onun yüzünden evi terk ettiğim anlarda dalga geçer gibi gülmezdi. İğrenç bir insan ve nefret ediyorum ondan, eşim de biliyor bu duygularımı.Farkindamisiniz bilmiyorum ama onun dogurdugu kisiyle evlisiniz hic gormesinmi torununu ?
Kp hastalanmış zatüre olmuş kv geri döndü ama kp iyileşince torun görmeye geri gelecekler artık takılmıyorum aman saldım kendimi şuan başka sorumluluklarım var . Annem zaten bana prensesler gibi baktı bakıyor da . Ki ben yatmadım hiç hep ayaktaydım makyajımı yaptım temiz düzgün oldum . Sende kafana takma sal gitsin bu zamanları kendine zehir etme hiçAy Valla nedir bu kadınların doğum lohusalık çilesi. Bi de bu manyaklarla uğraşıyoruz.
Eger boyle bırsey de yaparsa evıne donunce bır mutfagın ıkı kadını olmuyor. Artık ıyılestım gonul rahatlıyla evıne donebılırsın esıme de cocuguma da bakabılırım de.Peki ben gidersem kendisi eve gelirse nolacak? Eşime yemek falan yapma bahanesiyle gelir ben dönene kadar kalırsa falan. Offf yemin ediyorum eşimden her anlamda memnun olmama rağmen sırf bu kadın yüzünden boşanmayı bile düşünüyorum bazen.
Yanlış düşünüyorsun kusura bakma kadın mecbur görecek ilk zaman da . Ben kv ye sonra desem 3. Dünya savaşı çıkardı ki böyle birşey demeye hakkımız yok unutma bunuİlk aylar yani lohusalık döneminde baş başa kalmak istemiyorum açıkçası. Sonra üç dört aylık olunca bebeği götürürüz onun olduğu şehre diye düşünüyorum ama eşime söylemiyorum bunları torun edebiyatı yapacak kesin. Bir insan torununu çok düşünüyorsa onun yüzünden evi terk ettiğim anlarda dalga geçer gibi gülmezdi. İğrenç bir insan ve nefret ediyorum ondan, eşim de biliyor bu duygularımı.
Tuce sayfaya ugrayamadim ama hep bi gireyim dedim olmadı. doğurmussun hayırlı olsun canımBende 12 günlük lohusayım kv ve annem birlikte geldiler. Delirmiştim kv gelince ne yapacağız diye bir şekilde oldu bitti valla . Doğum yaptığım gün gece kv ile eşimi eve yolladık dinlensinler diye . Sabah 4 te kalkmış 7 de geri geldiler insan bir çorba yapar getirir eşim hazır çorba aldı geldi sütüm gelsin insin filan diye . Elini kolunu sallayarak geldi geri bi hoşaf kaynatmamış evde . Sonra üniversiteden arkadaşlarım oğluma hediye yapacaklarmış arkadaşım eşime adres vs için msj atmış eşim bunu anlattı bana kv duydu . Eşimin olmadığı bir an senin arkadaşın nasıl kocana msj atar numarası niye var yuvan yıkılır dedi bana . Doktor mamaya hiç ihtiyaç yok çok iyi sarılık yok dediği halde zorla mama aldırdı yedirmeye çalıştı hassas olduğumu bildiği için oradan vurmaya çalıştısaat 10:00 da yatışım yapıldı 4 cm açıklıkla suni sancıya başladı doktor çünkü oğlumun boynunda kordon dolalıydı aşağı inemiyordu . 6 cm de saat 14:00 de suyumu patlattı 14:00 ile 18:00 arası pilates topunda zıpladım doğurmak için normal doğum yaptım . Bir sonraki gün hastahane odasına başka hasta geldi kv ona dedi ki sen yürü kızım tuğçe hiç yürümedi zor doğurdu dedi . Sütüm sancı çekerken geldi zaten bebek hemen emdi . Kv sütün gelmedi diye beni yedi ama geçti gitti işte takma kafana
Teşekkür ediyorum canım bende birikim topiğindeyim Aralık annelerine gidemiyorumTuce sayfaya ugrayamadim ama hep bi gireyim dedim olmadı. doğurmussun hayırlı olsun canımmaşallah 12 günlük olmuşsunuz bile ki sayfadan dogurmayan da kalmamıştır
benimki geldi ben hastanedeyken yemek yaptı eşime. Evim ona emanetti. Konsola orttugum örtüyü ilk yildan beri kendi istedigi gibi örter yine yapmış aynisiniPeki ben gidersem kendisi eve gelirse nolacak? Eşime yemek falan yapma bahanesiyle gelir ben dönene kadar kalırsa falan. Offf yemin ediyorum eşimden her anlamda memnun olmama rağmen sırf bu kadın yüzünden boşanmayı bile düşünüyorum bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?