Kayınvalidemin doğuma gelmesini istemiyorum.

Farkindamisiniz bilmiyorum ama onun dogurdugu kisiyle evlisiniz hic gormesinmi torununu ?

Zaten eşim açısından da baktığım için ona hiç gelmesin demedim, içimde tuttum ama hiç istemiyorum gelmesini. Ya şöyle söyleyeyim kadın klasik kayınvalide modeli olsa yine idare ederim. Ne bilim laf soksa, surat assa falan. Ama öyle bir kadın ki çat diye insanın suratına terbiyesiz şeyler söyler o yüzden kavga ediyoruz zaten.

Eşimle beni ayırmaya çalıştı evet ama eşim ona uymadı zaten bu yüzden evlilik devam ediyor. Yoksa ben evi terk ettim, boşanma niyetiyle çıktım evden eşim de çok iyi biliyor bunu. Sonra kendisi tamam bundan sonra sizi görüştürmicem falan diye barışmaya çalıştı öyle barıştık. Yoksa annesinin lafıyla benden ayrılmaya kalksaydı kapı orada diyeceğimi çok iyi biliyor.

Ay Valla nedir bu kadınların doğum lohusalık çilesi. Bi de bu manyaklarla uğraşıyoruz.

Farkindamisiniz bilmiyorum ama onun dogurdugu kisiyle evlisiniz hic gormesinmi torununu ?
İlk aylar yani lohusalık döneminde baş başa kalmak istemiyorum açıkçası. Sonra üç dört aylık olunca bebeği götürürüz onun olduğu şehre diye düşünüyorum ama eşime söylemiyorum bunları torun edebiyatı yapacak kesin. Bir insan torununu çok düşünüyorsa onun yüzünden evi terk ettiğim anlarda dalga geçer gibi gülmezdi. İğrenç bir insan ve nefret ediyorum ondan, eşim de biliyor bu duygularımı.

Ay Valla nedir bu kadınların doğum lohusalık çilesi. Bi de bu manyaklarla uğraşıyoruz.
Kp hastalanmış zatüre olmuş kv geri döndü ama kp iyileşince torun görmeye geri gelecekler artık takılmıyorum aman saldım kendimi şuan başka sorumluluklarım var . Annem zaten bana prensesler gibi baktı bakıyor da . Ki ben yatmadım hiç hep ayaktaydım makyajımı yaptım temiz düzgün oldum . Sende kafana takma sal gitsin bu zamanları kendine zehir etme hiç

Eger boyle bırsey de yaparsa evıne donunce bır mutfagın ıkı kadını olmuyor. Artık ıyılestım gonul rahatlıyla evıne donebılırsın esıme de cocuguma da bakabılırım de.

Yanlış düşünüyorsun kusura bakma kadın mecbur görecek ilk zaman da . Ben kv ye sonra desem 3. Dünya savaşı çıkardı ki böyle birşey demeye hakkımız yok unutma bunu

Ben konuşmadığınız kayınvalideyi doğumda istememe hakkına gayet sahip olduğunuzu düşünüyorum. Önemli olan anne, baba ve bebeğin huzurlu olmasıdır öncelikle. Bu huzuru bozacak kişiler hiç değilse ilk haftalar uzak dursunlar. Eşin hatrı ancak annesi ile eşi arasında dengeyi kurabiliyorsa/kurmaya çalışıyorsa vardır. Yoksa tarafların birbirine saygısızlık yapmasına izin veren eş/evlat hatrı için kimse kimseye katlanmak zorunda değil.

Sizin evliliğinizde de onca soruna rağmen eşiniz hala sizi anlayamamış. Sizin anneniz boşanmanız için çaba gösterse aynı anlayışı gösterecek miydi acaba eşiniz. Eğer annesini uzak tutamıyorsa kendi annenize gidin.

Tuce sayfaya ugrayamadim ama hep bi gireyim dedim olmadı. doğurmussun hayırlı olsun canım maşallah 12 günlük olmuşsunuz bile ki sayfadan dogurmayan da kalmamıştır

Tuce sayfaya ugrayamadim ama hep bi gireyim dedim olmadı. doğurmussun hayırlı olsun canım maşallah 12 günlük olmuşsunuz bile ki sayfadan dogurmayan da kalmamıştır
Teşekkür ediyorum canım bende birikim topiğindeyim Aralık annelerine gidemiyorum

benimki geldi ben hastanedeyken yemek yaptı eşime. Evim ona emanetti. Konsola orttugum örtüyü ilk yildan beri kendi istedigi gibi örter yine yapmış aynisini ben geldim kendi istediğim gibi düzelttim İlk baslarda çok taktım kafaya sonra amaaan dedim elalem tanımadığı kişilere bırakıyor evini. Bak senin korktuğun şeyleri yaşadım belki moral olur diye yazıyorum geçiyor hepsi. Gelsin görsün torununu sonra eşine de gitsin evine. Şimdi engellersen eşine karşı kötu olursun bak pek haz etmedigimi eşim bilmemesine ragmen beni suçlar hep.sen nefret ettiğini bildiği halde eşin sana kavga çıkarmıyor sanırım. Eşinin de değerini bil. Araniz acilmasin.

Keşke o senin annen saygı duyuyorum torununu görmesi en doğal hakkı tabi beni yanlış anlama ben annenle tartışmak moralimi bozmak istemiyorum sütüm kesilir diye endişe ediyorum annenle konuşsan tartışma çıkarmasın seninde bizim yüzümüzden arada kalmanı istemiyorum beni bu zamanda hoş gör diyip konuyu kapatsaydın keşke

Şimdi bi kaç tane yazdığını okudum kv takıntı haline gelmiş hak veriyorum size ama bunu kv belli etmeyin daha çok üstünüze gelir yaşanması ne gerekiyorsa yaşayacağız zamana bırakın lütfen o şer kadınsa siz sakin olun tınlamayın kv bu duruma çıldırır ben öyle yaparım

Kayınvalideler neden bu kadar sorunlu bu ülkede. Hep sorun hep sorun . Ben de doğuman sonra hiç istemesem de eşim mutsuz olmasın arada kalmasın diye kv ile de annem ile de baktım . Ama lohusalığım burnumdan geldi ağlamadığım sinir olmadığım gün olmadı. Eşim söz verdi ama müdahale etmedi ben içime atmaktan sinir hastası oldum . Acısını kendi ailemden çıkardım . Bence eşin bile olsa kimse için iyi düşünmeye kendini üzmeye gerek yok. Önemli olan sensin senin ve bebeğinin mutluluğu. Madem kötü bir kadın seni şimdiden bu kadar geriyor içinden geldiği gibi davran. Eşin de ilk torunu kalsın demesin . Diyorsa da evde olan çocuğa bakacak olan sensin kimseye göre hareket etme. Bu kadar sıkıntıyı çeken biziz doğumdur ağrısıdır depresyonudur evde kalan biziz ama hala eşlerimizin psikolojisini mutluluğunu düşünüp kendimizden ödün veriyoruz. Hiç gerek yok bence.

Gelmesin bu kadar basit, senden daha değerli değil hiç birşey, bencil olacaksın, haketmeyene olmayan sevgiyi saygıyı mı vereceksin?
Sen delireceğine onlar delirsin bu kadar basit.
Hep değersizlik duygusundan bunlar.
Bırak koca diye aldığın adam istediği kadar surat assın, adam olsunda karısını ezdirmesin.
Oğlunu seven geliniyle iyi geçinir çünkü torununuda göremez oğlunuda eskisi gibi göremez bu kadar basit.

Eczaneye zararsız bi uyku ilacı var mı sorun (elinizde kalmasın diye) varsa karıştırın yemeğine uyusun karışmasın etliye sütlüye. Benimki de gelince gitmeyen cinsten az kaldı doğumuma kara kara düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…