Esiniz konusmadıgınız halde düsman belledin mi diyor?Dostmuyuz derdim?İyi akşamlar herkese.
Ben altı aylık hamileyim, üç ay sonra doğum. Ama gebeliğimin başından beri bu konuyu düşünüyorum lütfen akıl verin ne yapmalıyım.
Kayınvalidemle aramız berbat. En son büyük bir kavga ettik, asla konuşmuyoruz. Kendisi uzak bir şehirde oturuyor. Eşimle konuşuyorlar haliyle, ona karışmıyorum tabi bana uzak olsun yeter. Ama şimdi doğum olacak, ben doğuma gelmesini istemiyorum. Çünkü çok kavgacı bir kadın, tam şirret. Şimdi yine kavga çıkarır, sütüm kesilir falan diye korkuyorum. Eşime gelmesini istemediğimi söylemedim, bir yandan onun da torunu diye böyle bir hakkım olmadığını düşünüyorum bir yandan da benim iyi olmam çok önemli o kadın bana zarar verir gelmesin istiyorum. Eşime bunu söylemedim dediğim gibi, ama dün sadece doğumdan konuşurken ben senin annenden korkuyorum falan dedim yine kavga çıkarırsa falan diye. İşte abartıyorsun sen de iyice düşman belledin bu kadını falan dedi. O kadar sinir oldum ki anlatamam, insan teskin eder bir şey olmaz ben seni korurum falan der değil mi? Dünden beri konuşmuyoruz.
Resmen kadının korkusundan ailemin olduğu şehirde doğum yapmayı düşünüyorum, bize gelince gitmez diye. O kadar yüzsüz bir kadın ki evden kovsam gitmez öyle düşünün. Napacağım hamileliğim bu cazgır kadını düşünmekle geçiyor resmen, eşime de çok sinirliyim.
İyi akşamlar herkese.
Ben altı aylık hamileyim, üç ay sonra doğum. Ama gebeliğimin başından beri bu konuyu düşünüyorum lütfen akıl verin ne yapmalıyım.
Kayınvalidemle aramız berbat. En son büyük bir kavga ettik, asla konuşmuyoruz. Kendisi uzak bir şehirde oturuyor. Eşimle konuşuyorlar haliyle, ona karışmıyorum tabi bana uzak olsun yeter. Ama şimdi doğum olacak, ben doğuma gelmesini istemiyorum. Çünkü çok kavgacı bir kadın, tam şirret. Şimdi yine kavga çıkarır, sütüm kesilir falan diye korkuyorum. Eşime gelmesini istemediğimi söylemedim, bir yandan onun da torunu diye böyle bir hakkım olmadığını düşünüyorum bir yandan da benim iyi olmam çok önemli o kadın bana zarar verir gelmesin istiyorum. Eşime bunu söylemedim dediğim gibi, ama dün sadece doğumdan konuşurken ben senin annenden korkuyorum falan dedim yine kavga çıkarırsa falan diye. İşte abartıyorsun sen de iyice düşman belledin bu kadını falan dedi. O kadar sinir oldum ki anlatamam, insan teskin eder bir şey olmaz ben seni korurum falan der değil mi? Dünden beri konuşmuyoruz.
Resmen kadının korkusundan ailemin olduğu şehirde doğum yapmayı düşünüyorum, bize gelince gitmez diye. O kadar yüzsüz bir kadın ki evden kovsam gitmez öyle düşünün. Napacağım hamileliğim bu cazgır kadını düşünmekle geçiyor resmen, eşime de çok sinirliyim.
Normalde son haftaları eşimle geçirmek isterdim ama bebeğim tabiki öncelikli. O bizi düşünmüyorsa kalsın burada tek başına. Peki kadın sonra ben eve geldikten sonra gelirse torun görmeye diye? O zaman yanımda kimse de olmaz daha kötü olmaz mı?Esiniz konusmadıgınız halde düsman belledin mi diyor?Dostmuyuz derdim?
Konusmuyorm kadınla daha düsmanlıgı mı kalmıs.
En güzel günlerinizi ziyan etmeyin.
Ben olsam giderim anneme orda dogururum.
Ki ben öyle yaptım 4 ay önce
Saglıcakla alın insallah kucagınza
Kendisi eşimle beni alenen ayırmaya çalışacak kadar kötü bir insan. Ağustos ayında bize geldi, onun yüzünden evi terk etmek için eşyaları toplarken kedimize gülerek "sen de mi gidiyorsun bakim" diyecek kadar iğrenç bir insan. Evet kin ve nefret doluyum ona karşı. Elimde olsa çocuğumu göstermem, eşim gidip istediği kadar görsün. Ama torun edebiyatı yapacakları kesin.Yuh evden kovsam gitmez nedir? O sizin kayınvalideniz ve doğacak olan da torunu evden kovmaya kadar ne bu kin? Tamam sevmek zorunda değilsiniz normal zamanlarda da görüşmüyorsunuz ama ortada bi bebek var ve oda onun canı kanı. Onu bu durumdan mahrum bırakamazsınız.
Eğer bu kadar istemiyorsanız anneninde doğumu yapın ama eğer evinizde yapacaksanız kesinlikle kötü davranmayın en fazla çocuğunuzda odanızda takılırsınız.
Ben de boşanmanın eşiğinden döndüm, eşimin ısrarıyla. Belki bir gün biz de boşanırız hayat maalesef.Takma arkadasım onun da torunu benim arkadasım bu meseleler yüzünden boşandı biz herkesin normal davranmasını bekliyoruz boşver insanlar düzelmez ne kocanı kur ne de kendin üzül
Valla benimki kızdı gelmedi eve gelinceNormalde son haftaları eşimle geçirmek isterdim ama bebeğim tabiki öncelikli. O bizi düşünmüyorsa kalsın burada tek başına. Peki kadın sonra ben eve geldikten sonra gelirse torun görmeye diye? O zaman yanımda kimse de olmaz daha kötü olmaz mı?
Hayatım sen de sebep yaratma sallaBen de boşanmanın eşiğinden döndüm, eşimin ısrarıyla. Belki bir gün biz de boşanırız hayat maalesef.
Eğer burada doğum yaparsam annem sadece bir hafta kalabilir çünkü çalışıyor. Onun annesi de o kadar kalacaksa bana söz verirse bir nebze. Ama kadın çok yüzsüz anlatamam, hadi artık git desen gitmeyebilir. Ben ailemde hiç böyle insan görmedim..Torununun doğumuna gelmek istemesi çok nornal ve bebeğinin doğumunda eşinizin annesini yanında görmek istemesini engelleyemezsiniz.
Eşinizi annen gelsin ama benim yanımda çocuğun temel bakımında annem yakımda olsun, loğusalık falan sorun çıksın istemiyorum dersin.
Şimdi olmadık triplerle eşinizi iyice soğutmayın bu konuda kendinizden.
Kendisi eşimle beni alenen ayırmaya çalışacak kadar kötü bir insan. Ağustos ayında bize geldi, onun yüzünden evi terk etmek için eşyaları toplarken kedimize gülerek "sen de mi gidiyorsun bakim" diyecek kadar iğrenç bir insan. Evet kin ve nefret doluyum ona karşı. Elimde olsa çocuğumu göstermem, eşim gidip istediği kadar görsün. Ama torun edebiyatı yapacakları kesin.
Benim annem başka şehirde.doğumumda geldi.kv de her gün yanımdaydı.doğum yaptığım günü ve sonraki günleri hatırlamak bile istemiyorum.kötü bir hatıra benim için ilk doğumum.kabustu.iyi niyetli olup torunu diye düşünüyorsanız da sonra gelip gidersiniz görür.size annenizin evinde gecirmenizi tavsiye ediyorum şiddetle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?