- Konu Sahibi kahvetelvesi
-
Bizimkini oğulları da pohpohluyor, ama buna rağmen mütamadiyen ağlıyor.Oğulları pohpohlamaz. Bizlerdende pohpohlanma beklerler.
He anne haklısın diyin gecin bence. yine bildiginizi yapınBizimkini oğulları da pohpohluyor, ama buna rağmen mütamadiyen ağlıyor.
Bayılıcam artık.
yaşlanınca hep bir bekleme moduna giriyorlar sanırım artık buna kesinlikle ikna oldum..
ama kv nizin yaklaşımını ılımlı buldum.. sende bana söyle demiş.. aslında sizin yaptığınız gibi de bahaneler bulmuş..
bence kurmayın kafanızda .. arayın sorun .. sizin koyduğunuz mesafeden dolayı sizi arayamadığını bile açıkça dile getirmiş kadın..
aslında kötü bişey dememiş. hastayeken ilgilenin demiş. kendi anneniz olsa ilgilenmez misiniz?
yalnız evdeki erkeklerin yemeğiydi ütüsüydü sizi bağlamaz. 5 yaşında çocuk değillerse kendilerine bakmaları lazım. paşa torunu gibi anadan gelinden hizmet beklemek oh ne alaaa. öyle yetiştirilmişler tabi.
50 yaşı hiç yaşlı bulamıyorum ama ya.
Ilımlı olmasının sebebi benimle veya eltimle çok açık konuşamaması.
Yoksa arkamdan eşime söylediklerini az çok tahmin edebiliyorum, yüzüme üstü kapalı söyledikleri ayrı.
Telefon meselesinde mesafeyi de aslında ben onun koyduğunu savunuyorum.
Çünkü hiç ama hiç aramadı beni, benim bildiğim kayınvalide açar bu kapıyı.
Hadi böyle olmasa bile ben nadir de olsa arasam yine gerisini getirmiyor, ben de o beni çok mu düşünüyor diyorum.
Aramamamın bir diğer sebebi de aranacak durumlarda genelde ziyarete gidiyoruz zaten.
Ama haklısınız aslında.
Arasam ne kaybederim ki yine de.
Kötü bişey dememiş ki kadın, benim hoşuma bile giderdi açıkçası. Arayın sorun siz de ne olacak, yaşlı insanlar sonuçta. Hem kendinizi yaşlı başı kadınla kıyaslamayın. Onların hastalıkları pek nazlı oluyor.
Daha da deşmem zaten ( :Valla kaynanalari desmemek lazim. Destikce kokusu cikiyor.
evet yaşı çok değil ama olaya o şekilde bakmayın kadın sonuçta oğlunu evlendirmiş kendini psikolojik olarak yaşlı görüyordur..
bu kv lerin gelin tarafından aranıp sorulduklarında egoları şişiyor sanırım.. benim kv deninde şikayet ettiği konu budur arayıp sormuyorsun.. kıyas yapıyorlar şunun gelini hergün ararmışta bilmem ne de..
bu yaptığınız konuşmayı milat kabul edin geçmişte kim aramış kim sormuş boşverin.. arayın sorun bakalım aynı karşılığı alabilecekmisiniz..ona göre devam edersiniz..
Ben nişanlanmamıza yakın kv yi aramaya başladım. Ayrı şehirlerdeydik her gün konuşurduk. Ya o arardı ya ben. Beni kızından ayrı tutmadı. Oğlundan önce beni tutardı hep. Kadın dayanışması. Biz evlendikten 7 ay sonra da kanserden kaybettik... keşke daha fazla konuşup paylaşsaydık diyorum şimdi. 3 günlük dünya onların bizden beklediği 2 tatlı söz. Arayın biraz konuşun onun da gönlü olsun...
50 yaşa yaşlı demeyelim ama, 60 yaşındaki annem yaşlandım deyince daha dur diyorum ( :
Ben kayınvalidemin bu düşüncelerini zaten biliyordum.
İçini dökmedeki zamanlamasını hoş karşılamadım.
Ben yine topallaya topallaya onları ziyarete gidiyorum, benim ayağımdan söz açılmıyor da geçen seneki gribi konuşuluyor veya o spordayken gençlerinin çay bile yapamayıp aç bilaç onu bekledikleri.
Alakasız bu arada bu ikisi ama o kadar alakasız şey bir arada konuşuldu ki o akşam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?