oğlan demek bundan mütevellit bıkmış kıllıdan ki sözlüsünü tehdit ediyo, kıllıysan istemem diye sempatiksalakcinni :roflol:
bizim eve 15 kıllı yeter bi de sen gelme diye :roflol::roflol::roflol:
evi çok merka ettim nasıl bişey aceba
bizim evimiz 3 katlı ama bizim eve bile 20 kişi sığmaz yani
biz 3 kişi ancak sığıyoruz koca eve
kaç odası var
yada bayanlar bir odada erkekler bir odadamı kalıyorlar kaydirigubbakcemile3
evi çok merka ettim nasıl bişey aceba
bizim evimiz 3 katlı ama bizim eve bile 20 kişi sığmaz yani
biz 3 kişi ancak sığıyoruz koca eve
kaç odası var
yada bayanlar bir odada erkekler bir odadamı kalıyorlar kaydirigubbakcemile3
dubleks:hulya:miş evleri canım
ya 15 kişi hep beraber değiller dedimya büyük abisi ayrı eve çıktı o tek başına kalmıyor anne baba bi kaç ay onda kalıyorlar yazları zaten köylerindeler. kızların hepside yetişkin inşallah hepsini birer birer evlendirir göndeririz. ben 21 yaşındayım ayrıca şunu söyleyeyim illa benim dediğim olursa ayrı ev alırım seni diyo bırakmam ama aile olmayınca huzurumuz da olmaz arkamız olmaz diyor.
kadınlar saga erkekler soladelikafaduldendelikafadulden
karışmayın gitsin evlensin.
burnunu cıkaramasın evden işten güctün
ben niye KK yı dinlemedim diye dövünüp dursunşakkıdı
kül kedisisin film şeridi gecti gözümün önünden:icecream:
konuyu açan arkadaş kabüllenmiş aslında bizede pek birşey söylemek düşmüyor. Umarım yazdıklarımızı biraz olsun düşünür bir anda 250 küsür cevap yani herkezde aynı fikirde
bu kız bi alem ailesi ondan daha bi alem ne biçim bi düzen ya 40 yıl önce bile çoğu aile kızlarını bu şartlarda vermezmiş 200 li yıllardayız hala bunu kabul ediolar valla anlamış değilim.ayrıce nikah 10 dk ama anlaşıp geçinmek ömür boyu...aşıksın seviyorsun 3-5 ay sonra nefret edeceksin.sanki padişah torunu sarayda yaşıolar da bide aynı eve alacaklar seni.kızım çalıştır kafanı ezdirme kendini.ailen sana belki kırılacaksın die söz edemezken sen kendini hizmetçi gibi kullandıracaksın.el lafı ağır söyler düşünmeden söyler.baştan sona hak veriyorum. aynen öyle :içelim:
doru vala delikafaduldenguclubacismile
konu sahibinin akli basinda karar alabildigini düsünmüyorum oldukca genc bir arkadasimiz ben annesine cok sasirdim akannehir nasil olur kendin bilrisin der böyle birseye aklim almiyorbilmiyorumkismile
konu sahibinin akli basinda karar alabildigini düsünmüyorum oldukca genc bir arkadasimiz ben annesine cok sasirdim akannehir nasil olur kendin bilrisin der böyle birseye aklim almiyorbilmiyorumkismile
allah canını almasın valla ben kelam yazdı sandım nasıl olsa normal karşılayacak bunlarıda :)sözlü: anne sana yeni bi gelin buldum
anne: oh oh evladım, nasıl bişi bizim evin işlerine güç yetirebilir mi
sözlü: anne sen orasını bana bırak, kıllı cazibeme dayanamaz alırım avucumun içine
anne: ah evladııım kızlarıma iyi baksın onlar evlenene kadar bütün işlerini yapsın prenseslerimin
sözlü: oooooo zaten başka türlüsüyle evlenemem, tabi ki hepimize bakacak disiplin kurallarına uyacak, bizi beğenmiyorsa başka kapıya...
anne: oğğlumm bu kız kıllı olmasın ama ha iki kıllı bi hamama olmaz evladım
sözlü: anne çok haklısın ben hiç tahammül edemem kıla tüye bende yeterince var zaten
sözlü: anne konuştum, ben kılı sevmem dedim ikaz ettim çaktırmadan, kız beni öyle çok seviyo ki ne desem yapar, biz şimdi ne isteyelim bu kızdan daha
:roflol:
Kelam, kk adına bır rıcam olacak. Sozlunle evlenme kararı alır ve aılesı ıle de yasamaya baslarsan lutfen bır kac ay sonra bır forum ac ve bıze tum gerceklerı yaz. Umarım bız yanılırız, sen mutlu olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?