kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

konuyu açan arkadaş kabüllenmiş aslında bizede pek birşey söylemek düşmüyor. Umarım yazdıklarımızı biraz olsun düşünür bir anda 250 küsür cevap yani herkezde aynı fikirde

evi çok merka ettim nasıl bişey aceba
bizim evimiz 3 katlı ama bizim eve bile 20 kişi sığmaz yani
biz 3 kişi ancak sığıyoruz koca eve
kaç odası var
yada bayanlar bir odada erkekler bir odadamı kalıyorlar kaydirigubbakcemile3

dubleks:hulya:miş evleri canım

valla annen söylemememis ama ben sana söyliyim üc günde kosa kosa kacarsin ordan eger cok sabirli insan degilsen tabiki

bu evlilikte keşke demek istemiyorsan,aynı evde yaşamak gibi bir hata yapma..

kadınlar saga erkekler soladelikafaduldendelikafadulden

karışmayın gitsin evlensin.
burnunu cıkaramasın evden işten güctün
ben niye KK yı dinlemedim diye dövünüp dursunşakkıdı
kül kedisisin film şeridi gecti gözümün önünden:icecream:

canım sana birşey söyleyeceğim
senin sözlünün endine güveni yok mu
yani ailesi olmadan hiçbireşy yapamıyor mu anlamadım ben bu işten birşey
asıl sen kendi evindeyken huzurun olur
sen o eve gideceksin de görümcelerinin evlenmesini mi bekleyeceksin bir de
canım bence oturup çok mantıklı düşünmeye ihttiyacın var senin

ay evlensin banane
annesi bile sen bilirsin demiş
benmi düşüncem
ne anneler var hayret

Kelam, kk adına bır rıcam olacak. Sozlunle evlenme kararı alır ve aılesı ıle de yasamaya baslarsan lutfen bır kac ay sonra bır forum ac ve bıze tum gerceklerı yaz. Umarım bız yanılırız, sen mutlu olursun.

konuyu açan arkadaş kabüllenmiş aslında bizede pek birşey söylemek düşmüyor. Umarım yazdıklarımızı biraz olsun düşünür bir anda 250 küsür cevap yani herkezde aynı fikirde

konu sahibinin akli basinda karar alabildigini düsünmüyorum oldukca genc bir arkadasimiz ben annesine cok sasirdim akannehir nasil olur kendin bilrisin der böyle birseye aklim almiyorbilmiyorumkismile

baştan sona hak veriyorum. aynen öyle :içelim:

doru vala delikafaduldenguclubacismile
bu kız bi alem ailesi ondan daha bi alem ne biçim bi düzen ya 40 yıl önce bile çoğu aile kızlarını bu şartlarda vermezmiş 200 li yıllardayız hala bunu kabul ediolar valla anlamış değilim.ayrıce nikah 10 dk ama anlaşıp geçinmek ömür boyu...aşıksın seviyorsun 3-5 ay sonra nefret edeceksin.sanki padişah torunu sarayda yaşıolar da bide aynı eve alacaklar seni.kızım çalıştır kafanı ezdirme kendini.ailen sana belki kırılacaksın die söz edemezken sen kendini hizmetçi gibi kullandıracaksın.el lafı ağır söyler düşünmeden söyler.

konu sahibinin akli basinda karar alabildigini düsünmüyorum oldukca genc bir arkadasimiz ben annesine cok sasirdim akannehir nasil olur kendin bilrisin der böyle birseye aklim almiyorbilmiyorumkismile

bende şaşırdım
ama var öyle anneler
kızı evlensinde nasıl evlenirse evlensin
kızı evde kalır korkusu oluyor bazı annelerde

kendin bilirsin der neden bilio musun??? anlatmıştır anlantıştır bu anlamamıştır evlencem seviom demiştir kadında napsın kaçmasın die sen bilirsin demiştir.durduk yerde kadın başını yakar mı kızının??? inatçıysa napacak verecek ya verecek ya kaçacak???ne zor durumdadır düşünsenize?

sözlü: anne sana yeni bi gelin buldum
anne: oh oh evladım, nasıl bişi bizim evin işlerine güç yetirebilir mi

sözlü: anne sen orasını bana bırak, kıllı cazibeme dayanamaz alırım avucumun içine
anne: ah evladııım kızlarıma iyi baksın onlar evlenene kadar bütün işlerini yapsın prenseslerimin

sözlü: oooooo zaten başka türlüsüyle evlenemem, tabi ki hepimize bakacak disiplin kurallarına uyacak, bizi beğenmiyorsa başka kapıya...

anne: oğğlumm bu kız kıllı olmasın ama ha iki kıllı bi hamama olmaz evladım
sözlü: anne çok haklısın ben hiç tahammül edemem kıla tüye bende yeterince var zaten

sözlü: anne konuştum, ben kılı sevmem dedim ikaz ettim çaktırmadan, kız beni öyle çok seviyo ki ne desem yapar, biz şimdi ne isteyelim bu kızdan daha
:roflol:

evet daha 21 yaşında bende aynı eve gittiğimde 21 yaşındaydım 6 ay durabildim ben kendimden örnek verdim diğer arkadaşlarda aynı ama ben seviyorum diyo yapablirmiş aynı evde disiplinli bir aileymiş bu durumda da ne yapabiliriz söylüyoruz ama umarım dikkate alır.

annesinin sen bilirsin demesi benimde aklım almıyor

benim çok yakın tanıdığımın başına geldi istiyorum dedi vermediler sonra kaçtı...ama bin pişman geri de dönemio... annede bitmio işte bazen malesef ...(

allah canını almasın valla ben kelam yazdı sandım nasıl olsa normal karşılayacak bunlarıda :)

bizim yanılmayacağımız kesin kaza geliyorum diyor,ha ona rağmen biz mutluyuz diyorsa o zaman bize gerçekleri anlatmadı demektir,başka şey olamaz.:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…