annesi sen bilirsin demiş ben çok kızdım annesine 21 yaşındaki kızımı size hizmetçi veremem demesi gerekirdi
allah canını almasın valla ben kelam yazdı sandım nasıl olsa normal karşılayacak bunlarıda :)
valla ıster alınsın ıster alınmasın suÇlu bız deĞıl onu dalga meselesı halıne getırmıŞ olan sÖzlÜsÜ gÜzelım.dalga geÇenlere kızmaması lazım ÇÜnkÜ gerÇeĞı gÖrmesı ıÇın bıraz acı Çekmesı lazım yoksa bu tÜr durumlara hep dÜŞer...kelam yok gitti gerçekleri duymak birazcık sinirlendirdi burda kimse kimsenin kötülüğünü istemez birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz birbirimizi tanımadan dost acı söylermiş dimi ama benimle dalga geçiyorsunuz dedi gitti umarım alınmamıştır..
kötülüğünü isteseydik evlen mutlu olursun derdik hepimiz değil mi?? neden kötülüğünü isteyelim ki zaten?? nasıl düşünmek istiosa düşünsün boşuna parmaklarımızı yoruyoruz burdakelam yok gitti gerçekleri duymak birazcık sinirlendirdi burda kimse kimsenin kötülüğünü istemez birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz birbirimizi tanımadan dost acı söylermiş dimi ama benimle dalga geçiyorsunuz dedi gitti umarım alınmamıştır..
hayt be ablam helal olsun sana.anne dediğin böyle olacak.ama kız inatçı oldumu da zor be ablacım...
Benim kızımda 21 yaşında okuyor daha bu yaşında evlenmeye kalkacak heleki böyle bir aileye gitmeye karar verecek allahıma tepesine çökerim wallaha kızımın .
Bu nasıl bir anne ya nasıl bir mantıktır bu sen bilirsin diyor kol kanat germesi lazım kızına şimdi..kötükedihüso
hayt be ablam helal olsun sana.anne dediğin böyle olacak.ama kız inatçı oldumu da zor be ablacım...
aman ii o zaman senin kız aklı başında . kimi kaçıo vermeyince oda riskli...
Yok öyle inat minat gerekirse yatırırım dzime varya yaradana sığınır bir temiz pataklarım anne baba sözü nasıl dinlenmezmiş o zaman görür..
Zaten benim kızda asla böyle bşey yapmaz vede kabullenmez ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?