arkadaşlar ben bu konuyu sözlümle konuşacağım ve burada da paylaşımda bulunacağım tekrardan. bide yarın ve perşembe günü nettimi açamam. cuma'ya dönebilirim. kaldığım yerden okumaya başlarım inşallah: evlenirsem veya kısmet olmazda evlenmez isem burada yazacağım.
aman ii o zaman senin kız aklı başında . kimi kaçıo vermeyince oda riskli...
bekara boşamak kolaydır derler ya, aslında
Bekara evlenmek kolay :lepi:
bekarken seviyorum, mutlu olucam, mutlu edicem ayağına herşeyi kabul edersin
evlenirsin hata yapmış olduğunu o zaman anlarsın sonra da ben napıcam der durursun, ardından
bekara boşamak kolay dersin
dolap beygiri gibi dön dur
ha bu arada gerçekten iyiliğim için konuşulduğunu farkediyorum ama gönlüme söz geçiremiyorum anneme gelince neler yapmadı ki ilk başta istemedi falan filan ama ben seviyorum dedim ilerde pişman olursam ben olurum dedim inşallah olmam.
sözlü: anne sana yeni bi gelin buldum
anne: oh oh evladım, nasıl bişi bizim evin işlerine güç yetirebilir mi
sözlü: anne sen orasını bana bırak, kıllı cazibeme dayanamaz alırım avucumun içine
anne: ah evladııım kızlarıma iyi baksın onlar evlenene kadar bütün işlerini yapsın prenseslerimin
sözlü: oooooo zaten başka türlüsüyle evlenemem, tabi ki hepimize bakacak disiplin kurallarına uyacak, bizi beğenmiyorsa başka kapıya...
anne: oğğlumm bu kız kıllı olmasın ama ha iki kıllı bi hamama olmaz evladım
sözlü: anne çok haklısın ben hiç tahammül edemem kıla tüye bende yeterince var zaten
sözlü: anne konuştum, ben kılı sevmem dedim ikaz ettim çaktırmadan, kız beni öyle çok seviyo ki ne desem yapar, biz şimdi ne isteyelim bu kızdan daha
:roflol:
ya 15 kişi hep beraber değiller dedimya büyük abisi ayrı eve çıktı o tek başına kalmıyor anne baba bi kaç ay onda kalıyorlar yazları zaten köylerindeler. kızların hepside yetişkin inşallah hepsini birer birer evlendirir göndeririz. ben 21 yaşındayım ayrıca şunu söyleyeyim illa benim dediğim olursa ayrı ev alırım seni diyo bırakmam ama aile olmayınca huzurumuz da olmaz arkamız olmaz diyor.
sen bu adamla ne yaşadın ki vazgeçmiyorsun??
her dediğine hee diyorsun?
daha sözlüsün nihayetinde.
sevginin gözü kör falan olmaz bu kadar
sen bu kadar vazgeçilmez görüyorsan ben başka şeyler var diye düşünürüm.
sabredin o kadar çok yazmışsınız ki ama bazı arkadaşlar alay konumuma getirmiş kınıyorum. ne demişler "gülme komşuna gelir bil hassa beteri başına" yine de teşekkürler parmaklarınız bi hayli yoruldu inanın bunları yazmak istemezdim alay edilmesi hoşuma gitmedi .. ciddiye alıp yazanlara teşekkürle.
Gerçeklere alay etmek mi diyorsunuz?akannehir
Ne yapalım kandıralım mı sizi?
Muhteşem bir hayat sizi bekliyor,ne kadar şanslısınız!!
Böyle erkek herkese nasip olmaz!!!
Size vaat ettiği hayata hemen koşun!!!
Nasıl beğendiniz mi?:ecrin_bebek:
bu kadar inat edecek vazgeçilmeyecek ne yaptı bu adam da sen vazgeçmiyosun anlamıyorum.brad pitt sanki mübarek:umursamaz:
sen bu adamla ne yaşadın ki vazgeçmiyorsun??
her dediğine hee diyorsun?
daha sözlüsün nihayetinde.
sevginin gözü kör falan olmaz bu kadar
sen bu kadar vazgeçilmez görüyorsan ben başka şeyler var diye düşünürüm.
ne düşündüğünüzü anlıyorum ben böyle bi düşüncesizlik yapmam Allaha çok şükür herşeyin yerini ve zamanını biliyorum sözlümde öyledir yanlış yapmaz ki kendisi asker zaten 7 aydır görüşemiyoruz. yanlız telefonla geleceğimizi konuşabiliyoruz. illaki insanın sevdiğinden vazgeçmemesi için bişeyler mi yaşanması gerekiyor ki bu fikre kapılıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?