kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin canım

Otur Oturduğun yerde. . .
Sen kolaymı zannediosun o kadar insanın içine girip anlaşmayı. .
Hergün kayınvalidelerinden çekenlerle ilgili konular açılıo üstelik çoğunun evi ayrı
Sende bide birlik oturcaksın
Kendini yakarsın. . . Evliliğin sağlam temeller üzerine kurulmaz tatlım unutma
Ev ev üstüne kurulmaz derlerya çok doğru,Biraz daha düşün bence
Sadece sevgilini sevmenle herşey bitmiyor

aman ii o zaman senin kız aklı başında . kimi kaçıo vermeyince oda riskli...

Öyle olmak zorunta zaten el oğlu eziyet ersin diye büyütmüyoz çocuklarımızı kaçan ne oluyor görüyoruz işte çok azı mutlu olabiliryorlar maalesef

Nikoncanım kafaya dank ediyor o zamanda ..
Bu seferde kafalar duvarlara vurulmaya başlanıyor ...
Ben ne ettim de evlendim diye..
Biraz söz dinlense yaşanmaz bunlar ...

canım ne demek ya gönlüme söz geçiremiyorum.
ne ki bu adam?
valla kimse vazgeçilmez değildir.
hele ki seni böyle düşünmeden hareket eden biri ...

ne yaptı bu adam sana ? nasıl bağladı bu kadar ?

sen bu adamla ne yaşadın ki vazgeçmiyorsun??
her dediğine hee diyorsun?
daha sözlüsün nihayetinde.
sevginin gözü kör falan olmaz bu kadar
sen bu kadar vazgeçilmez görüyorsan ben başka şeyler var diye düşünürüm.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis vereliniortak

bu yazdığına cevap vermeden geçemeyeceğim....aynı şeyler eşimde bana söyledi nişanlıyken arkmaız olmaz büyüklerdir akıl danışırız bilmem ne böyle şeyler
benide yanlarına almak istediler yok ev büyük bir dördümüz olucaz saçma sapan şeyler
ben kendi adıma kararlarımı lisedeyken almaya başladım ailem bile bana müdahale etmedi evlendikten sonramı kayınvalideme kayınpederime akıl danışıcam eşime dedimki 27 yaşındasın kendi kararlarını kendin alamaıyormusun baya tartışmalar oldu ayrılma noktasına geldik ama çok şükür herşeyi atlattık evlendik ayrı evimiz var kayınvalidemeler hala kabullenemedi ama benim huzurum eşimin huzuru yerinde gerisi boş eşimin yakın bir arkadaşı kayınvalde kayınpeder ve kayınıyla oturuyor geçenlerde eşime dert yanmış arkadaşı bu konudan eşimde geldi bana anlattı Allahtan bizim öyle sorunlarımız yok dedi aklinialirimsmile hak verdi bana

off resmen koloni şeklinde yaşıyorlarmış.
nasıl bir evde yaşıyorlar ki merak ettim :uhm:

diyelimki ima ettiginiz sey söz konusu
bu durumda ne olursa olsun kabullenmemesi gerekir
vaz gecmesine engel degil

bu kadar inat edecek vazgeçilmeyecek ne yaptı bu adam da sen vazgeçmiyosun anlamıyorum.brad pitt sanki mübarek:umursamaz:

biz alay etmiyoz bebeemm :ecrin_bebek: kk kızları ne derse doğru çıkar
ayrıca sen kendi hayatınla alay ediyosn.kardeşim olsan düğününe gelmezdim:umursamaz:

ben kıskandığım için vazgeçirmeye çalışıyorum lalecim
niye böyle bi aşk(!?)bulamıyorum diye çıldırıyom napim
sempatiksalakcinni

bu kadar inat edecek vazgeçilmeyecek ne yaptı bu adam da sen vazgeçmiyosun anlamıyorum.brad pitt sanki mübarek:umursamaz:

anacım brad değil,behlül bile gelse olmaz.eminim kara kuru bi şeydir.herifin komplekslerine baksana sempatiksalakcinni

kelam bu kadar sayfa arkadaşlar şakayla karışıkta olsa bir şeyler anlatmaya çalışıyorlar ama senin aşktan gözün kör olmuş hala bu durumu açıklamaya çalışıyorsun

insan kendi eliyle kaderine yön veirir

burda yorum arkadaşların ortak kararıyla evliliğin güzel geçmez üstelik kendine yazık edersin sözlünle bu konuyu enine boyuna iyice düşünün bunu kabul etme bu kadar baskıyı
ayrıca annenin dediklerini yabana atma kendin bilirisin son söz senin hayat senin herşeyiyle

arkadaşın kayınvalidem bunu dedi eltim iş buyuruyor görümcem canımı sıkıyor kaynıma sini oluyorum eşim beni anlamıyor şeklindeki topiklerine hazırlıklı olalım çünkü bu durumun sonu budur

ne düşündüğünüzü anlıyorum ben böyle bi düşüncesizlik yapmam Allaha çok şükür herşeyin yerini ve zamanını biliyorum sözlümde öyledir yanlış yapmaz ki kendisi asker zaten 7 aydır görüşemiyoruz. yanlız telefonla geleceğimizi konuşabiliyoruz. illaki insanın sevdiğinden vazgeçmemesi için bişeyler mi yaşanması gerekiyor ki bu fikre kapılıyorsunuz.

Cok ilkel bir düsünce ve artik sasirmiyorum nedense.
15 kisi bir evde hadi gelde evli oldugunu anla,biz burda kaynanama yakin oturdugumuz halde huzursuz olurken acaba siz 15 kisi arasinda nasil bir yasam bekliyorsunuz..

Sabah kaynanadan önce kalkip.kahvalti,bulasik,temizlik vs hep size bakacak.
Simdiden iyi düsün dile kolay 5 sene katlanabilecekmisin?
Sözlün simdiden son noktayi koymus ve senin fikrin alinmadan duruma uyman gerektigini söylüyor..yani simdiden söz hakkin elinden alinacak,,Iki dakika biryere gitsen laf söz olacak...

Iki secenek var
Ya sözlünden ayriilacaksin
Yada gözündü kapatip olana razi geleceksin....

Arkadasım ımkanın varsa mutlaka baŞka evde otur. ınan bak benım kayınvaldemler 15 saat uzakta olmalarına raĞmen yetıyolar. Sen dıpdıbe. GÖrÜmce eltı bılmemne. Yapma allahaŞkına. ınan 1 yıl olmaz eŞın olacak kıŞıyıde gÖzÜn gÖrmez.sevsende gÖz gÖrmez . ıyı dÜŞÜn

bak cnm sana şunu söylüyeyim eğer çalışıyor sosyal biriysen sonra öyle kalabalık bir ortamda hada önce bulunmadıysan bu durum sana innaılmaz zor gelir belki zmanala alışırsın ama yüksek ihtimal alışamayıp herkesin her dediği sana batıcak ve eşine evden ayrılmak için baskı yapıcak buda aranızın açılmasına sebep olucaktır özelinizin olmaması evde her sn birilerinin olması ve bunların isizn ilişkinize müdahale etmesi çok can sıkıcı ben kayınvalidem altkatta olmasına bile bazen canım sıkılıyor gerisini sen tahmin et cnm

bu iş resmen baştan kokmuş
eğer hala göremiyorsan yazık sana
evlilik denilen şey sadece aşk için yapılmaz canım
gerçekten büyük sorumluluklar seni beklio
inan bana herşey dışardan göründüğü gibi olmuyor
bende yeni evliyim ve çalışıyorum çoğu kez eve gelince çıplak gezme ihtiyacı hissediyorum
geceliklerimle sabah kalkıp mutfağa lavobaya gidiyorum bunlar belki benim keyfime düşkünlüğümden ama bide bunun cinsel boyutu var inan bana bu sizin cinsel hayatınızı bile etkileyecek aman sesimiz çıkmasın aman duşa girerken sessiz olalım bir süre sonra cinsellikten bile soğur insan hadi onu da bir kenara bırak insan eşiyle akşamları tv karşısında önünde meyve çerez tabağı yayılmayı özler bee
ben şahsen bırak aynı evde oturmayı eşimin abisi oturmaya geldiğinde bile gözünün içine bakıyorum artık kalksın die
Benden sana tavsiye ev üstünde ev olmazmış bu şartlarda evlenirsen aşkta 1 ayda biter zaten

valla bence sizin canınız ayva çekiyo... buluınmaz hint kumaşı mı bu eski zamanlardaki gibi bi evde 20 kişi yaşanır mı senin eşinle hiç özelin olmayacak mı ayaklarını uzatıp tv karşında oturmak istemeyecek msiin ömrün millete hizmetle geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…