kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

Bence sen ayrı ev değilde tamamen bu işi bitirmelisin,çünkü sözlün sorumluluk alabilecek seni sahiplenebilecek bi kişi değil :1no2:hep ailesinin ağzına bakıcak bi kukla burdan onu gördüm ben. ayrı bile olsanız sizin rahat bi evliliğiniz olmaz zaten yaşın evlenmek için çok küçük ateş almaya mı geldin.daha kimler çıkar karşına kimbilir.

insan bazen karı koca yaşarken bile birbirini gırtlaklayası geliyor okadar kişiyle en fazla 10 günde tımarhaneye yatar insan

sonrada buraya konu açarsın bebeğimle ayrılıyorum diye bizden söylemesi

çok seviyorum, ölüyorum, bitiyorum diye her şeyi göze alarak evlenip iki gün sonra kafasını duvarlara vuranları çok gördük.
bu kadar insan aynı şeyi söylüyorsa bir bildikleri var demektir.
ama anlamayana davul zurna az elbette.

dinlemeyeceksin ,anlamayacaksın ama tekrar söylüyorum
kayınvaliden melake olsa bile aynı evde olmaaaaazzzzzzzzzzz.
burda herkes aynı yorumu yapmış.herkesin bir bildiği var demekki bunları söylüyoruz.
evliliğini tehlikeye atıyorsun...
hayatını hiçe sayıyorsun...
dediğim gibi şimdi anlamıyorsun.ama evlenince anlarsın bunca kişinin anlatmak istediğini
git evlen .senin evlenmekten başka çaren yok.aşktan kör olmuş gözlerin.
kayınvaliden açar o gözleri merak etme
:1shok:

sen benm kızım olsaydn her yerini kırardm.kusura bakma ama böylesempatiksalakcinni

aşk bu değil
bunn adı,esaret
akannehir

birde şu kıl olayına takıldım
onca sıkıntının içinde kalkıp kılı tüyü mü düşünüyor
deseydin zaten ben sizin aileye gelin olunca bırak kılı saçım bile dökülür die

kaynana haftada bir gelsede yetiyordu vallahi hem kaynanaya gerek yokki yeri gelince koca ondan beterini yapar adama

bütün yorumları okudum ama arkadaş kendi bildiğini okumakta kararlı valla her koyun kendi bacağından asılır ne diyeyim yarın öbür gün çalışmana da müsade etmezler senin artık bütün evin işini belli bi disiplin!! içerisinde yaparsın hee bide bu arada nişanlın ayrıca askerdeyken senin kıl tüy durumunu dert etmiş utanmadan bide sormuş böle bi soruya nası tahammül ettin hakikaten aklım almadıakannehir

amaaa pardon sen çok seviyodun dimi vazgeçemezzin dimi doğru haklısın lmaz:
Allah hakkında hayırlısını versin işallah :Saruboceq:

birde şu kıl olayına takıldım
onca sıkıntının içinde kalkıp kılı tüyü mü düşünüyor
deseydin zaten ben sizin aileye gelin olunca bırak kılı saçım bile dökülür die

birde okadar insanın içinde ağda olaylarını nasıl yapıcak ikiside kıllı kalıcakdelikafaduldendelikafadulden

15 tane kelle, aboowww, bile bile intihar, eltigörümcekaynanakayınpederkayınabovvvvv, evine, gelin, gidecegimeltimde, hoopp sağ baştan say, kayinvalidemin, koğuşş kalk, olacak

:roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…